Přítel zanedbává hygienu, sexuální život díky tomu nulový

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5065
4.3.14 15:41
@Miška29 píše:
@wildcherry No ono je to těžký, když nemůžu brát HA a on odmítá používat kondom s tím, že „údajně“ vždy spadne nebo praskne…
:roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 15:41

Jen mě tak napadlo… U nás se v dětství mylo 1× týdně. Nikdy mi na tom nepřišlo nic divného. Až když jsem přišla na internát, tak jsem koukala, že to může být i jinak. Mně zase přijde divné se drhnout každý den. :mrgreen: Nebo když se někdo osprchuje jen čistou vodou… to mi nepřipadá jako mytí. Když chci sex, tak pošlu do sprchy a je to. Když nejde, nic nebude.

• Citovat
  • Upravit
5768
4.3.14 15:42

Ne, my si tady děláme srandu z čuňat, ale ono to moc vtipný neni, rozhodně se zakladatelka asi moc nesměje. No, tak nevim, jestli s nim chceš zůstat, tak zkus třeba společnou koupel.. večer, když přijde z práce..Fakt mě nic lepšího nenapadá.. A spadne nebo praskne, to jsou výmluvy, dneska se už přece musí dělat různý velikosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@Miška29 píše:
@wildcherry No ono je to těžký, když nemůžu brát HA a on odmítá používat kondom s tím, že „údajně“ vždy spadne nebo praskne…

to je silne neinteligentni jednani, obou :roll:.ne i nehormonalni telisko a je levne.Nebo pharmatex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021

@Miška29 takže s takovou s ním klidně budeš mít 10 dětí? Super představa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.3.14 15:43
@Hadí ocásek píše:
Ne, my si tady děláme srandu z čuňat, ale ono to moc vtipný neni, rozhodně se zakladatelka asi moc nesměje. No, tak nevim, jestli s nim chceš zůstat, tak zkus třeba společnou koupel.. večer, když přijde z práce..Fakt mě nic lepšího nenapadá.. A spadne nebo praskne, to jsou výmluvy, dneska se už přece musí dělat různý velikosti..

Sračičky a tanečky okolo takové základní věci, jako si umýt ptáka. Kde to jsme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
4.3.14 15:45

@Burj Chalifa No, jasně. Ono se těžko něco radí, když máme doma čistotný chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
4.3.14 15:46

Že jsou to výmluvy je mi jasný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15943
4.3.14 15:46
@Hadí ocásek píše:

tak to už se s ním může rovnou vyspat s neumytým, dokážeš si představit jak bude vypadat voda ve vaně, ve které se vylouhuje 4 dny nemytý prase, nedohlídne chudera na dno :-O. Nohy na ramena a zdrej i s mimčem, ten byt musí být infikovanej, chlap to samý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
4.3.14 15:49

@lucindaluckatá tak ono stačí, když se ve vodě vylouhuje muj přítel po jednom dni v práci, to taky nedohlídnu na dno. ale louhuje se. Čtyři dny jsou pro mě uplně nepředstavitelný.. Fuj, chtěla jsem si dát oběd, ale nejdřív si budu muset spravit chuť a přečíst si nějakou sluníčkovou diskusi :D :D :poblion: :poblion: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.3.14 15:51

To sem ještě nezažila sem ráda za toho svého…ten každej den přijde z práce a umeje se a pak klidně ještě večer a voní se i do postele i do práce no prostě vždycky, neříkam že je úplně čistota sama ale na chlapa…supr, měla sem takový co sem musela nutit si čistit zuby to bylo strašný…ale toho tvýho tomu bych spálila hadry a polila vodou ať se probere má doma tebe a mimčo…měl by se začít mejt já bych to řekla na rovinu…nese…se s tim, prostě koukej se umejt pra… nebo se seber a jdi mam tě dost. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
4.3.14 15:51

No fuuuj,,muj chlap se myje kazdy den a kdyz jde mezi sprchou a sexem na wc (coz je temer vzdy), tak si „ho“ pak jeste umyje, takze pred sexem je vzdy cerstve umyty. Ja driv trpela hodne na zanety a v teto oblasti je pro me hygiena stezejni.
Ale chodila jsem s klukem, co to mel stejne jako ten tvuj a velice rychle jsem ho odkopla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85503
4.3.14 15:52

To je tak liny se jit osprchovat aspon rano pred sexem? Misto toho spite radeji oddelene? Jste spolu navic z rozumu? Co cekas za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
4.3.14 15:52
@Miška29 píše: Že jsou to výmluvy je mi jasný…

@wildcherry No ono dávat si tělísko kvůli sexu jednou za dva měsíce…Stejně tak, kdybych začala brát HA ( nemám ji vyloženě zakázanou, jen to není ideální ). Cpát se hormonama kvůli pěti… ročně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
4.3.14 15:53

@CokeLady no to naštěstí nechápu… :-) ale chudák holka, když nechce a neni to jen z nějakýho fakt zásadního důvodu, tak bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí