Přítelovi přeplo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.10.25 21:58

(Ex)partnerovi přeplo

Ahoj,

S přítelem jsme měli nádherný vztah po všech stránkách. Vše pro mě dělal a i já pro něj, neustále mi opakoval jak si toho váží a právě on byl ten, kdo na vše spěchal a brzy mi vyznal lásku. Vše bylo perfektní a nebyla jediná věc, která by se dala našemu vztahu vytknout. Byla jsem jeho první partnerka, kterou představil rodině a v práci.

Jsem zasnoubená a plánovali jsme miminko. Já bych klidně s dítětem ještě počkala, ale přítel se nemohl dočkat. Pořád o tom mluvil a hladil mi bříško.

Jednoho dne začal být odtažitý, nepříjemný, vše co jsem udělala nebo řekla mu vadilo a vše se otočilo o 180 stupňů. Nechápala jsem, co se děje. Snažila jsem se s ním komunikovat jenže on mě vždy odbyl nebo řekl, ať se neptám na s****, že jsem jen moc domýšlívá… Vždycky jsme spolu vše řešili a dokázali si povídat hodiny a najednou jsme si neměli co říct. Kdykoliv jsem dorazila nebo on domů, bylo ticho.

Toto mě začalo velmi ničit a tak jsem se rozhodla distancovat. Říkala jsem mu pořád, že toto nemá smysl a můžeme to ukončit. Nic se nezměnilo, ani žádná snaha… Tak jsem se s ním jednoho dne rozešla a jemu to bylo úplně ukradené. Den na to jsem se sbalila a odstěhovala se. Na to mi hned začal psát a chtěl vše vrátit zpět. Tak jsem se naivně vrátila a on mi řekl, že už mě nechce vidět a začal mi vyčítat věci, které se ani nestali…

Nerozumím tomu, co jsem udělala špatně a proč ze dne na den přestal věnovat energii něčemu, pro co žil… A nesu to velice špatně - nejím, nespím, pořád brečím.

Do toho jsem se dozvěděla, že hned první týden po rozchodu spal s několika ženama a začal chodit do bordelu. Je mi z toho opravdu zle.

Co si o tom myslíte? Máte podobnou zkušenost, že se Váš partner rozhodl ze dne na den vše zahodit a ještě hůř chovat se jak zvíře? Co Vám pomohlo v takových situacích? Já jsem bezradná, jelikož jsem zaprvé stále v šoku a hlavně jsem ze dne na den musela ve svém životě změnit úplně vše :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2324
5.10.25 22:03

Mne by pomohlo toto:
„Do toho jsem se dozvěděla, že hned první týden spal s několika ženama a začal chodit do bordelu. Je mi z toho opravdu zle.“
Bolo by mi jasné, že je definitívny koniec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
5.10.25 22:26

Zase se z toho dostaneš, zakladatelko. :hug: Tohle je vážně nepochopitelné, tak radši ani nezkoušej to pochopit. :D Ber to pozitivně, že to všechno přišlo celkem rychle a jasně. Chápu to zklamání, že všechno je najednou pryč, ale právě, obrečíš to a bude zase lépe. :)

Tady je zejména podezřelé, že na všechno strašně spěchal. :think: Proč, netuším, ale buď příště opatrnější. Ta opravdová láska prostě nemůže přijít rychle. :nevim: Špatně jsi asi neudělala nic a bohužel nemáme žádný jednoduchý ani složitý nástroj, co by nám pomohl určit, kdo je pro nás ten pravý. Jak by to bylo jednoduché! :D

Možná mám něco vzdáleně podobné tomuto, kdy jsem zažil fakt šok, ačkoli partneři jsme ještě nebyli, ale věřil jsem, že jsem možná konečně našel tu pravou. Co pomohlo… čas. :) Tak jsem to obrečel, chvilku byl možná jak tělo bez duše, ale přece jen potom nabral sílu na nový začátek. Ono to tomu srdci nakonec dojde, i když má dlouhý vedení. :D Musíme být jen trochu trpěliví a počkat, no. :) A hlavně si uvědomit, že pokud se tohle stalo, není to ten pravý pro nás tak proč nad tím víc ztrácet čas. To ho radši věnovat někomu jinému novému. Hodně štestí! :) :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
5.10.25 22:42

Hele doufám, že to, co napíšu v tobě nevzbudí touhu tomu dát ještě šanci a nějak mu „pomoct“. S ním to ukonči. Má podle mě poruchu osobnosti, což je psychiatrická diagnóza. Nejsem psychiatr, ber to jako názor. Takhle se projevují běžně lidé s hraniční poruchou osobnosti nebo lidé s bipolární poruchou. Jednoho z nich mám ve svém blízkém okolí a tohle je jak přes kopírák. Ano, můžu být ovlivněna svými zkušenostmi, nezažila jsem ho, je to jen o tom, co píšeš. Ber to jako jen názor. Každopádně s ním NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
5.10.25 23:01

@Kovarovka84 ano, zažila jsem podobné - klasika u všech takových typů - brzy vyznat lásku, jsi ta pravá, jediná, chce co nejdřív rodinu, kecy v kleci - a po chvíli odstup jaký popisuješ - důvod? Nevyřešena dávná láska, kterou nejspíš on opustil, ona jakožto žena se z toho časem oklepala (co si budeme nalhávat - jsme odolnější než chlapi - zlomí je kdejaká rýma, co by dělali při porodu?) a on si po čase uvědomil, že vlastně byla ta pravá, ale je už holt třeba zadaná, má děti, nebo je svobodná a nechce ho zpět, tak hledá jakoukoli náhradu, co se namane.
Taky jsem byla v roli náhrady, dost se mě to dotklo, ale jak píšu, ženy jsou silnější než muži (vydrží rýmu a umí porodit děti) a našla jsem časem jiného, lepšího a jsem ráda.
Buď Ivety ráda, že je konec. Pouze nechápu, proč tě po odchodu lámal zpátky, ty ses vrátila a on ti zas vše vyčetl? Co si chtěl dokázat? Normálně bych si zas sebrala svých 5 švestek a šla (takto jsem to udělala u jednoho ex, který si mě také nevážil a měl hromadu keců, které mě zraňovaly- i sám říkal, že by nenáviděl toho člověka, který by mu to říkal…no já si počkala na určitý moment a pak se strašně divil) a plus ghosting jako bonus, nebo ještě lépe naprostá blokace v mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.25 23:18

Začal se chovat odtažitě, protože uvažoval o jiné.. bohužel. Pak když ses s ním rozešla nevěděl jak z toho ven, šel se vyspat s dalšíma, aby na to zapomněl a něco si dokázal.. ale pak si řekl, že mu vlastně s tebou bylo dobře a chtěl tě zpět nebo mu ta nová řekla že nic. Když jsi ale přišla uvědomil si, že se už nedokáže vrátit nebo mu zas nějaká napsala. Takto se budeš jen trápit. Nech ho, ať si to odžije a ať se snaží pokud tě bude chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
5.10.25 23:26
@Sedmikráskakrásná píše: Více

Tak tomuto davat druhu sancu by bola blba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.25 23:36

@Sedmikráskakrásná Asi jsem se nepřesně vyjádřila - viděli jsme se den po tom, co jsem se odstěhovala. Což bylo dva dny po rozchodu. Od té doby jsem ho neviděla.
Další šanci mu po tomto “výkonu” dávat rozhodně nechci a nebudu.

Každopádně děkuji všem za milé zprávy :srdce: Potřebovala jsem se někam vypsat a utvrdit se v tom, že nejsem blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
5.10.25 23:53
@Lissima píše: Více

Zcela souhlasím…ať je ráda že je od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33365
6.10.25 07:33
@Kovarovka84 píše: Více

Co k tomu dodat, ukázal svou pravou tvář. Budˇ ráda, že jste neměli to dítě, to by bylo peklo na zemi. Dej tomu čas, to přebolí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
6.10.25 11:10

Ano, zažila jsem to. Na Valentýna roku 2011, po pěti letech vztahu. Ještě odpoledne mi volal, že pro mě má dárek, a když večer přijel domů, byl z někdo jiný. Měsíc na mě nepromluvil, odmítal jakýkoli kontakt se mnou. Já tenkrát ještě neměla zkušenosti, věřila jsem, že mu není dobře, byť jsem nechápala, proč tak najednou, a že to zase bude dobré. Nebylo, mezi tím telefonátem a příchodem domů opr*al kolegyni a nevěděl, jak s tím naložit. Je to skoro patnáct let, ale stopy to na mně dodnes zanechalo, kdykoli kterýkoli můj partner neměl náladu, vracely se mi tyhle úzkostné pocity. Proto ve vztahu potřebuju na prvním místě důvěru, že jakékoli problémy v prvotní fázi prokonzultujeme spolu a nenecháme v sobě vyhnít do fáze, že jeden otočí o 180 stupňů a druhého tím totálně rozbije. Co teď s tím? Nenech na sobě dříví štípat. U tohohle týpka jsi nebyla správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.25 13:50

Je dobře, že jsi utekla a nevracej se. :palec:

Ten pocit, že to nemáš vyjasnění, že nevíš proč a co se stalo znám. Ale pomohl mi jeden příspěvek od psycholožky, kde vysvětlovala, že ty nepotřebuješ objasnit a zjistit, co a jak se stalo. Ale chceš mít záminku mu napsat a opět být k němu blíže. Bude to chvíli bolet, ale přejde to.

A jo, souhlasím s @maty009, taky jsem si to zažila. Velká láska z jeho strany a pak z ničeho nic konec. Zda v tom byla jiná nebo bývalá nevím, ale myslím si to. Hlavně byl po rozchodu ani ne půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
6.10.25 13:53

Dobře, že je konec. Snad nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.25 17:12

@Ncc1701_new Bože, to je nechutné a šílené. Moc mě to mrzí… Věřím, že to muselo velmi bolet :( Přeju Ti, abys byla v životě už jen šťastná a aby ty úzkostné myšlenky odezněly.
Obávám se, že u nás v tom taky byla jiná žena. Ale jak se říká, některé věci je lepší nevědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.10.25 17:50

V tom vůbec jiná žena být nemusela. Jak už tu někdo psal, tyhle typy, co rychle vzplanou, tak pak taky rychle vyhasnou. Sami asi ani neví proč.
Nemá smysl po tom bádat, časem to přebolí. Tohle stejně nebyl dobrý materiál do vztahu. Vypadá na dost labilního člověka a s tím by bylo jen další a další trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí