Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@novalgi píše:
Podle mýho to není omluva ze se cítí byt nepotřebný, to snad už věděl, když dostala k matuře barák to auto už je jen třešinka
to, ho neomlouvá aby se choval jako vůl
no omluva to není ani náhodou, je to holý fakt a realita ![]()
@mybaby píše:
no omluva to není ani náhodou, je to holý fakt a realita
jsem to jen konstatovala vis jak
to už musel vedet fo ceho jde
to ho to žere az ted???
Souhlasím s @Rashina. Je jasné, že takhle mladá holka, co dostane veškeré zázemí hned z kraje života od rodičů těžko pochopí, že chlap ve téměř 30-ti letech už by chtěl taky mít to svoje zázemí jisté. Navíc, jestli jsi jedináček, tak jsi už od dětství zvyklá brát věci hlavně za „tvoje“ a ne „naše“. To je ovšem problém jedináčků obecně. Silně pochybuji, že když budeš hledat jiného chlapa, tak najdeš vhodný protějšek. Ty potřebuješ natolik submisivního chlapa, který skousne to, že bude mít doma „tatínkovu malou princeznu“.
Já tedy nechci být rypna, ale zakladatelka píše v úvodu, v mé řadovce, moje auto. Tak možná ho to štve, jestli je mu to předhazováno, i když určitě nevědomky. Jako, že on má prd a paní všechno. Tak možná proto, ale nevidím do toho, neznám vás ani jednoho. Jen mě to tak napadlo ![]()
Tak samozrejme pokud pujdeme od sebe klicky mu nedam ![]()
Ale nefunguje to tak, ze mu denne do prace - ' na, pujcim ti svoje auto'
to rozhodne ne. Chovam se jako ze je to nase. Taky seka zahradu apod. A seka ji nam.. ![]()
Jen chci nejakou uctu a slusnost..tak jako mam ja k nemu.. ![]()
Možná chtěl být živitel a hlava rodiny. I když je příjemné užívat takových darů, musí být ubíjející denně si připomínat, že na totéž sám nevydělá. Možná ho to vnitřně štve, připadá si málo schopný a dává to najevo tímto hloupým způsobem. Otázka je, jak vše před ním prezentuješ Ty, jestli se nepřeceňuješ a jeho nepodceňuješ. Zabezpečená jsi díky otci a studovaných lidí je přece spousta. Určitě bys to s ním měla probrat a ne mu balit kufříček, jak kdosi radí. Ví, že oceňuješ to, co dělá pro rodinu?
Příspěvek upraven 03.03.14 v 22:42
@Anonymní píše:
Tak samozrejme pokud pujdeme od sebe klicky mu nedam
Ale nefunguje to tak, ze mu denne do prace - ' na, pujcim ti svoje auto'to rozhodne ne. Chovam se jako ze je to nase. Taky seka zahradu apod. A seka ji nam..
Jen chci nejakou uctu a slusnost..tak jako mam ja k nemu..
To je snad celý provokace ne? ![]()
@AngelLilly píše:
To je snad celý provokace ne?
Mě to přijde jako auto moje, zahrada na posekání naše
![]()
@Anonymní píše:
Tak samozrejme pokud pujdeme od sebe klicky mu nedam
Ale nefunguje to tak, ze mu denne do prace - ' na, pujcim ti svoje auto'to rozhodne ne. Chovam se jako ze je to nase. Taky seka zahradu apod. A seka ji nam..
Jen chci nejakou uctu a slusnost..tak jako mam ja k nemu..
No a teď nám teda řekni, proč jsi nám vlastně vyprávěla, že barák je Tvůj a auto je Tvoje atd atd. Kdyby jsi neměla ani trochu podezření, že v tom vězí tohle, tak bys to vůbec neříkala ne? Alespoň jsem to od nikoho tady jinak neslyšela ![]()
Ono stačí aby si do něho rýpnul nějaký blbec v práci, který ví, že barák i auto je Tvoje…a čím on má argumentovat? Holt to blbě nese a to Tvoje studium…jo tak studium chlapy taky štve, málokterý nehází klacky pod nohy - ve smyslu - jak to že není uvařeno, nebo uklizeno nebo napečeno, nebo se nevěnuješ dítěti atd. atd. atd…však když se chce, ono se vždy něco najde
:poblion
editace prosím pěkně za 2 nevhodná slova
změměno
Podle mě to uvedla jen aby se vědělo, ze kdyby se rozváděla je zajistena
ne jako většina z nás co maj baráky a byty ba půl atd
dle mě to bylo, myšleno takhle
@novalgi nojo, tak tomu za 1. nevěřím, ale je to fuk. Ovšem tady je prostě jasný odkud vítr vane. Ten chlap je otrávenej jak malajskej šíp, protože se cítí absolutně méněcennej. Krom toho nejspíš výrazně tuší, že z baráku ho vykope bez jakýkoli kompenzace, děcko připadne do péče jí a to auto je taky její, jemu přece jezdí MHD až před práci. Takže poletí s holou zadnicí. To jednomu hned přidá na náladě. Není moc chlapů, který by na to nebyli citliví. ![]()
A me by treba zajimal jeho pohled. Urcite jeho chovani ma do slušnosti daleko ale na druhou stranu ho i chapu. Ktery chlap neni jesitny? A jestli to u vas opravdu takto funguje tak se mu nedivim. On se dre, dela vse pro vas aby ste se meli dobre a pak dostanete takove dary zadarmo. No me by spadla celist a citila bych se jako nejaky vyhorenec. Dale by me stvalo ze bych udrzovala TVUJ dum a ne NAS, investovala do TVEHO a ne NASEHO, a ty mi pak jednou sbalis kufricek s par hadry co mam??? To by me nebavilo, spis vadilo. Auto by byla posledni kapka. Porad bych mela v hlavě „a co ze sem to dokazala ja? Potrebuje me vubec? Je rada ze me ma nebo sem jen do poctu?“
Tot muj nazor…