Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mava píše:
soused má 80 let, pochybuji že nějaký vzorek dodá, ten leda tak tu moč,
třeba bude chutnat po kávě
@Brouček007 píše:
@pajisek90 Já bych to nevěděla ale nedávno jsem se nudila tak jsem četla různý články…![]()
Ale jo já ti věřím
to budu muset napsat paní učitelce co nás to učila ať dnešní mládež ví, že to jde
jen aby se pak nesnížila prodejnost kávy ![]()
@Mava píše:
Pro zakladatelku ideální vzorek ![]()
@pajisek90 píše:
Ježíši to si děláš srandu ne??? Kolik ti je let??? Každá puberťačka ví, že když je chlap vzrusenej tak se nemůže zároveň vymočit!!! Natož aby chca*ky chutnaly po kávěNo já zírám
Já jsem tady jen klikla pro zvědavost, ale tohle mě dorazilo…chca*ky chutnaji po kávě
![]()
@Mava píše:
alespoň nám dodáš pohled z druhé strany
Ještě že jsem po večeři a chlap není doma, dneska bych snad ani neměla chuť ![]()
@Mantinell píše:
Já jsem tady jen klikla pro zvědavost, ale tohle mě dorazilo…chca*ky chutnaji po kávě![]()
V některých nádražních bufetech zase káva po chc…ch.
Musím uznat, že se tady těm vašim příspěvkům musím smát, pobavily mě. Ale fakt, kávovou chuť spermatu jsem u žádnýho chlapa nezažila.
A nekouří, aby bylo jasno.
A to jsem si chtela udelat na veceri zampiony ve smetanove omacce… ![]()
@terinka4444 píše:
jo jo, výmluvy, bůh ví, co jsi za úchylačku![]()
![]()
@Anonymní píše:
Tak jo, děkuji za podnětnou diskuzi a asi to takhle uzavřu.
Pěkný večer vám všem.
Je pravda, že místo rad ses tu spíš dočkala výsměchu, ale neber si to osobně. Ženský mají prostě hromadu zkušeností, pro ně je to blbost, která se nemusí řešit. Pokud tě to ale trápí, zeptej se. Třeba se sem tam najde někdo, kdo ti poradí ![]()
@pajisek90 Jihlavanka by mě ještě žalovala za převod zákazníků že? ![]()
@Petule030 píše:
Je pravda, že místo rad ses tu spíš dočkala výsměchu, ale neber si to osobně. Ženský mají prostě hromadu zkušeností, pro ně je to blbost, která se nemusí řešit. Pokud tě to ale trápí, zeptej se. Třeba se sem tam najde někdo, kdo ti poradí
zjistit můj manžel, že rozebírám stříkání, množství, kvalitu, chuť a jeho spermatu na emiminu, tak mě zabije a zahrabe do hnoje.
Tak jsem se manžela ptala, jestli se může při orgasmu vyčůrat a odpověď: NE