Co dál se vztahem - zabalit to?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.3.14 22:10

Něco dál? Nebo zabalit..

Ahoj holky,
nezlobte se, že budu psát anonymně, ale je to pro mě dost citlivé a chodí jsem pár kamarádek, jak jsem zjistila :palec:
Zatím jsem jen pročítala diskuze a váhala, jestli Vám sem taky něco napíšu někdy, nějaký příběh, jaký život vedu já..až teď.
Nevím komu jinému se svěřit s tím vším..už je toho na mě nějak moc.
Ráda bych Vám to napsala vše popořadě, aby jste se dostali do obrazu, ale zase když jsem si dala anonymitu, tak když se popíšu až tak dopodrobna, abych se neprokecla a kámošky mě neodhalily.. :)
Ani nějak nevím, kde začít..jestli u toho, když jsme se poznali, nebo u toho až když se to začalo s*át.. :think:
Tak abych nějak začala. Jsme mladý pár, jsme svoji (bohužel?), žijeme v mém domě (řadovce), který jsem dostala od otce k maturitě - je cizinec, vídáme se cca jednou ročně. S matkou jsou rozvedeni, a s matkou si ani já nějak moc nerozumím, takže po maturitě, jsem šla sem sama žít. Odmaturovala jsem a v 19ti porodila dcerku. NIKDY toho nebudu litovat! Ani jediné chvíle. V té době před maturitou jsme spolu chodili, bavili se..tralalá, veselý vztah, láska jako trám už rok.
Partner je starší - 29let nyní.
Naší malé byl rok a od otce jsem dostala k dvacetinám auto (Audi Q7 - pro ženskou vyloženě :D :D). Já z jedné strany vím, že pro chlapa to musí být naprd, když živí rodinu, stará se, nebo se snaží starat a přitom dostává takovéto dárky od rodiny, přitom když z druhé strany od jeho rodiny téměř nic není.. Ale budiž.
Na tatínka nedám dopustit, ale zase bych neřekla, že jsem vyloženě takový jedináček rozmachaný :nevim: :palec:
Zabejčila jsem se a začala loni dělat VŠ (chlap je vyučený, kvůli VŠ byla také debata), abych měla alespoň bakaláře a o dcerku se postarala a měla pěkný život! Dýchala bych pro ni :srdce:
Partner samozřejmě taky maká, dře jak mezek, když to tak řeknu, špatně vyloženě se nemáme, ale poslední dobou si všímám něčeho, co je pro mě velký problém..
Poslední cca tři měsíce, čtyři…si začínám všímat toho, že z mého chlapa se stal neskutečný hulvát!!! :nevim: :poblion:
Já nevím…ale dluhy nemáme, hypo nemáme..špatně se nemáme…a najednou taková změna..
Vidím jeho znechucené obličeje, jeho arogantní odpovědi, žádné nadšení, nic.
Naše malá půjde v září do školky a on se absolutně nezajímá, nezajímá ho kam půjde, jestli ji vezmou (nar. v listopadu), prdí na vše!!
Poslední dobou, jak jsem psala pozoruji to, že na mě huláká, nadává (neschopná, dementní, naivní, hloupá, smrdím, apod.) no projevy patnáctiletého kluka a ne dospělého chlapa.
Přišla jsem vám to sem napsat asi proto, protože dělám, do toho VŠ, do toho malá stále na hřiště a klouzačky a nemám čas sedávat dvakrát týdně u psychologa, ne-li psychiatra aby mě rentgenoval.. :mrgreen:
Já prostě jen nevím, co ho žere! Že se ke mě chová jako prase!!
Vařím, peru, žehlím, padám na hubu a on stále nemá dost..
Zašlo to několikrát i tak daleko, že jsem př. řekla, že jedu s malou ke kamarádce a on mi odmítal dát víceméně moje auto, že s nim dnes do práce pojede on - jezdí mu MHD až k práci!
Jednou se dokonce stalo, že jsem mu klíčky nedala, vybral mi peníze z peněženky a za ten kousek dal taxikářovi 300,–!! abych si nejspíš uvědomila, že jsem mu to musela zaplatit :poblion: a další a další naschvály..
Vybublalo to ve mě asi dnes, když jsem si dala k malé chůvu, a k sobě druhý konec, jelikož má rýmu a je celá ucpaná, a kucká tam různě a chrápe :mrgreen: a co já vím, aby se neudusila, přeci jen mladá máma :D a ten hňup mi ji vypojí ze zásuvky, že šumí, že ho to ruší a že nejsem normální, že mám 2.5leté dítě na chůvě apod. že jsem hysterická apod. vše možné.
Kvůli takové prkotině :roll: a my se zhádáme jak blázen…
Dochází mi síly a energie, neustále naschvály a urážky.. samozřejmě není na vině jen on, nikdy to není jednostranné, ale.. :| Už nějak nevím…
Ale tuším, že když si nabalím jiného chlapa a ještě nebude malé otec..může to být ještě horší :mrgreen: :mrgreen:

Děkuju mockrát za vyslechnutí a nějaký názor. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35757
3.3.14 22:15

Mozna ma pocit, ze jako chlap selhal, ze ty se obejdes bez nej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.3.14 22:16

Připadá si vedle tebe chudej a hloupej. Ty máš peníze, studuješ - on dře a má výučák. Chová se jak mimino, protože se necítí být tvým partnerem. Některý chlapi to tak mají - moc rozumný ani vyzrálý to není, ale chlap ve 29 letech taky někdy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.3.14 22:18
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
nezlobte se, že budu psát anonymně, ale je to pro mě dost citlivé a chodí jsem pár kamarádek, jak jsem zjistila :palec:
Zatím jsem jen pročítala diskuze a váhala, jestli Vám sem taky něco napíšu někdy, nějaký příběh, jaký život vedu já..až teď.
Nevím komu jinému se svěřit s tím vším..už je toho na mě nějak moc.
Ráda bych Vám to napsala vše popořadě, aby jste se dostali do obrazu, ale zase když jsem si dala anonymitu, tak když se popíšu až tak dopodrobna, abych se neprokecla a kámošky mě neodhalily.. :)
Ani nějak nevím, kde začít..jestli u toho, když jsme se poznali, nebo u toho až když se to začalo s*át.. :think:
Tak abych nějak začala. Jsme mladý pár, jsme svoji (bohužel?), žijeme v mém domě (řadovce), který jsem dostala od otce k maturitě - je cizinec, vídáme se cca jednou ročně. S matkou jsou rozvedeni, a s matkou si ani já nějak moc nerozumím, takže po maturitě, jsem šla sem sama žít. Odmaturovala jsem a v 19ti porodila dcerku. NIKDY toho nebudu litovat! Ani jediné chvíle. V té době před maturitou jsme spolu chodili, bavili se..tralalá, veselý vztah, láska jako trám už rok.
Partner je starší - 29let nyní.
Naší malé byl rok a od otce jsem dostala k dvacetinám auto (Audi Q7 - pro ženskou vyloženě :D :D). Já z jedné strany vím, že pro chlapa to musí být naprd, když živí rodinu, stará se, nebo se snaží starat a přitom dostává takovéto dárky od rodiny, přitom když z druhé strany od jeho rodiny téměř nic není.. Ale budiž.
Na tatínka nedám dopustit, ale zase bych neřekla, že jsem vyloženě takový jedináček rozmachaný :nevim: :palec:
Zabejčila jsem se a začala loni dělat VŠ (chlap je vyučený, kvůli VŠ byla také debata), abych měla alespoň bakaláře a o dcerku se postarala a měla pěkný život! Dýchala bych pro ni :srdce:
Partner samozřejmě taky maká, dře jak mezek, když to tak řeknu, špatně vyloženě se nemáme, ale poslední dobou si všímám něčeho, co je pro mě velký problém..
Poslední cca tři měsíce, čtyři…si začínám všímat toho, že z mého chlapa se stal neskutečný hulvát!!! :nevim: :poblion:
Já nevím…ale dluhy nemáme, hypo nemáme..špatně se nemáme…a najednou taková změna..
Vidím jeho znechucené obličeje, jeho arogantní odpovědi, žádné nadšení, nic.
Naše malá půjde v září do školky a on se absolutně nezajímá, nezajímá ho kam půjde, jestli ji vezmou (nar. v listopadu), prdí na vše!!
Poslední dobou, jak jsem psala pozoruji to, že na mě huláká, nadává (neschopná, dementní, naivní, hloupá, smrdím, apod.) no projevy patnáctiletého kluka a ne dospělého chlapa.
Přišla jsem vám to sem napsat asi proto, protože dělám, do toho VŠ, do toho malá stále na hřiště a klouzačky a nemám čas sedávat dvakrát týdně u psychologa, ne-li psychiatra aby mě rentgenoval.. :mrgreen:
Já prostě jen nevím, co ho žere! Že se ke mě chová jako prase!!
Vařím, peru, žehlím, padám na hubu a on stále nemá dost..
Zašlo to několikrát i tak daleko, že jsem př. řekla, že jedu s malou ke kamarádce a on mi odmítal dát víceméně moje auto, že s nim dnes do práce pojede on - jezdí mu MHD až k práci!
Jednou se dokonce stalo, že jsem mu klíčky nedala, vybral mi peníze z peněženky a za ten kousek dal taxikářovi 300,–!! abych si nejspíš uvědomila, že jsem mu to musela zaplatit :poblion: a další a další naschvály..
Vybublalo to ve mě asi dnes, když jsem si dala k malé chůvu, a k sobě druhý konec, jelikož má rýmu a je celá ucpaná, a kucká tam různě a chrápe :mrgreen: a co já vím, aby se neudusila, přeci jen mladá máma :D a ten hňup mi ji vypojí ze zásuvky, že šumí, že ho to ruší a že nejsem normální, že mám 2.5leté dítě na chůvě apod. že jsem hysterická apod. vše možné.
Kvůli takové prkotině :roll: a my se zhádáme jak blázen…
Dochází mi síly a energie, neustále naschvály a urážky.. samozřejmě není na vině jen on, nikdy to není jednostranné, ale.. :| Už nějak nevím…
Ale tuším, že když si nabalím jiného chlapa a ještě nebude malé otec..může to být ještě horší :mrgreen: :mrgreen:Děkuju mockrát za vyslechnutí a nějaký názor. :srdce:

a nedáváš ty mu tak trochu najevo, jak je barák vlastně tvuj a auto vlastně tvoje a jak makáš a padáš na hubu a studuješ a všechno ty a on jako všichni chlapi nic??? Veškerou svou pozornost věnuješ děcku a na něj už toho moc nezbylo? Jen pokulhávání za rodinným rozpočtem, který se plní i bez něj?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416

A co si o ty jeho změně promluvit, říct mu přesně to cos napsala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10942

Myslím, že největší problém je v tom, že ty se posouváš směrem na horu a on se plácá ve stejném bodě. Ale co je horší, on s tím nehodlá nic dělat.

Jsi rozhodně silnější jedinec než on.

On se mi jeví hrozně líný, zlý a arogantní - pokud je vše jak popisuješ.

Myslím, že jste na začátku konce, už to není daleko od fyzického násilí. Pokud by k něčemu takovému došlo, tak bych okamžitě odešla. Máš podporu otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
3.3.14 22:19

Tak mu sbal kufricek a posli ho do pr.dele.. jsi zajistena a z toho co pises, rozumna, tak se nenech ponizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.14 22:22

Ja si vazne holky nejsem vedoma toho, ze bych mu to nejak predhazovala nebo tak.
Chovam se k nemu slusne, leccos prejdu nejake ty jeho vylevy apod.
Prominte diakritiku, lehla jsem s mobilem :)

• Citovat
  • Upravit
1088
3.3.14 22:24

Cítí se nepotřebný, psala jsi, že dře jako mezek, ale na Q sedmu to nikdy asi nebude, ani na řadovku, tak mu to asi přijde zbytečné a vylévá si to na tobě. Bohužel, ne každý chlap to snese. Možná si s ním zkusit promluvit, a říci, že co máš je přeci vaše a ne jenom tvoje- pokud to tak také cítíš. A že se daří celé rodině a ne jenom tobě. A že co by za to jiní dali, kdyby se měli jako vy. PS: k té audince gratuluji :) je to auto mých snů:) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35757
3.3.14 22:26

On maloktery chlap snese, kdyz je zena uspesnejsi, i kdyz jsou to dary..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
3.3.14 22:27

Většina chlapů má potřebu být živitel rodiny. Pokud ve svém věku dostaneš od svého otce bydlení a navrch Q7, tak se nemůžeš divit.. Nemůže konkurovat i kdyby se ztrhal.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
3.3.14 22:28
@pikola píše:
On maloktery chlap snese, kdyz je zena uspesnejsi, i kdyz jsou to dary..

Přesně, mě se začalo dařit v podnikání a co se doma dělo?? Najednou jakoby ztrácel zájem, o peníze jsem si musela říkat, s ničím doma nepomohl, dokud vydělával on, tak doma občas i uvařil…Ale pak se to změnilo jako mávnutím kouzelného proutku. Neviděl, že se daří rodině, viděl, že vydělávám víc než on. Neradoval se z mých úspěchů. Prostě někteří chlapi to mají divně hozené… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
3.3.14 22:29

Vypadá to, že si na tobě léčí svoje komplexy. Proč jinak by tě shazoval? :nevim:

Mimochodem, syn 3 roky, na chůvě ho mámě běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.3.14 22:29
@Anonymní píše:
Ja si vazne holky nejsem vedoma toho, ze bych mu to nejak predhazovala nebo tak.
Chovam se k nemu slusne, leccos prejdu nejake ty jeho vylevy apod.
Prominte diakritiku, lehla jsem s mobilem :)

Takže když jsi řekla, že si bereš auto a on že si ho chce vzít do práce, tak jsi určitě neutrousila nic v tom smyslu jako tady nám??? Že si nemůžeš vzít prakticky svoje auto? I takhle málo stačí k tomu, aby se to chlapa dotklo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
3.3.14 22:30

Podle mýho to není omluva ze se cítí byt nepotřebný, to snad už věděl, když dostala k matuře barák to auto už je jen třešinka
to, ho neomlouvá aby se choval jako vůl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria