Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
etatinek píše:
Ach joo, promiň, že to tak napíšu, nikdo nejsme neomylní atd… A i já dělám spousty chyb, ale to jak píšeš ty, tak to je vážně hrůza… Chtělo by si to po sobě aspoň jednou přečíst a trošku se nad tím zamyslet než to odešleš, protože ty gramatické chyby, jéééjda, mě to připadá jak kdyby jsi měla tak 10 let…
Tatínku, já se snažila to nenapsat, ač jsem měla chuť, prostě si myslím, že ne každému pravopis jde a nezáleží ne věku. Některá slova jsou hrozná, ale myslím, že i pokud neovládám gramatiku, tak dotaz i tak můžu poslat…
Toť mini zastání zakladatelky a jinak k tomu co jsi napsal - SOUHLAS
Přesně tak taťuldo..Poukazovat na provopisné chyby v diskuzích je hodně OUT..Nic to neřeší a akorát to nase*e..
Však at si každý pomyslí co chce, ale rozebírat to nemá smysl - vždycky to pak vyzní povýšeně.. ![]()
verenika: Ale ona přece má „Dva chlapy“. ![]()
K tématu: život je otázka priorit, ne? Takže si ujasni, co je pro tebe důležitější a podle toho se rozhodni. Obojí dlouhodobě udržet nejde. ![]()
Neanonymní, ono když půjdeme do detajlu, tak v nadpisu nic o vlastnění dvou chlapů neni, takže je to KDO, CO první pád a tím pádem tam má být i, ale já bych chyby neřešila, dotaz na chybách přece nestojí ![]()
Veruš1: to, že někde chybí přísudek, ještě neznamená, že je to první pád - když někdo napíše „Jakou myčku“, tak to taky nebude nominativ. ![]()
A budeme se ještě šťourat v pádech, nebo se zkusíme věnovat tématu?
Počkej, jakmile je tam otázka jakou, tak už to neni první pád, ale koho, co - 4. pád. A už mlčím ![]()
Tak k tématu…Já už napsala, řada je na tobě ![]()
Tak můžu to zopakovat, ale je to tu už přes dvě hodiny. ![]()
neanonymní píše:K tématu: život je otázka priorit, ne? Takže si ujasni, co je pro tebe důležitější a podle toho se rozhodni. Obojí dlouhodobě udržet nejde.
Jééé, promiň, já to četla, ale jak jsem ti odepisovala, tak jsem na to zapomněla. Takže beru zpět ![]()
Svůj úkol jsme splnily, napsaly názor a zase v nějaké diskuzi ahoj ![]()