Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jakou mate prosim zkusenost s gamblerem? Clovek, ktery cca 20 let hral na automatech, bral si mensi pujcky, ktere se nesplacely. Prisel kvuli nesplaceni o majetek (stejne pokracoval v hrani), rozvod…
Pribuzny za nej veskere dluhy nekolikrat zaplatil…Ten gambler ma pres rok novy vztah, pribuzny opet zaplatil stare dluhy, neco gamblerovi strhavali z platu exekucne, ale jevi se to, ze nove pujcky nebere, penize nazbyt jsou…
Je mozne, ze treba „jiny“ pristup partnerky a zmena bydliste (z mensiho mesta do velkeho) by mohl zamezit dalsimu hrani?
Ma nekdo zkusenost?
Jeden můj bývalý kolega se díky ženský z hraní dostal a už nikdy nehrál a dost slušně vydělával. Ale začal dělat jiný věci, který nebyly k chlubení.
@JancaS84 píše:
Pokud se nelecil, tak pochybuji že by jen tak přestal…
Ja taky vsude cetla, ze je potreba podstoupit lecbu a i tak neni jiste, ze takovy clovek se z toho dostane, ze nespadne zpet.
Ale tady to zatim vypada, ze treba zmena stylu zivota (ten clovek ted hodne cestuje a nesedi doma na zadku), ze to snad i prekonal sam, bez nejakeho lekare. Zatim je pres rok klid od novych pujcek, ma spokojeny vztah…
To je jako bývalý černoch. Po světě chodí tolik fajn chlapů a dotyčná si vybere zrovna takový exemplář ![]()
@stinga píše:
Hm, nevím, znám podobného, který to vyřešil až sebevraždou
To je hrozny ![]()
@Burj Chalifa píše:
To je jako bývalý černoch. Po světě chodí tolik fajn chlapů a dotyčná si vybere zrovna takový exemplář
To jsem nepochopila.
![]()
@janet9 no že jako černoch nepřestane být černochem, tak gambler nepřestane být gamblerem
@stinga píše:Úplně stejně to vyřešil můj exmanžel.
Hm, nevím, znám podobného, který to vyřešil až sebevraždou
@stinga Naštěstí jen pár tisíc, měli jsme rozdělený majetek. Ale do gamblera už bych nešla za nic na světě, je to ještě mnohem horší než alkoholik.
Diagnoza gambler neexistuje. Je to pouze idiot co neumi sazet informovane
@stinga píše:
@janet9 no že jako černoch nepřestane být černochem, tak gambler nepřestane být gamblerem
Aha ![]()
@Komsomol píše:
Diagnoza gambler neexistuje. Je to pouze idiot co neumi sazet informovane
Na „vyhernich“ automatech se asi moc informovane hrat neda nebo jo? ![]()