Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petrulineckaaaa píše:
Děkuju za názory, asi tohle jsem potřeboval slyšet, já nejsem ona, ale on, jsem to já co se mi děje, ale sám už nevím kudy kam. Ale každý den slyšet o kopačkách a poté jak mě miluje, mě ž totálně vysává, snad potkám nějakou normální holku. Ano sem mamlas kterej si na sebe necha takhle poustet zlo, ale nazor sem slyset potreboval i opacne. At se Vam v zivote vsem dari podle snu a jste vsechny ty nejstastnejsi a nezlobte se ze sem Vas tady takhle obtezoval i kdyz Vam to asi bylo jasny…
bože bože
Ta holka si z nás dělá legraci…copak takhle se může chovat dospělej člověk?
@Petrulineckaaaa píše:
Děkuju za názory, asi tohle jsem potřeboval slyšet, já nejsem ona, ale on, jsem to já co se mi děje, ale sám už nevím kudy kam. Ale každý den slyšet o kopačkách a poté jak mě miluje, mě ž totálně vysává, snad potkám nějakou normální holku. Ano sem mamlas kterej si na sebe necha takhle poustet zlo, ale nazor sem slyset potreboval i opacne. At se Vam v zivote vsem dari podle snu a jste vsechny ty nejstastnejsi a nezlobte se ze sem Vas tady takhle obtezoval i kdyz Vam to asi bylo jasny…
schizofrenik
to se ještě zajímavě vyvine ![]()
Prazdniny se me uz netykaj pekne dlouho, sem proste d…, ale je to pravda
@Nainuva píše:
ale co jarní prázdniny?
Ještě pořád? ![]()
No to víš, jako správná Pražka jsem trochu omezená, my měli jarňáky minulý týden - a zbytek světa nesleduju. ![]()
@Petrulineckaaaa píše:
pokud je to pravda tak bych navrhla návštěvu psychiatra na to musí být nějaká diagnoza
![]()
@Petrulineckaaaa A to nemáš žádný sebevědomí, že sebou necháváš takhle vorat od mladý nány?
@Petrulineckaaaa píše:
tak teď už to víš, tak pááá
jdi si hrát jinam.
@Bersaba ts my mimopražský jsme je měli první týden v únoru a ode dneška máme kvůli rekonstrukci školy druhé
![]()
@martina.se píše:
tak teď už to víš, tak pááájdi si hrát jinam.
na pískoviště ![]()