Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Odborník. Pokud si sama nejsi schopna říct „dost nemám důvod mu nevěřit“ tak potřebuješ odborníka… Tady ti nikdo neřekne /nenapíše nic jiného než, že to nemáš řešit když nemáš důvod. Každý občas zapochybuje, ale to co popisuješ je hlavně důsledek nízkého sebevědomí…
Ano chyba je bohuzel, jenom v tobe. Tvuj novy pritel, nema s tim tvym byvalym nic spolecneho. Mucis sama sebe a pokud s tim neprestanes zarucuji ti, ze tvemu novemu priteli dojde trpelivost a vykasle se na tebe. Nejspis nejsi na novy vztah ani pripravena. Duvera je strasne dulezita, pokud ji ve vztahu nemas na cem chces dale stavet???
Já viděla pěkný článek na netu https://napovime.cz/…stat-zarlit/ zkuste kouknout zda by pár bodů nepomohlo i vám
To je tvoje ego, nemůžeš nikoho vlastnit, kontrolovat, všechno se děje pro něco.
Ber to tak že máš teď 3 roky milujícího věrného partnera, ne abys opakovala stejné vzorce, ale abys viděla kontrast, jaké máš teď štěstí ![]()
Ahoj. Prosím o pomoc. Mám partnera jsme spolu 3 roky. A mám nejaky blok z předešlého vztahu, kdy mě partner podváděl. A teď když můj partner chce někam večer jít s klukama, tak si hned myslím že, mě podvede, nebo že bude flirtovat, nebo se bavit s nějakými ženskýma. Já vím že to není normální. Přítel mě ujišťuje pořad o tom že jsem jeho jediná a že mě strašně moc miluje, a že by si přál abych mu věřila. Já bych si to také moc přála ale mám nejspíš nejaky blok a nejde to. Prosím o nějakou radu