Co dál se vztahem - zabalit to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
4.3.14 08:35

@Petramatka prosim vas, to je vztah ciste z vypocitavosti. Nastesti vetsina zenskych takove naroky nema, jinak by jsme jako narod davno vymreli. Ja osobne bych nechtel zenskou, ktera ke vsemu prijde jak slepy k houslim, a nebude si me vazit jako partnera, o „ktereho se muze oprit“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
4.3.14 08:37
@Petramatka píše:
Tak to je jeden z důvodů, proč jsem si hledala partnera, který svůj majetek má. Moje rodina má peníze a já taky nevydělávám špatně, představa, že bychom žili v mém domě a já měla auto a můj partner neměl nic…to nemůže fungovat, nebo může, ale jen u chlapa, který to tak přijme a nebude z toho mít komplexy - což je téměř scifi a normální chlap z toho komplexy zákonitě mít bude, protože normální chlap se nechce cítit jako vydržovaná vyžírka.Upřímně - já si hledala chlapa, který bude mít vlastní bydlení, auto, bude mít na rodinnou dovolenou a na to, aby mě kdykoliv pozval na večeři - mít tento základní požadavek je vážně to nejlepší co můžete udělat.

Skvěle napsáno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
4.3.14 08:38
@Regina Hero píše:
no jo, ale v tom případě by měl máknout sám na sobě a ne se kvůli vlastnímu zklamání vozit po své ženě… ne? Tu podmínku si nejspíš ve své ukřivděné duši stanovil sám sobě…
:palec: to je přesné..je to o jeho sebevědomí - celé.. ve chvíli kdy si potřebuje honit ego na ženě tak je to s ním zlé a ne že ne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.3.14 08:38

Chlapi jsou letadla :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
4.3.14 09:08

Zakladatelko a ještě mi prosím řekni z čeho financujete domácnost a bežné výdaje.
Třeba i ten benzín nebo naftu do té tvojí Audiny.

Docela by mně to zajímalo.

A druhá blbá otázka je, zkoušela jsi se ho zeptat na to co ho žere? Já vím, že věština chlapů na tady to povídání a rozebírání není ale třeba by z něj něco vypadlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.3.14 09:19
@pepino2 píše:
@Petramatka prosim vas, to je vztah ciste z vypocitavosti. Nastesti vetsina zenskych takove naroky nema, jinak by jsme jako narod davno vymreli. Ja osobne bych nechtel zenskou, ktera ke vsemu prijde jak slepy k houslim, a nebude si me vazit jako partnera, o „ktereho se muze oprit“

taky bys měl napsat i to B. Jakmile má žena víc jako chlap (a je úplně jedno jak k tomu přišla), bez ohledu na to, jak se k němu chová, tak chlap okamžitě dostává mindrák jako sviňa, protože jeho role „panaokterehosemuzeoprit“ je ohrožena :jazyk: Nechápu, kde se bere ten výplod, že s ním žena automaticky zametá a dává mu najevo, že má víc :roll: No napsal si to fakt přesně, většině chlapů stačí iluze toho, že jsou nepostradatelní :zed: :zed: :zed: Šikovná ženská, která se o sebe umí postarat (i když je to za asistence táty, no a co) by po svém boku určitě víc ocenila partnera, který má dostatek sebevědomí na to, aby její majetek přijal jako fakt a ne jako porážku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.3.14 09:51

@neila nepisu o iluzi nepostradatelnosti. Kazdy clovek chce byt proste docenen, jak chlap tak i zenska. Jenze kdyz jeden z partneru vse jen dostane, a nemusi se o nic snazit, nemuzete se divit, ze nechape strasti toho, jak je slozity majet nabyt. Jak tady zakladatelka tak pise, prijde mi, ze ani poradne nechape cenu penez. Jak uz tady nekdo psal, taky by me zajimalo, kdo ji do ty jeji audiny plati benzin. A uprimne co se tyce te jeji vysoke, klidne ji muze zase tatinek platit soukroum skolu. To tady ale zakladatelka stejne neprizna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
4.3.14 09:54

Já si tak jako říkám co je vlastně dobře???
mít peníze a žít si dle svých představ a nepočítat vždy před výplatou kolik mám na jídlo a nebo nemít všechno počítat každou korunu.
tady je chlap nasran… že žena je bohatá barák auto a peníze maj a stejně vztah na hov.. ten druhý např. muj :-D pořád zas řeší že máme málo na straně ( mě to přijde docela v pohodě ta rezerva) ale on to řeší pořád a o každou korunu se musim prosit, jsem na mateřské
tak si říkám co je vlastně dobře???
kam to spěje tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.3.14 09:59
@pepino2 píše:
@Petramatka prosim vas, to je vztah ciste z vypocitavosti. Nastesti vetsina zenskych takove naroky nema, jinak by jsme jako narod davno vymreli. Ja osobne bych nechtel zenskou, ktera ke vsemu prijde jak slepy k houslim, a nebude si me vazit jako partnera, o „ktereho se muze oprit

a neměl by se tedy ten partner chovat tak, aby si ho žena mohla vážit jako partnera, o kterého se může opřít? Nebo máš pocit, že čím víc je chlap k ženě hnusnější, tím víc se chová jako pořádný chlap a právě proto si ho žena má víc vážit? Když to auto a dům bude mít od svých rodičů chlap, tak je to něco jiného? Nebo znáš nějakého chlapa, který se takto nabytého majetku vzdá, aby se žena necítila méněcenná? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.3.14 10:03
@pepino2 píše:
@neila nepisu o iluzi nepostradatelnosti. Kazdy clovek chce byt proste docenen, jak chlap tak i zenska. Jenze kdyz jeden z partneru vse jen dostane, a nemusi se o nic snazit, nemuzete se divit, ze nechape strasti toho, jak je slozity majet nabyt. Jak tady zakladatelka tak pise, prijde mi, ze ani poradne nechape cenu penez. Jak uz tady nekdo psal, taky by me zajimalo, kdo ji do ty jeji audiny plati benzin. A uprimne co se tyce te jeji vysoke, klidne ji muze zase tatinek platit soukroum skolu. To tady ale zakladatelka stejne neprizna.

promiň, ale hledíš na to poněkud zaujatě… ten prostor pro vlastní docenění je tak obrovský, že každý z nás má i přes dům, byt či auto možnost se nějak zasloužit, vypracovat, dělat věci, které ho budou bavit a kterými si zvedne sebevědomí a „docení se“…
Na jednu stranu, z lepší startovací pozice to přece je mnohem jednodušší… myslím, že zakladatelčin muž by se necítil více doceněný, kdyby musel splácet hypotéku na dům a půjčku na auto a z výplaty by jim nezbylo ani na základní potřeby… to by pak teprve cítil zoufalou marnost svého „dření v práci“ a myslím, že by si na své ženě teprv vybíjel své nenálady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
4.3.14 10:05

Nevím, ale třeba jejich problémy nejsou o penězích, to zakladatelka tady zdůrazňuje jejich finanční zázemí.
Co když je problém jinde…?!!!

Co když je chlap divnej nezávisle na penězích a nebo co když zakladatelka začíná blbnout z mateřských povinností a do vztahu se jim vkrádá nuda a stereotyp.

Třeba ty prachy na vině nejsou… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.3.14 10:06

@Regina Hero viz muj prispevek v 9:51 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
4.3.14 10:08

Mě na tom vadí to ponižování. Z toho nějak nemám dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
4.3.14 10:22

Těžko říct, ale taky mi připadá, že se s tím nemůže vyrovnat, že máš něčeho víc a obejdeš se bez něj- finančně. Ale z mého pohledu to je jeho problém a pokud se chová nepříjemně, tak bych zvážila jestli s ním chci být.

• Citovat
  • Upravit
7257
4.3.14 10:26

Chlap je primitiv, nevíme co za jeho chováním vězí. Možná má dost manželského života, možná ho nebaví každodenní starosti o dítě, možná taky, že závidí zakladatelce její úspěšnost.-ale vyzrálý chlap by měl myslet hlavně na svoje dítě, jak se mu žije. I kdyby měl 100 krát vztek, že dům dostala partnerka, tak snad je otec a měl by být rád, že dítě může vyrůstat v pěkném prostředí. Nebo snad by měla zakladatelka dům vrátit a jít bydlet do podnájmu, aby se cítil jako chlap, jak tu některé psaly? Vydělal by vůbec na drahý podnájem?
Já nevím, i kdyby měl nějáký mindráky, zůstává to, že je pěkný hulvát a primitiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí