Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježiš…
Tak pokaždé to má jinou chuť, odvíjí se to od toho, co ten dotyčný jí… ![]()
No tak asi takhle, načůral ti do pusy
a jestli to bylo přerušovaně, bude mít problém s prostatou
Příspěvek upraven 04.03.14 v 20:15
Ježíši to si děláš srandu ne??? Kolik ti je let??? Každá puberťačka ví, že když je chlap vzrusenej tak se nemůže zároveň vymočit!!! Natož aby chca*ky chutnaly po kávě
No já zírám ![]()
@Teruna000 píše:
To jsou dneska zase diskuze![]()
a to je teprve lehce po osmé
![]()
@Babišovka píše:
A vonělo po fialkách?![]()
Hele jdi vedle, tam chce kdosi vědět, jestli je v tom
třeba najde F13
![]()
@terinka4444 píše:
No tak asi takhle, načůral ti do pusya jestli to bylo přerušovaně, bude mít problém s prostatouPříspěvek upraven 04.03.14 v 20:15
Vždy se přítel udělá do tebe, nebo jsi to někdy i viděla?
Sperma se při orgasmu nedostaví v jednom momentě a už nic… může vystříknout i párkrát za sebou v krátkém časovém rozmezí (prostě jak má dlouhý orgasmus
) Chuť spermatu se údajně ovlivňuje jídelníček, alkohol, kouření, drogy,…
Ale myslím, že zkušenosti mají snad všechny zde zúčastněné ![]()
Zdravím a předem se omlouvám za anonymní příspěvek, ale je mi to trochu trapné.
Už téměř rok se se stýkám s přítelem, párkrát došlo i na orální sex, z mé strany.
Ale proč píšu, teď při posledním orálním sexu, kdy se do mě „udělal“ mně to přišlo podle chuti takové zvláštní. A to až tak, že jsem nad tím 2 dny přemýšlela, co to mohlo vůbec být. Chuť to mělo mírně nakyslou, ale docela kávovou, ale tak zvláštně, že si nejsem jistá jestli to vůbec bylo sperma. Bylo toho hodně a připadlo mně to trochu řidší a šlo to z něj přerušovaně. Omlouvám se, že to tak popisuju, ale fakt to bylo divný. S přítelem jsem to neřešila, neboť nikdy v tomhle problém nebyl, a začala jsem nad tím uvažovat až doma. Zase na druhou stranu si říkám, že když je chlap vzrušený, tak by snad ani močit nemohl, nebo jo?
Máte někdo podobné zkušenosti?