Dva chlapy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.8.10 15:17

Dva chlapy

Ahoj, předem se omlouvám za anonym ale trochu se za to stydím.
Můj přítel je moc hodný, udělá pro mě skoro vše ale moc mi od něj chybý že ke mě třeba nepříjde a neobejme mě, nebo že mi jen tak nedá pusu. Pusu od něj dostanu ráno když odchází, když přijde o na dobrou noc. Sexu se většinou taky musim dožadovat a když je to víckrát jak 4× za týden tak už jsem nymfomanka a to mi pak řekne že chleba taky nežere(pardon za to slovo tak to řekl on) každý den a že sex taky nemusíme mít tak často. Nedávno jsem šla večer ven s mím dobrým kamarádem, vždycky jsem ho moc chtěla, je to jediný člověk kterému neřeknu ne, po dobu mého vztahu s přítelem jsem se od něj snažila držet dál, asi před necelím rokem jsme se potkali v hospodě, tam jsme se jen líbali, teď už jsme se i milovali, dlouze a krásně né jako s přítelem. A já teď nevím za kým jít. Ten kamarád by mě asi chtěl kdybych neměla přítele, s oběma mi je dobře z intimní stránky mi je lépe s kamarádem, možná proto že si mě všímá a nezáleží mu jak si to užije on-narozdíl od přítele.
Chtěla jsem se jen vypovídat a pokud budete mít dobrou radu, budu ráda.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
16.8.10 15:26

u těch chlapů nikdy nevíš troufám si říct že po čase ochladne každej, a kde má jistotu že pár měsíců, roků, nebude stejný jako tvůj současný partenr??

jestli je v tom jen sex tak bych neodcházela, ale jestli o něj máš zájem zkusila bych nějak oživit tvůj stávající vztah

asi bude složité pokaždé když ti přijde že ti chlap nevenuje dost pozornosti poohlédnout se za jiným

nejdřív bych zkusila, nějak rozvášnit tvého přítele kdyby se nedal, tak potom můžeš s klidným srdce odejít že jsi udělala co jsi mohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.8.10 15:32

Ahoj, tak tady ti můžu poradit jen to: pokud s přítelem nemáš dítě nebo nějaké jiné závazky, tak pak není problém být s tím s kym ti je líp. Podle mě jsi rozhodnutá, že ti je líp s tvým kamarádem. Zkus si s tvým přítelem promluvit jak to vlastně mezi vámi je, jeho odtažitost může mít nějakou příčinu, třeba se mu nedaří v práci a tak je protivný - zkuste si promluvit. Možností je spousta, stačí si vybrat. Tak ať se rozhodneš správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
16.8.10 15:35

Vztah je sice i o sexu, ale to fakt neni všechno a vezmi to z té druhé stránky - z jakéhokoliv důvodu přestaneš mít chuť na sex a chlap hned půjde za jinou? Líbilo by se ti to? A 4× v týdnu je dost sexu, ono taky koukoej na to, jak je vyčerpaný z práce. Co třeba až budete mít dítko? Budeš unavená, nebudeš mít na sex chuť a chlap poletí za jinou????? Ono stačí jen třeba nechuť v těhotenství a těhotná a podvedená by jsi být chtěla?

Tak a teď k radám - pokud ti nestačí sex 4× do týdne, tak si to zbylé dny udělej sama, na tom nic špatného neni. Nebudeš nadržená a nebudeš mít chuť na kamaráda. Chápu z tvého příspěvku, že kromě sexu jsi s přítelem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.10 15:36

Přítelovy už jsem to říkala aby si mě více všímal ale vydrží mu to jen chvíli, máme pouze společné bydlení. Kamarád bydlí furt u rodičů.

• Citovat
  • Upravit
12978
16.8.10 15:40

To je jasné, že s milencem je sex lepší - nové koště dobře mete.
Je ti 17, že toto ještě nevíš.. :?: :nevim:
Takhle je to vždy takže na tom může ztroskotat každý vztah a budeš začínat znovu a znovu a znovu a…
Sex 4× týdně mi nepřijde jako odbývání..A samozřejmě, že si tě nový přítel všímá, protože jste spolu krátce. Copak si tě tvůj přítel ze začátku nevšímal??
Ale o co ti v životě jde si musíš utřídit sama ve své hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.8.10 16:03

Nevím jak jste spolu dlouho,ale přeci to pořád nebude tak horké jako na začátku…Ale je pravda,že u nás to hodně změnilo až dítě…

Kde máš jistotu,že až tě bude mít kamarád jistou tak tě taky nebude brát jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
16.8.10 16:19

Noo, pokud nemáte děti, tak bych šla. Bude Ti to chybět čím dál víc.

Příspěvek upraven 17.08.10 v 17:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.10 19:05

...

