Dva chlapy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13415
17.8.10 06:07
etatinek píše:
Ach joo, promiň, že to tak napíšu, nikdo nejsme neomylní atd… A i já dělám spousty chyb, ale to jak píšeš ty, tak to je vážně hrůza… Chtělo by si to po sobě aspoň jednou přečíst a trošku se nad tím zamyslet než to odešleš, protože ty gramatické chyby, jéééjda, mě to připadá jak kdyby jsi měla tak 10 let… :roll:

Tatínku, já se snažila to nenapsat, ač jsem měla chuť, prostě si myslím, že ne každému pravopis jde a nezáleží ne věku. Některá slova jsou hrozná, ale myslím, že i pokud neovládám gramatiku, tak dotaz i tak můžu poslat…
Toť mini zastání zakladatelky a jinak k tomu co jsi napsal - SOUHLAS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.8.10 10:04

Přesně tak taťuldo..Poukazovat na provopisné chyby v diskuzích je hodně OUT..Nic to neřeší a akorát to nase*e..
Však at si každý pomyslí co chce, ale rozebírat to nemá smysl - vždycky to pak vyzní povýšeně.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.8.10 11:20

Už jen ten nadpis že? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
17.8.10 12:06

verenika: Ale ona přece má „Dva chlapy“. :lol:

K tématu: život je otázka priorit, ne? Takže si ujasni, co je pro tebe důležitější a podle toho se rozhodni. Obojí dlouhodobě udržet nejde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
17.8.10 13:45

Neanonymní, ono když půjdeme do detajlu, tak v nadpisu nic o vlastnění dvou chlapů neni, takže je to KDO, CO první pád a tím pádem tam má být i, ale já bych chyby neřešila, dotaz na chybách přece nestojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
17.8.10 14:07

Veruš1: to, že někde chybí přísudek, ještě neznamená, že je to první pád - když někdo napíše „Jakou myčku“, tak to taky nebude nominativ. :wink:
A budeme se ještě šťourat v pádech, nebo se zkusíme věnovat tématu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
17.8.10 14:09

Počkej, jakmile je tam otázka jakou, tak už to neni první pád, ale koho, co - 4. pád. A už mlčím :wink:

Tak k tématu…Já už napsala, řada je na tobě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
17.8.10 14:13

Tak můžu to zopakovat, ale je to tu už přes dvě hodiny. :-)

neanonymní píše:K tématu: život je otázka priorit, ne? Takže si ujasni, co je pro tebe důležitější a podle toho se rozhodni. Obojí dlouhodobě udržet nejde. :wink:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
17.8.10 14:18

Jééé, promiň, já to četla, ale jak jsem ti odepisovala, tak jsem na to zapomněla. Takže beru zpět :wink:

Svůj úkol jsme splnily, napsaly názor a zase v nějaké diskuzi ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria