Dva dny před MS příznaky

Anonymní
3.4.20 11:52

Dva dny před MS příznaky..

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat co máte za příznaky před MS???
Ja mam dostat MS 5.4…
Už tak 3 4 dny jsem unavená, podrážděná, mam sucho v puse, pooliva mne v krizi, i hlava trošku, malinko mi je nevolno ale fakt jen malinko… Můžou to být příznaky PMS nebo těhotenství??? Děkuji… Sex jsem měla 28.3…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
3.4.20 11:53

Může to být to i to. Nedá se to rozeznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
3.4.20 12:11
@Martina84 píše:
Může to být to i to. Nedá se to rozeznat.

PMS…pokud by těhotenství mělo být z 28.3. tak ještě nebudou příznaky, byla bys teprve 6 dní po oplodnění, to by se vajíčko nestihlo ještě ani zahnízdit, natožtak nějaké příznaky😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.20 12:34

Dokud mi bylo 20 let, tak jsem ani priznaky nevnimala.. Dnes uz je to u jinak. Z 90% to poznam. 1.vec - zvetsi se mi prsa. 2. vec - naberu 1 az 2kg. 3.Začnou se mi delat beďary.
4. Zacnu vytahovat v hlave všechny křivdy a jsem smutná :D :D 5. nemam smysl pro humor a se vsim na světě soucítím…
6. odcházejí mi síly…

Těhotenstvi… Pridej si k tomu velkou plynatost :D :D Jinak je to na zacatku jak premenstruačni obdobi, jen netrva 2-5 dní, ale 9 měsíců :D :D

• Citovat
  • Upravit
15154
3.4.20 14:36
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat co máte za příznaky před MS???
Ja mam dostat MS 5.4…
Už tak 3 4 dny jsem unavená, podrážděná, mam sucho v puse, pooliva mne v krizi, i hlava trošku, malinko mi je nevolno ale fakt jen malinko… Můžou to být příznaky PMS nebo těhotenství??? Děkuji… Sex jsem měla 28.3…

Jestli si měla sex 28.3. a ms máš mít 5.4.tak ani těhotná být nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.20 14:48

Kolik ti je prosim te? :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.20 18:00

@Oplatečka
No já právě měla toho 28 průhledný výtok a docela bolesti v podbřišku jako při OVu.. Tak by mne zajmalo co to teď může být zda blížící se MS nebo tehu.. Ale asi je fakt brzo na nějaké příznaky a bolesti takže to snad bude Ms

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex