Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Ta ji měla prozměnu řádne vydesinfikovanou
auuuu
,hele ale dobry, zas dokazu pochopit ze uklizi, honi se, mysli na x veci a napadne ji tampax, skrat a uz je tam a pali
,ale prase je prase, metrous kocour se z neho nestane ![]()
@pikola píše:
Me vzdycky fascinuje, jak se neznaj, vlastne spolu ani byt nechtej a uz to ma decka.. Ja vim, selhala antikoncepce..
Prase byl už patrně od počátku, takže nechápu, že se jí nezvedal kufr, kdykoli s ním vlezla do postele.No a takový orálek po ránu, pěkně děkuju… ![]()
To jsem tuhle slyšela historku o jednom známym (tehdy jsem ho ještě moc neznala), fakt pěknej a inteligentní kluk, kocour, že si někde narazil nějakou holku a byl na tom s hygienou taky tak dobře, že když mu dotyčná stáhla kalhoty a jala se provádět určitou činnost, tak hodila šavli… ![]()
@Hadí ocásek píše:
To jsem tuhle slyšela historku o jednom známym (tehdy jsem ho ještě moc neznala), fakt pěknej a inteligentní kluk, kocour, že si někde narazil nějakou holku a byl na tom s hygienou taky tak dobře, že když mu dotyčná stáhla kalhoty a jala se provádět určitou činnost, tak hodila šavli…
Dalo se to mazat na chleba ![]()
@Hadí ocásek píše:
@Burj Chalifa Pěkně tvarůžek za rantlíkem
nesmíš ohrnovat ![]()
@Miška29 píše:
Nepřitahuji ho od počátku, je to vztah z jeho strany z rozumu…)Příspěvek upraven 04.03.14 v 15:06
tak já bych neskousla ani toto, natož ještě prase nemytý ![]()
@Hadí ocásek píše:
@Burj Chalifa Pěkně tvarůžek za rantlíkem
No fuj tak teď se mi udělalo blbě
![]()
@Hadí ocásek píše: @Burj Chalifa..myslíš ohrnovat nos a pošmáknout si?![]()
![]()
tak shrnovat ![]()
@wildcherry No ono je to těžký, když nemůžu brát HA a on odmítá používat kondom s tím, že „údajně“ vždy spadne nebo praskne…
@Miška29 píše:
@wildcherry No ono je to těžký, když nemůžu brát HA a on odmítá používat kondom s tím, že „údajně“ vždy spadne nebo praskne…
S těmi nánosy, co tam má, se tam všechno nevejde.