Proč mu to dělám? Jsem na něj ošklivá, žárlím na něj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59384
3.3.14 13:52

@Xiraxinek tohle po mě nemá, já už v 1 třídě druhý den se ptala ráno proč tam musim zase :mrgreen: jo a nejvíc super je prý pondělí protože mají 5h zbytek týdne jen 4 :mrgreen:, se mě ptal co mě ve škole bavilo, jsem řekla pravdu a prý co je na přestávkách tak super :lol: :lol: a to na učnáku jsme si často dělala prodloužený víkend :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
3.3.14 13:53

Ups, že já vždy písnu a nepřečtu si celou diskuzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
3.3.14 13:53

Ona je on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.14 13:56
@berry4 píše:
No ale to je dost. Proč s takovou hyldou je? :think: Asi umí dobře šu..t a dělá jí dobře, že má takovýho vo*a v hrsti :D
člověče, taky nechápu - kdyby ten chlap za něco stál, najde si jinou, která to v posteli taky umí :mrgreen: a ještě nedělá hérečku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.14 13:56
@Ignácie píše:
Ona je on?
:mrgreen: asi jo.. ale spíš ty jarní prázdniny ještě :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
3.3.14 13:59

Upozornění

Zdravím,

ani v případě citlivých témat nepovolujeme užívání vulgarismů :). Dodržujte prosím pravidla diskuse, nebo ji budu nucena uzamknout či smazat.

Díky moc, hezký den

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.3.14 14:09

@Petrulineckaaaa 8o nějaký vtip, že? :mrgreen: A pokud ne, tak jsi alespoň upřímná a potvrzuje to teorii, že chlapi potvory žerou 8)

• Citovat
  • Upravit
5077
3.3.14 14:12

Chlape, nevím kolik ti je, nečetla jsem jiné diskuze, pokud byly. Ale sbal slečně tašku a pošli ji dělat scény o dům dál. Po světě chodí mraky hodných, hezkých chytrých holek. Takovou rozmazlenou slepici fakt nepotřebuješ. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
3.3.14 14:14

@Markéta80 Tý brďo, tak to je milovník školy :) Já si taky prodlužovala víkend - před i po něm :D

Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.14 14:14

To mas pravdu, ono takhle clovek ma nekoho rad, a veri v to co mu ten druhy rika, klika je ze deti tam nejsou, tak vlastne o nic nejde, spise jen to ze po case clovek zjisti ze je s nekym koho vlastne vubec nezna… nebudu si hrat na tvrdaka, ja chtel v zivote jenom klid, nejsem ani ten pivar, ale spise rodinnej typ, bohuzel sem na to dojel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.3.14 14:24

Hůůůstýýý, to je krásné rozuzleníčko… Ona je ON :D

Řekla bych, že holka bude asi hezká a chlap naopak trpí nedostatkem sebevědomí… :kytka:
Hele lepší být sám než s takovouhle… :kytka: Třeba o tebe má zájem i nějaká jiná, jenže jsi zadanej tak se neodváží oslovit… tahle za to faaakt nestojí. Akorát tě využívá… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Petrulineckaaaa Vy chlapi prostě máte rádi potvory. Když jsem slyšela, co dělala bývalka mému příteli, nechápala jsem, jak s ní mohl vydržet tak dlouho. Byl hodný, až hloupý. Ale dojel na to, zjistil, že ho podváděla.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida

Tak si furt dokola říkej, že seš blbá sobecká kráva a třeba ti to jednou dojde a dostaneš rozum.
A příteli řekni, ať se s tebou nezahazuje :roll:

• Citovat
  • Upravit
12
3.3.14 14:27
@Petrulineckaaaa píše:
Ahoj holky, sama jsem zmatená…, je mi 22, mám přítele 35, jsme spolu krátce cca rok, ale prostě mi nedává to co chci, asi jsem rozmazlená, ale pořád hledám jinde, mám ho ráda, chybí mi, ale když sem s ním, najednou se změním a jsem na něj ošklivá, žárlím na něj, zakázala jsem mu s kýmkoliv se bavit, dokonce i facebook, protože tam měl spoustu holek a bojím se aby něco nezačal, a tak ho kvůli mě zrušil, ale sama mám svůj a řekla jsem mu že já ho mít můžu, asi mě má opravdu rád, když tohle snáší, přišel o práci, nadávám mu do looserů a že chci víc, ale on to stejně snáší, jen říká že mě miluje, místama mi je ze mě samotné zle, ale já na něj taky žárlím, ale přitom sama si píšu s bývalýma milencema, asi sem divná, ale co mám dělat? Dokonce sem ho šmírovala za dveřma s kým si telefonuje, a když neměl peníze a jel mi koupit dárek, tak sem mu to pohaněla a řekla že je mi z něj zle a že se s ním chci rozejít, dělám mu to často, a on pak pro mě uchystá víkend i když sám nemůže, a utratí co může aby mi udělal radost. Ale stejně, dárek co se mi nelíbil bylo proto že sem mu řekla že lže at mi ho ihned pošle fotkou, a tak si nechal vrátit peníze a já si vybrala jiný, no a výsledně sem ho dneska zase napadla. Já už nevím co mám dělat…, poradte mi.

to je v pohodě, nenech se zdejšíma slepičkama, co měly sex jen s tím svým trenkáčem, zvyklat.
pro inspiraci :
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
3.3.14 14:27

@Xiraxinek zatim jo :lol: prý ho to baví takže trpěl i na vánoce ted odpočítává kolikrát se ještě vyspí :mrgreen: :mrgreen: jen teda co by změnil je začátek školy, prý od těh 10 by to bylo ideální :mrgreen:. Já byla taky furt doma :oops: po mě neni, on je strašně pečlivej i učitelka o něm říká že takhle hodnýho kluka ještě nemělaa jemu furt říká jaký na něj je spolehnutí, v tomhle bude po manželovi. jen teda za nás se nechodilo jen tak za učitelkou, on kolikrát za ní jde a hned jí ukazoval nové boty, v pátek jí vysvětloval že máma kupovala tričko a táta z něj dělal kostým, taky teda někdy kecá, minule mě naštval když učitelce řekl že maminka neumí psát :cert: :cert: to už i manžel mu řekl že to snad nemyslí vážně tak prý už to říkat nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí