Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ZAKLADATELCE: hele kdyz pises, ze toho bylo hodne, tak pokud se dlouho pred tim nevystrikal, coz by naznacovalo, ze je toho hodne, muze to mit i jinou zvlastnejsi chut..trosku bych to prirovnala kdyz prestavas kojit, a mas nejakou dobu mliko v prsu..taky neni uplne stejny jako predtim, spis nakysly ![]()
@pajisek90 píše:
No chcanky jsem nechutnala, ale kdyby měli chutnat jako kafe, myslím si, ze by spousta lidí ušetřilo peníze za kafe a nachc*li by si do hrnečku
@pajisek90 píše:
No fuuuuj až do teď jsem měla hermelín ráda
@Petule030 píše:
Normální chuť? Ty, já tě nevím, co je to normální chuť spermatu…Já spíš vím, že mi moc nevoní, ale chuť, ta může být ovlivněná různými faktory. Nechci rýpat do tvého věku, asi moc vysoký nebude, ale určitě se do tebe nevyčůral
![]()
Možná šlo nejdříve o tzv. kapku lásky (nebo jak se to nazývá
), která předchází ejakulaci a potom samotné sperma. Ale pobavila jsi mě
V několika článcích na netu psali, že výjimečně je možné, že chlap při vzrušení čůrá, ale musí se na to dost soustředit. Možné je asi všechno.
barvu jsem nezkoumala a vůni taky ne
@mattez píše:
ZAKLADATELCE: hele kdyz pises, ze toho bylo hodne, tak pokud se dlouho pred tim nevystrikal, coz by naznacovalo, ze je toho hodne, muze to mit i jinou zvlastnejsi chut..trosku bych to prirovnala kdyz prestavas kojit, a mas nejakou dobu mliko v prsu..taky neni uplne stejny jako predtim, spis nakysly
to je fakt třeba to bylo prošlý ![]()
Teď se jen modlí, ať nemá agresivní moč, jinak tě to začne zevnitř rozežírat!
@terinka4444 Já se dneska nad Tvými komentáři náramně bavím.
Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
V několika článcích na netu psali, že výjimečně je možné, že chlap při vzrušení čůrá, ale musí se na to dost soustředit. Možné je asi všechno.
barvu jsem nezkoumala a vůni taky ne
tak se asi soustředil ![]()
@PraženáKukuřice píše:
@terinka4444 Já se dneska nad Tvými komentáři náramně bavím.Děkuji
rádo se stalo
![]()
Dobře, takže za domácí úkol dnes povinně všichni orální sex a zítra prosím výsledky, ok?? Díky ![]()
@Brouček007 píše:
@pajisek90 promiň ale každá puberťačka ví že chlap čůrat při vzrušení muže! Je to těžké ale jde to! Je to přímo druh sexu!
Tu úchylku znám, znám jeden pár co to tak má rád, ale ty se napřed na sebe vycuraji a pak až jdou na to
Jinak je dáno, že mozek vysílá signál, když je chlap vzrusenej aby odešlo sperma a v tu chvíli se nejde zároveň i vymočit. Přítel mi to teď potvrdil ![]()