Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cizinka 999 Sliboval, ze už na žádné takové jednání prostě nepojede a teď hodlá jed…
@Anonymní píše: Více
tvl je to práce. když si bude chtít zasuk.. tak to udělá kdekoli, na to nemusí jezdit pryč
Řekni mu, že v poooohodě ať si jede, slib neslib. Akorát by měl vědět, že v tom termínu se i ty chystáš na výlet s novým sexi kámošem, tak ať sežene někoho, kdo zalije doma kytky a nakrmí andulky a rybičky. ![]()
@jasperka2 Řekla jsem, ze v tom termínu se případně odstehuju.Jsem zasadova a nenechám ze sebe dělat blbce. Kdyby me tenkrat řekl, ze nejede sám tak bych to vzala.Ale ten pocit když jsem se to dozvěděla byl hrozný…
Tak dožadovat se asi můžeš, ale co uděláš, když řekne, že prostě jede, protože musí či chce? ![]()
Mimochodem - jede s tou samou kolegyní, co před dvěma lety? Jak jeho matka věděla, s kým jede a proč ti to říkala?
Nějaký slib od chlapa, který ti nebyl už tenkrát schopný říct celou pravdu, je ti úplně, ale úplně k prdu. ![]()
Já bych mu už nevěřila ani nos mezi očima. ![]()
@MartinL45 píše: Více
Tak divný je jet na "jednání " o vikendu a ještě přes noc a ve dvou. To prostě smrdí jinou veci, než práce.
@pikola Nemyslím si, ze to bylo až tak jak to vypadá, ale prostě me lhal. A jako aby me zacpal pusu něco sliboval a teď to chce zrušit…A ja to tak nenechám. Čiste me zajímalo zda to přeháním nebo jsem v právu…
To chápu… Každý vztah má být především o důvěře, ale tím, že ti lhal nebo teda neřekl celou pravdu, což je podle mě to samé, tak je veškerá důvěra v trapu a vždycky se během života najde něco, kde budeš pochybovat nad něčím nebo nad tím, jestli je k tobě upřímný a nedělá z tebe zase náhodou blbku. ![]()
Protože, jednak už moc dobře ví, že mu to jednou prošlo a zametla si to pod koberec a proto si myslí a předpokládá, že totéž uděláš znovu.
Víš, někteří chlapi jsou skoro jako malé děti… Taky to zkouší, co jsme všechno schopné tolerovat, ale všeho jen do času. ![]()
Já bych se zachovala už dříve tak, že bych kvůli pracovní schůzce nedělala scény. Jestli tě chce podvádět, nemusí to dělat jenom na služebkách, a jestli chceš, aby tě podváděl, jsi na dobré cestě.
@Ncc1701_new Ja nedělala scény kvůli pracovní schůzce, ale proto, bude me lhal…
Ahoj potřebovala bych názor. Asi pred dvěma roky měl partner pracovni jednání na celý víkend. Pomohla jsem mu sbalit a ještě ho litoval, protože si stěžoval jak ho mrzí, že jede sám, ze by radši jel s nekym. O par hodin dyl jsem se od jeho matky dozvěděla, ze jel se sličnou mladou kolegyni…což me jaksi nehodlal říct. Kdyz se po víkendu vrátil proběhlo ostrá výměna názoru kde me sliboval, ze už na podobnou schůzku prostě nepojede(není to pracovně nutne).Ted po dvou letech si plánuje, ze zase pojede a ja se dožaduji splnění slibu…Jak by jste se zachovalý vy? Díky