Důvěrné - sperma zvláštně chutná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1289
4.3.14 20:24

ZAKLADATELCE: hele kdyz pises, ze toho bylo hodne, tak pokud se dlouho pred tim nevystrikal, coz by naznacovalo, ze je toho hodne, muze to mit i jinou zvlastnejsi chut..trosku bych to prirovnala kdyz prestavas kojit, a mas nejakou dobu mliko v prsu..taky neni uplne stejny jako predtim, spis nakysly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.3.14 20:24
@pajisek90 píše:
No chcanky jsem nechutnala, ale kdyby měli chutnat jako kafe, myslím si, ze by spousta lidí ušetřilo peníze za kafe a nachc*li by si do hrnečku :)
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
4.3.14 20:25

Tak už jsem se tady dlouho tak nezasmála :potlesk: :potlesk:  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
Správně je to hermelíňák jen jestli má plnej ráfek
@pajisek90 píše:
No fuuuuj až do teď jsem měla hermelín ráda :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Petule030 píše:
Normální chuť? Ty, já tě nevím, co je to normální chuť spermatu… :think: Já spíš vím, že mi moc nevoní, ale chuť, ta může být ovlivněná různými faktory. Nechci rýpat do tvého věku, asi moc vysoký nebude, ale určitě se do tebe nevyčůral :mrgreen: :mrgreen: Možná šlo nejdříve o tzv. kapku lásky (nebo jak se to nazývá :think: ), která předchází ejakulaci a potom samotné sperma. Ale pobavila jsi mě :jazyk:

V několika článcích na netu psali, že výjimečně je možné, že chlap při vzrušení čůrá, ale musí se na to dost soustředit. Možné je asi všechno.
barvu jsem nezkoumala a vůni taky ne

• Citovat
  • Upravit
8151
@mattez píše:
ZAKLADATELCE: hele kdyz pises, ze toho bylo hodne, tak pokud se dlouho pred tim nevystrikal, coz by naznacovalo, ze je toho hodne, muze to mit i jinou zvlastnejsi chut..trosku bych to prirovnala kdyz prestavas kojit, a mas nejakou dobu mliko v prsu..taky neni uplne stejny jako predtim, spis nakysly ;)

to je fakt třeba to bylo prošlý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917

Teď se jen modlí, ať nemá agresivní moč, jinak tě to začne zevnitř rozežírat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.14 20:26

@terinka4444 Já se dneska nad Tvými komentáři náramně bavím. :lol: Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.3.14 20:26
@Anonymní píše:
V několika článcích na netu psali, že výjimečně je možné, že chlap při vzrušení čůrá, ale musí se na to dost soustředit. Možné je asi všechno.
barvu jsem nezkoumala a vůni taky ne

tak se asi soustředil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
4.3.14 20:27

Žasnu 8o na co se člověk dokáže zeptat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.3.14 20:27
@K9Girl píše:
Teď se jen modlí, ať nemá agresivní moč, jinak tě to začne zevnitř rozežírat!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.3.14 20:28
@PraženáKukuřice píše:
@terinka4444 Já se dneska nad Tvými komentáři náramně bavím. :lol: Děkuji :kytka:

rádo se stalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Dobře, takže za domácí úkol dnes povinně všichni orální sex a zítra prosím výsledky, ok?? Díky :lol:

• Citovat
  • Upravit
1101
@dani24687 píše:
tak se asi soustředil :think:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
@Brouček007 píše:
@pajisek90 promiň ale každá puberťačka ví že chlap čůrat při vzrušení muže! Je to těžké ale jde to! Je to přímo druh sexu!

Tu úchylku znám, znám jeden pár co to tak má rád, ale ty se napřed na sebe vycuraji a pak až jdou na to :) Jinak je dáno, že mozek vysílá signál, když je chlap vzrusenej aby odešlo sperma a v tu chvíli se nejde zároveň i vymočit. Přítel mi to teď potvrdil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí