Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bersaba píše:
Ještě pořád?
No to víš, jako správná Pražka jsem trochu omezená, my měli jarňáky minulý týden - a zbytek světa nesleduju.
Tak ještě do 16.3. nějaký budou…
![]()
Zensky ja Vas chapu sem smesnej, nezlobte s ani jedna. chtel sem jen nazor
Pokud takto budeš pokračovat, věř, že jednou mu trpělivost dojde a ty budeš plakat.Ta facka tě možná probere, ale už bude zřejmě pozdě. Jak už tu bylo zmíněno, zkus psychologa, zapracovat na svém sebevědomí. Je dobré, že si to uvědomuješ a snad s tím něco chceš dělat. I bych si s ním promluvila, že vždy jak něco plácneš, že tě to později mrzí a že s tím něco chceš dělat+se mu omluvit.
@Petrulineckaaaa píše:
Zensky ja Vas chapu sem smesnej, nezlobte s ani jedna. chtel sem jen nazor
pokud bys to podal normálně, nikdo se Ti nesměje. Toto je ovšem postup kluka z prvního stupně ZŠ. Nevěřim ani omylem, že by Ti mělo být 35 a pokud jo, tak potěš pr**el ![]()
@Petrulineckaaaa Ano, podle mě jsi mamlas. Ale jsi ještě mladej, ještě máš čas s tím něco dělat.
@Petrulineckaaaa píše:
Děkuju za názory, asi tohle jsem potřeboval slyšet, já nejsem ona, ale on, jsem to já co se mi děje, ale sám už nevím kudy kam. Ale každý den slyšet o kopačkách a poté jak mě miluje, mě ž totálně vysává, snad potkám nějakou normální holku. Ano sem mamlas kterej si na sebe necha takhle poustet zlo, ale nazor sem slyset potreboval i opacne. At se Vam v zivote vsem dari podle snu a jste vsechny ty nejstastnejsi a nezlobte se ze sem Vas tady takhle obtezoval i kdyz Vam to asi bylo jasny
Asi jsem bloncka, ale ten úvodní příspěvek psal on, jako by byla ona? Ta jeho krasomila? ![]()
@Markéta80 píše:
Hlásim prázdniny plzeň
Jééé, tak to máte s námi ![]()
@Xiraxinek
manžel říkal že je to super že má malej prázdniny, že po noční může jít hned spát a nečekat až s nim půjde do školy
jen teda kluk proč zase prázdniny že by raději šel do školy ![]()
@Markéta80 Ono ho to taky přejde, že by radši do školy, pak už bude jenom odškrtávat, když už bude volno
![]()