Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 drepni si nad misu a trikrat zatres boky
neznas? Slysela sem ze to ucej uz ve skolce
![]()
TOHLE OKOUKNĚTE!!!
Předvádí Babicu to miluju!
![]()
@terinka4444 píše:
jak se oklepává frnda?![]()
tanec hula hula
?Ja se utitam ![]()
@Sonreir píše:
@terinka4444 drepni si nad misu a trikrat zatres bokyneznas? Slysela sem ze to ucej uz ve skolce
![]()
chudák malá až půjde do školky, no třeba se to za 3 roky změní, jinak bude v šoku, doma normálně používáme toaleťák
![]()
@Sonreir píše:
@terinka4444 drepni si nad misu a trikrat zatres bokyneznas? Slysela sem ze to ucej uz ve skolce
![]()
neznám, od zítřka naučím obě děti, máme velkou spotřebu toaleťáku, ušetříme ![]()
@Gina108 píše:
Hele, můžete některá porovnat chuť a vůni spermatu kuřáků a nekuřáků, když už jsme u těch výzkumů?
Kouri a chutna ![]()
No hele bez legrace. Pry decka neumi „davkovat“ toaletak a ucpavaj jim misy, proto u male potreby oklepavaji ![]()
@terinka4444 píše:
zjistit můj manžel, že rozebírám stříkání, množství, kvalitu, chuť a jeho spermatu na emiminu, tak mě zabije a zahrabe do hnoje.
@Sonreir Mně vadilo už jako malé čůrání v přírodě z důvodů oklepávání člověk měl vždycky stejně vlhké kalhotky
![]()
@Sonreir píše:
No hele bez legrace. Pry decka neumi „davkovat“ toaletak a ucpavaj jim misy, proto u male potreby oklepavaji
dyť jo, my od zítra taky oklepáváme. Je reálné naučit to dvouletou?
@Brouček007 píše:
@kačule.j Odpověd je ANO a má to i svoje jméno pissing
Napiš, kde jsi takovou informaci objevila. Projela jsem informace o pissingu a podle Mr. internetu se jedná o praktiku během sexu nikoliv o močení při orgasmu.