Proč mu to dělám? Jsem na něj ošklivá, žárlím na něj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
3.3.14 14:30

To co se tady dneska děje, to si ani v televizi nevymyslej velebnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.3.14 14:31
@mamina44 píše:
To co se tady dneska děje, to si ani v televizi nevymyslej velebnosti.

nevíš jak se sklonuje výraz frndy brácha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.3.14 14:32
@Anonymní píše:
@Petrulineckaaaa Vy chlapi prostě máte rádi potvory. Když jsem slyšela, co dělala bývalka mému příteli, nechápala jsem, jak s ní mohl vydržet tak dlouho. Byl hodný, až hloupý. Ale dojel na to, zjistil, že ho podváděla.

To je pravda, můj brácha měl taky takovou potvoru, on si ji chtěl dokonce vzít! A nakonec odkopla ona jeho a on ji potom všem chtěl dokonce zpátky :zed: Prostě to tak je, na potvory chlapi letí!

• Citovat
  • Upravit
27281
3.3.14 14:42
@Si Volal píše:
to je v pohodě, nenech se zdejšíma slepičkama, co měly sex jen s tím svým trenkáčem, zvyklat.
pro inspiraci :
http://www.youtube.com/watch?…

TVL já jí asi znám!!! 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
3.3.14 14:59
@Si Volal píše:
to je v pohodě, nenech se zdejšíma slepičkama, co měly sex jen s tím svým trenkáčem, zvyklat.
pro inspiraci :
http://www.youtube.com/watch?…

8o 8o 8o Mít doma tohle, tak jí fláknu jednu zleva, druhou zprava, aby se kočka probrala :zed:. Doufám, že má dcera jednou nebude taková 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
3.3.14 15:01

Pro zakladatele - zakladatelku :think:
Já ti nevím, ale u nás v okolí prostě mrchy frčí. A čím větší je ženská mrcha, tím je chlap hodnější, rozmazlující a více milující. Tak nevím, čím ti chlapi přemýšlí :think: :think: :think:

Škoda, že jsem se nenaučila být mrcha, bych si žila jako v pohádce :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.14 15:02
@Petrulineckaaaa píše:
Ahoj holky, sama jsem zmatená…, je mi 22, mám přítele 35, jsme spolu krátce cca rok, ale prostě mi nedává to co chci, asi jsem rozmazlená, ale pořád hledám jinde, mám ho ráda, chybí mi, ale když sem s ním, najednou se změním a jsem na něj ošklivá, žárlím na něj, zakázala jsem mu s kýmkoliv se bavit, dokonce i facebook, protože tam měl spoustu holek a bojím se aby něco nezačal, a tak ho kvůli mě zrušil, ale sama mám svůj a řekla jsem mu že já ho mít můžu, asi mě má opravdu rád, když tohle snáší, přišel o práci, nadávám mu do looserů a že chci víc, ale on to stejně snáší, jen říká že mě miluje, místama mi je ze mě samotné zle, ale já na něj taky žárlím, ale přitom sama si píšu s bývalýma milencema, asi sem divná, ale co mám dělat? Dokonce sem ho šmírovala za dveřma s kým si telefonuje, a když neměl peníze a jel mi koupit dárek, tak sem mu to pohaněla a řekla že je mi z něj zle a že se s ním chci rozejít, dělám mu to často, a on pak pro mě uchystá víkend i když sám nemůže, a utratí co může aby mi udělal radost. Ale stejně, dárek co se mi nelíbil bylo proto že sem mu řekla že lže at mi ho ihned pošle fotkou, a tak si nechal vrátit peníze a já si vybrala jiný, no a výsledně sem ho dneska zase napadla. Já už nevím co mám dělat…, poradte mi.

Nasrat ti do rukou a nepustit tě k vodě :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1091
3.3.14 15:03
@Petrulineckaaaa píše:
Ahoj holky, sama jsem zmatená…, je mi 22, mám přítele 35, jsme spolu krátce cca rok, ale prostě mi nedává to co chci, asi jsem rozmazlená, ale pořád hledám jinde, mám ho ráda, chybí mi, ale když sem s ním, najednou se změním a jsem na něj ošklivá, žárlím na něj, zakázala jsem mu s kýmkoliv se bavit, dokonce i facebook, protože tam měl spoustu holek a bojím se aby něco nezačal, a tak ho kvůli mě zrušil, ale sama mám svůj a řekla jsem mu že já ho mít můžu, asi mě má opravdu rád, když tohle snáší, přišel o práci, nadávám mu do looserů a že chci víc, ale on to stejně snáší, jen říká že mě miluje, místama mi je ze mě samotné zle, ale já na něj taky žárlím, ale přitom sama si píšu s bývalýma milencema, asi sem divná, ale co mám dělat? Dokonce sem ho šmírovala za dveřma s kým si telefonuje, a když neměl peníze a jel mi koupit dárek, tak sem mu to pohaněla a řekla že je mi z něj zle a že se s ním chci rozejít, dělám mu to často, a on pak pro mě uchystá víkend i když sám nemůže, a utratí co může aby mi udělal radost. Ale stejně, dárek co se mi nelíbil bylo proto že sem mu řekla že lže at mi ho ihned pošle fotkou, a tak si nechal vrátit peníze a já si vybrala jiný, no a výsledně sem ho dneska zase napadla. Já už nevím co mám dělat…, poradte mi.

dokazování si něčeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.14 15:08

Znas :DDDDDDDDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
3.3.14 15:18

Dospej…mas na to uz vek…

• Citovat
  • Upravit
3.3.14 15:25

1.zizi: uz jsi videla dospelyho chlapa? Jasne velet teamu lidi ano, ale zenska? Vis mit rad, neznamena byt zly na holku, ja to proste neumim to je moje slabost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
3.3.14 16:09

@Petrulineckaaaa Já jsem dospělého chlapa viděla. Nejen ve vedení ;) Tady nikdo nepíše, že bys měl být zlý na holku. Spíš bys měl otevřít oči, protože je zlá ona na Tebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
3.3.14 18:14
@Petrulineckaaaa píše:
1.zizi: uz jsi videla dospelyho chlapa? Jasne velet teamu lidi ano, ale zenska? Vis mit rad, neznamena byt zly na holku, ja to proste neumim to je moje slabost.

A myslíš teda, že ona má ráda tebe, když je na tebe zlá?
Máš pocit, že vztah je o tom, že jeden může vše a druhý nesmí nic, jen držet hubu a krok?
Jestli je ti 35, tak bys se sebou a tímhle uvažováním měl hodně rychle něco dělat. Takhle se nechová dospělý muž, ale vůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.14 11:19

:)

Díky za nápovědy, svým způsobem mi to tu pomohlo, kopl sem jí do p… a mám klid, at si jde brečet k mamince cápek jeden rozmazlenej :D Mějte se hezky a hodně zdaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
10.3.14 17:41

Tak hodně štěstí do budoucna! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie