Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že ti tu nikdo neporadí. Víš, co je špatně a víš, co máš dělat - přestat s tím. Co víc řešit
Až se na tebe vykašle, nebo ti dá pár facek, tak tu nebudeš brečet, že ne
@Petrulineckaaaa píše:
Ano rozmazlena jsem a dokonce mu kolikrát říkám jaký to bylo s ex, ale nevyznám se v sobě.
Ses pubertacka. Bez si hrát s barbie a chlapy prenech ženám ![]()
@Petrulineckaaaa píše:
Ano rozmazlena jsem a dokonce mu kolikrát říkám jaký to bylo s ex, ale nevyznám se v sobě.
A nedělá si z nás zakladatelka PR…???
Asi by jsi potrebovala nekoho, kdo by ti srazil hrebinek a ty sis zacala vazit toho, co mas. Protoze takhle o to prijdes.
Si stejně děláš srandu co?..nevěřím, že by se 35letý chlap nechal takhle komandovat a ničit si život od 22letý nafoukaný nány ![]()
Sama nevíš co chceš a věř mi, že to, co provádíš mu, se ti může vrátí. Jednou třeba potkáš chlapa, který ti „podlomí“ kolena a následně ti provede to, co provádíš nynějšímu partnerovy. Možná by bylo vhodné, navštívit odborníka, který by ti pomohl. Je, ale dobré, že nad tím přemýšlíš a uvědomuješ si co děláš, teď by jsi měla jen jednat. Hodně štěstí ![]()
@dendule4 píše:
Si stejně děláš srandu co?..nevěřím, že by se 35letý chlap nechal takhle komandovat a ničit si život od 22letý nafoukaný nány
A já bych tomu klidně i věřila.
Hloupí jsou oba.
@Petrulineckaaaa jsi hold hloupá, no.. dlab na něj, ať si najde někoho normálního, pro Tebe je ho škoda.
Ty musíš být teda taková ta rohatá… tohle dělat manželovi, tak nestačím počítat schody.
A ten tvůj chlap bude asi taky pěknej…když se nechá takhle ponižovat od 22letý rohatý.