Přítel zanedbává hygienu, sexuální život díky tomu nulový

139
4.3.14 15:03

Přítel zanedbává hygienu, sex. život díky tomu nulový...

Hezký den, už na úvod se mi chce říct, že je tady asi stejně každá rada drahá a že jediné řešení je rozchod, ale zkusím to…S přítelem jsem cca dva roky, máme čtyřměsíční mimčo. Od počátku jsem měla problém s tím, že se přítel myje tak jednou za tři dny, někdy za čtyři, někdy má období, kdy i denně, jenže…Sex nechce praktikovat jindy než ráno, prý to jindy nejde…O. k., tomu bych se ještě uměla přizpůsobit, jenže on se nikdy nemyje večer, vždy ráno než jde do práce. Jde o to, že následující ráno je to 24 hod. ( v ty dny, kdy se ten předchozí den umyje, ty kdy je to po 3 dnech ani nemá cenu zmiňovat..)kdy se myl…Já nevím, jestli jsem divná, ale mě to prostě vadí…Nejen že se tam tak nějak za ten den „ušpiní“, ale když jde na wc, předtím si ruce nemyje ( který ano, že…) a má je třeba z MHD nebo co já vím a pak si na něj chytá…Řešením by bylo, aby se myl večer, jenže to odmítá…Já zase odmítám spát s ním, když je nemytý…Výsledek je, že teď spíme každý v jiném pokoji, už jsme spolu nespali několik měsíců a jsou z nás spolubydlící…Jak to řešit??? Obětovat se kvůli dítěti a zůstat s ním nebo si najít někoho, kdo tu „hroznou oběť“ večerní sprchy kvůli zachování vztahu podstoupí? Jinak si rozumíme, ale tohle mě fakt ničí…Navíc to je můj první vážný vztah a takové fiasko…( ono totiž jde i o to, že mu to takto celkem vyhovuje, sex nějak moc nepotřebuje /resp. ne se mnou…„sám se sebou“ je hodně aktivní… :zed: /. Nepřitahuji ho od počátku, je to vztah z jeho strany z rozumu…)

Příspěvek upraven 04.03.14 v 15:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
4.3.14 15:04

Šmajrá, radši nečtu dál, než 2 řádky.. twl, on se meje jednou na 3 dny a ty s nim spíš? fuj :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: ten by letěl.. bléééé, jen ta představa je naprosto děsivá, mám velký strach to dočíst.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
4.3.14 15:06

Z jeho strany je to vztah z rozumu, tak to ber také tak a jestli ti chybí jenom sex, tak si najdi milence. Jestli ti vadí celkově, tak ho pusť k vodě :mrgreen: Třeba mu to dojde a umyje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
4.3.14 15:07

@Miška29 tak který ano???Třeba ten můj si ruce myje ať už jde na záchod nebo ze záchoda. A když přijde z venku, práce tak také, to se snad děti učí už ve školce ne? A můj malej skoro dvouletej prcek to už taky chápe, jde se jíst nebo přicházíme z venku a je hned naučený jít do koupelny sám od sebe ukazuje na ručičky.
Jako normální to není, je to pěkný pr..e tvůj přítel. Jestli chce sex tak ať se kouká mýt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.3.14 15:07

Tak když pominu to, že je šmudla, tak ani to, že je se mnou z rozumu by mi na velké lásce nepřidalo. Když se tohle spojí s tím nemytím, vychází mi z toho, že bych to zabalila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
4.3.14 15:08

@Miška29 a navíc máš zapotřebí být s někým koho nepřitahuješ 8o???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
4.3.14 15:10

Tak at se myje aspon predtim ne? Ne vsichni chlapi jsou super cistotni.. ale tri dny…to uz je teda blby. A ze mu ani nevadi, kdyz spolu nespite…nevim. nuz na krk…nebo at si jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
demo123
4.3.14 15:12

Nevim ale prijde me divne myt si ruce kdyz jdu na zachod myji si ruce jen kdyz odchazim

• Citovat
  • Upravit
46669
4.3.14 15:13
@jadviga píše:
Tak at se myje aspon predtim ne? Ne vsichni chlapi jsou super cistotni.. ale tri dny…to uz je teda blby. A ze mu ani nevadi, kdyz spolu nespite…nevim. nuz na krk…nebo at si jde.

Tak zakladatelka píše, že s ní je chlápek z rozumu, že ho nepřitahuje, tudíž mu jistě nevadí, že spolu nespí. Ale to, že musí smrdět jako kaňour po těch třech dnech, to by mu vadit mělo :roll:
Dítě je ještě malé, ale jednoho dne začne ve školce vykládat, jak tatínek smrdí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35978

Ja teda neznam chlapa, co si.myje ruce pred zachodem :think: den mi neva, vic uz jo. Ale muj se myje v bidetu i pres den, takze podvozek ma cistej vzdy.

Hlavne nechapu, u nas kdyz prislibim sex, klidne by si tam i. vymaloval a vydesinfikoval kdybych pozadovala, ten tvuj se s tebou do.toho moc nezene, co?

Příspěvek upraven 04.03.14 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15943

Jen jsem to četla a začala mě svědit hlava, vždyť musí mít nějaký zvířátka po těle, fuj, toto bych nepustila do bytu kde je dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

Mě by víc vadilo že ho nepřitahuješ a že není schopen se obětovat. Mýt se musí zásadně ráno, sex zásadně ráno, to je divný :think: Proč nemáte sex po té co se umeje? to hned spěchá do práce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591

@Miška29 Fíha :roll: To se nemyje od začátku vašeho vztahu, nebo jak? Bych se :poblion: s někým takovým žít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
4.3.14 15:14

Uf, neumýt se po práci, to bych asi nerozdejchala… No to ne… buď mam přehnaně čistotnýho chlapa, když musí být pořád voňavej a umytej, nebo jsme divný :D A jemu to nevadí, že je neumytej pár dní? Nic ho nesvědí, žádný breberky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.3.14 15:14

Boze, co to zase jeeeee???Ale dekuji, opet jsem si zasnene vzpomela na sveho muze, ktery je opak tveho.Mas doma nechutny prase :roll:.Myslis, ze se zmeni? Pochybuji, toto jsou zaklady uz od utleho detsvi :zed:.a proc s nim si, kdyz ani ty ho nepritahujes a porizujes si s nim miminko? Ja to nechapu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí