Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jiskra jen u druhyho, tak bych si vybrala toho.. ale musis si to rozhodnout sama, my ty chlapy nezname ![]()
Ani jeden
nemusíš brat prvého ktorý sa ti/vám pripletie do života..
No když už, tak ten první.
Já na ty jiskry moc nejsem. Raději bezdětného.
S tím bezdětným budeš mít ještě mimčo, ten dvoudětný už nebude chtít.
Jee, jako bych psala já před 5 lety
ale mně se objevil jen ten bezdetny 37lety co nikdy neměl pořádnej vztah.. Jiskra taky nepřišla jen tak.. A vidíš, jsme spolu pátým rokem, máme další dvě děti a nelituju ničeho, miluju ho jak ještě nikdy nikoho
prostě jsem to zkusila, nechala tomu volný průběh.. Na jiskry taky nevěřím, protože ony jsou spíš tam, kde ten chlap stojí za prd
tak jsem vlastně zůstala tenkrát sama těhotná, protože ex byl jen ta jiskra, nic víc
teď mám lásku, úplnou rodinu, děti skvelyho tátu, dům, blablabla, za mě číslo jedna ![]()
Přesně jak už tu padlo, ty jiskry jsou spíš tam, kde chlap za moc nestojí… ale víš co, my je neznáme, takže těžko říct… tohle fakt budeš muset rozseknout sama…
@Anonymní píše:
Nemůžu se rozhodnout. Já 25 syn 2 roky. Přítel mě opustil jako těhotnou jsem sama přes 2 roky. No a teď se objevili 2 muži a já nevím. 1 muž svobodný, bez deti nepije ale je mu 37 a jeho nejdelší vztah byl rok. Celkem si rozumíme ale jiskra žádná. 2 muž 2× rozvedeny 2 děti. Minulost nic moc. Tam jiskra přeskočila. Oba jsou fajn a berou mě i se synem. Jeho děti a syn si též rozumí. Já ale nevím asi blba otázka ale trápí mě to
Hmm, dle mě jsou oba k hovnu…
Nemůžu se rozhodnout. Já 25 syn 2 roky. Přítel mě opustil jako těhotnou jsem sama přes 2 roky. No a teď se objevili 2 muži a já nevím. 1 muž svobodný, bez deti nepije ale je mu 37 a jeho nejdelší vztah byl rok. Celkem si rozumíme ale jiskra žádná. 2 muž 2× rozvedeny 2 děti. Minulost nic moc. Tam jiskra přeskočila. Oba jsou fajn a berou mě i se synem. Jeho děti a syn si též rozumí. Já ale nevím asi blba otázka ale trápí mě to