Myslím, že sex není všechno. Jde o to jestli si rozumíte. A odchodem bych to asi neřešila. Mimochodem s manželem jsme se letos milovali asi jen 4× :mrgreen: . Tříleté dítě doma, on chodí do práce a pak práce na baráku, no a když už by to šlo, tak máme dítě vzhůru :lol: . Ale ze začátku když jsme viděli jen jeden den v týdnu, tak jsme to stihli třikrát za ten den. Kde jsou ty časy :-D

• Citovat
  • Upravit
17310
16.8.10 19:10
Anonymní píše:
Myslím, že sex není všechno. Jde o to jestli si rozumíte. A odchodem bych to asi neřešila. Mimochodem s manželem jsme se letos milovali asi jen 4× :mrgreen: . Tříleté dítě doma, on chodí do práce a pak práce na baráku, no a když už by to šlo, tak máme dítě vzhůru :lol: . Ale ze začátku když jsme viděli jen jeden den v týdnu, tak jsme to stihli třikrát za ten den. Kde jsou ty časy :-D

Tak nějak je to u nás,ale barák nestavíme a sex je trošku častěji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.8.10 19:18

No píšeš ,že přítel je hodný ,udělá pro tebe skoro vše,no já bych nedělala ukvapené závěry..Sex 4× týdně si já osobně myslím ,že je slušné…jenže teď je tu ten kamarád,se kterým se ti to líbí víc,protože je to něco nového a asi ti to vyhovuje..,ale nic netrvá věčně a může se stát,že až budeš mít miminko,nebudeš mít na sex chuť zase ty.Podle mě je to takové to prvotní nadšení,řůžové brýle,které jednou sundáš…určitě jak tu už někdo psal,bych si promluvila s přítelem,jestli nemá třeba nějaké problémy v práci nebo něco,je to na tobě, děti nemáte,tak je to o to jednodušší se rozhodnout,ale jestli to bude výhra…Sex je určitě ve vztahu důležitý,ale ten ty máš 4× týdně,hodného přítele taky.Prostě tě pobláznil tvůj „kamarád“..přeji správné rozhodnutí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.10 19:42

S tím kamarádem se vídáme přerušovaně přes 3 roky, je to takovej „kluk mích snů“, když jsem ještě neměla přítele on zatím vztah nechtěl a když jsem začala s přítelem říkal že si myslel že nějakej vztah bude. Na přítelovy mě ště že když chci sex já tak on nemusí a když ho chce on a já zrovna ne tak musím jinak je strašně uražený. Máte pravdu, sex není všechno, né že bych to předtím nevěděla ale předtím jsem to brala trochu jinak.

• Citovat
  • Upravit
13415
16.8.10 19:46

No já teda nevím, ale mít sex 4× v týdnu a ještě se zeptat chlapa, zda ho něco netrápí, že souložíme nějak málo, tak bych se styděla. Musím si nejdříve uvědomit, zda chlap chodí do práce a zda by třeba nebyla i ode mě trošku slušnost, abych ho nechala vydechnout… Kdyby nesouložil vůbec, tak je to na místě, ale takhle… Nevím, ale přijde mi to tak, že zakladatelka je ještě prostě nevyzrála (omlouvám se, ale tak mi to opravdu přijde) a neuvědomuje si zatím pririty vztahu a života jako celku. Copak sex s manželem uživí moje dítě? Díky sexu budu bydlet? Ne. On je hodný, jen ne stále nadržený a už se dívá zakladatelka po jiném. O tom život ale přece není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
16.8.10 20:00

No já bych to prvně pořešila s tím, koho se to týká…nevím, kolik je Ti let ani jak dlouho spolu jste, ale jestliže 4× týdně je na něj moc, ale mezitím on někdy chce a Ty ne? To už se mi do toho týdne nějak nechce vejít :-D píšeš, že někdy nechceš Ty, někdy on, ale Ty se přemůžeš…tak bych to neviděla jakou nějakou extra chybu, jen se sladit v časech…a ten kamarád…zakázané ovoce, no, co k tomu jiného říct…jen pozor, aby sis nepokazila víc, než je nutné…my Ti těžko něco poradíme, to si musíte pořešit doma, proč je to tak, jak to je, co komu vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
16.8.10 22:15

Ach joo, promiň, že to tak napíšu, nikdo nejsme neomylní atd… A i já dělám spousty chyb, ale to jak píšeš ty, tak to je vážně hrůza… Chtělo by si to po sobě aspoň jednou přečíst a trošku se nad tím zamyslet než to odešleš, protože ty gramatické chyby, jéééjda, mě to připadá jak kdyby jsi měla tak 10 let… :roll:

No a co říct k tomu obsahu?? Tak předně podvádění je špatný!! Takže pokud chceš i nadále podvádět svého přítele, tak to už nedělej, v klidu se s ním rozejdi a začni si s tím kamarádem, který tě chce evidentně jen na sex… To „my“ chlapi tak máme, pokud jsi hezká a atraktivní, tak je to jasný… :wink:

V dlouhodobém vztahu, až ho pořádně poznáš a spadnou ti růžové brýle, a když to s tebou nebude dělat tak často a tak procítěně, tak se ti taky s ním sex omrzí a nebude tě bavit. To se budeš zase poohlížet po jiném chlapovi?? A zvlášť u tohodle nevíš jak se bude chovat ve společné domácnosti, jak hodně ti bude pomáhat, jak se s tebou bude bavit atd… Takže pozor, aby jsi tvrdě nenarazila.

Já ti doporučuji si s přítelem promluvit a říct mu co ti dělá v sexu dobře, kde tě má dráždit, jak ti to má dělat, jaké máš ráda polohy, a taky bych mu důrazně řekl, že né pokaždé, když on chce, tak bude sex… Prostě tohle by měl pochopit… To já zas nechápu, že je to opravdu takový sobec atd… Pro mě je na prvním místě spokojenost partnerky a ostatní jde stranou, takže to moc nechápu, i když jsou i takoví chlapi… Takže pokud se nepolepší a nebude tě respektovat, tak se s ním rozejdi, ale hlavně už mu proboha nenasazuj ty parohy!! 8-o

PS: 4× týdně je poměrně často, v tomhle tě neodbývá, jak by ti mohly zdéjší diskutérky říct a mnohé z nich by za tvého partnera daly nevím co… :wink:

PPS: Kup si vibrátor… :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí