Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, sama jsem zmatená…, je mi 22, mám přítele 35, jsme spolu krátce cca rok, ale prostě mi nedává to co chci, asi jsem rozmazlená, ale pořád hledám jinde, mám ho ráda, chybí mi, ale když sem s ním, najednou se změním a jsem na něj ošklivá, žárlím na něj, zakázala jsem mu s kýmkoliv se bavit, dokonce i facebook, protože tam měl spoustu holek a bojím se aby něco nezačal, a tak ho kvůli mě zrušil, ale sama mám svůj a řekla jsem mu že já ho mít můžu, asi mě má opravdu rád, když tohle snáší, přišel o práci, nadávám mu do looserů a že chci víc, ale on to stejně snáší, jen říká že mě miluje, místama mi je ze mě samotné zle, ale já na něj taky žárlím, ale přitom sama si píšu s bývalýma milencema, asi sem divná, ale co mám dělat? Dokonce sem ho šmírovala za dveřma s kým si telefonuje, a když neměl peníze a jel mi koupit dárek, tak sem mu to pohaněla a řekla že je mi z něj zle a že se s ním chci rozejít, dělám mu to často, a on pak pro mě uchystá víkend i když sám nemůže, a utratí co může aby mi udělal radost. Ale stejně, dárek co se mi nelíbil bylo proto že sem mu řekla že lže at mi ho ihned pošle fotkou, a tak si nechal vrátit peníze a já si vybrala jiný, no a výsledně sem ho dneska zase napadla. Já už nevím co mám dělat…, poradte mi.
Co máš dělat? Nafackuj si ![]()
Uvědom si, že i když tě on miluje, jednou toho bude mít dost. A já být jím, prásknu dveřma a mizím!
No ty jsi ale k. áva
. A on bude hodně velkej podpantoflák bez sebevědomí, když Ti tohle trpí. Každý normální chlap už by Tě dávno poslal do temných míst.
To je blb, ze se zahazuje s takovou nánou.. co mas delat? prenech ho normalni, inteligentni zenske. Tebe bych nechtela ani za zlate pra.se.
Rozmazlena to opravdu jsi. Je videt, ze ti zivot jeste nenafackoval. Tvemu priteli preji, aby vzal co nejrychleji nohy na ramena a zdrhal od tebe co nejdal.
Aby ses jednou nedivila, ze te kopne do prdelky.. A nebudes mit nic a komu nadavat a budes mit klid.
Psycholog, možná psychiatr?…
Nebo se rozběhni hlavou proti zdi, třeba se Ti rozsvítí. Jak můžeš ubližovat člověku, kterého miluješ? Pokud ho tedy opravdu miluješ a není to jen z nudy.
@Petrulineckaaaa to je dost šílené…opravdu by sis měla nafackovat, protože to co mu děláš je pěkně hnusný. Divím se, že ještě s tebou je!
Aby tě časem nekopl do pr… Jako kdyby to psala rozmazlená, nezralá puberťačka.
@marra2 píše:Řečeno srozumitelně a výstižně.
To je blb, ze se zahazuje s takovou nánou.. co mas delat? prenech ho normalni, inteligentni zenske. Tebe bych nechtela ani za zlate pra.se.