Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Diky moc! Ono kdyz se nad tou nanou zamyslim, tak asi neni zdrava, vysledne sem zjistil ze mela x profilu na Facebook, kde me zkousela a smirovala, tudiz asi nema zdrave sebevedomi, vysledne me napadala ze ja se kurvim, a skutecnost byla jina…, dal pak se pokusela vydirat zpusobem, ze kdyz budu mit ja FB ze me necha, a to uz neni normalni, a posledni dokazovani mlady debilni nany, ktera mi tvrdi kolik toho dokazala a kolik ma za sebou lidi a ze me znici je zrale psychiatra ale pro ni…, pozdeji sem zjistil ze to delala i svym ex, kde si je takhle proverovala, a koneckoncu tady madam ma i diskusni fora jez moderuje a tvari se jak andel, a to je docela husty. Jen Lzi, Lzi a Lzi. Grrrrrrrrrrrrr sem to ale vul. Nastesti uz se mi otevreli oci a nemyslim nad jeji svatou tvari a organem, ale sam nad sebou. Dekuju vsem.
A co bylo nejhorsi ze mi projela x krate telefony a tam mi volala vsem kontaktum a vydavala se za policistu. Mam fantasticky zaznamy, i vypisy sms, i par nahhranych hovoru kde to je jasne ona. Udavat ji nebudu, utopi se jednou sama. Ale uz z ni mam jen srandu jak je uboha a mysli si ze je stredem vesmiru. Jen lze a hleda chudinka kasicku co ji bude platit ten jeji glamour na coz j
dnou dojede ale ne ode me, ale jinde. Ja ji to venuju ![]()
Ze jo? Venujme zoufalym dusim…ja sem vul ale na veky pouceny…:D
Zvláštní, ještě nedávno jsi bych chudinka nesebevědomá a teď tady házíš ramena… ![]()
@Petrulineckaaaa píše:
Díky za nápovědy, svým způsobem mi to tu pomohlo, kopl sem jí do p… a mám klid, at si jde brečet k mamince cápek jeden rozmazlenejMějte se hezky a hodně zdaru
Výborně! Hlavně ať se nevrací!