Dva psi?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6234
12.7.09 23:01

No večení idylka je úžasná :) , my máme teď jednoho venku a jednoho doma, když přijede tchyně, tak tu máme psy tři, ale ona má fenku ovčáka a je to naprosto v pohodě, no a děti nám tu občas běhají obě a v pohodě :) , ono je to fakt o výchově a pak to jde, jenom ty náklady jsou dvojnásobný, ale dá se to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
12.7.09 23:01

Jo ale hlavní co bych dodala, že kdybych měla dům a zahradu, tak jí kámoše pořídím. Ona má teda za kámošku psici mé ségry a my spolu i jeden čas bydleli - to právě bylo super, neměla jsem blbej pocit, že je pes doma sám. Akorát za vlast padla jedna lampa, několikero kytek, adventní věnec, videokazety apod. (ale to byly obě štěňata).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.7.09 23:07

Holky spí, chlop je vedle mě, Keša mi leží na nohou, kocouři jsou venku :) Pohoda…

Jde mi o to, že není tolik času lítat se psem po loukách nebo po lese a on by pohyb potřeboval jako sůl. A mám strach, aby moc nestrádal až nastoupím do práce, pak bude doma sám - a na zahradě ho nenechám, když je tam sám, řve a snaží se dostat pryč (teda ne když jsem doma, jen když jdu třeba pro holky nebo tak, když ví, že jsme pryč, snaží se za námi dostat - a jak se dostane ven, běží za námi a pak se stočí k sousedovi za psíma kámošema). Prostě jsem měla ideu, že pořídíme malinkého bobka se kterým by se spolu zabavili - protože s kocoury si sice hraje, ale způsobem velmi surovým. No a když je pořídit, tak raději už teď, dokud mám čas ho trošku vychovat.

Fest mě odrazuje cestování, jsme pořád v pohybu… A už teď je nás pořádná smečka :o

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
12.7.09 23:10

Lesino,
tak zkus buď stejnou rasu a nebo toho jezevčíka drsňáka - odolný a houževnatý ;-). Když to beru podle toho perpetum mobile, co mám doma, tak by se vyřádili. A pak by byl klid od obou ;-).

Tobin a Bajča zdraví :-) :lol:
http://img5.rajce.idnes.cz/…baja_003.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
12.7.09 23:11

Ahoj, mám jednoho psa, ale zvládnout se to určitě dá. Jsem právě ve fázi rozhodování, že bych chtěla druhého psa. Ale z důvodu, že tento už je starý a nemůžu s ním už na závody. Takže pootřebuju mladou krev :lol: . Takže plánuji tak za rok že bych pořídila štěně, chtěla bych abych byla ještě na mateřský, ale aby obě děti byli už trochu samostatné tak snad to výjde. Tak už nám jen chybí větší byt a bylo by to v pohodě. Výchovy se vůbec nebojím, starej je flegmouš takže snad to bude pohoda. :wink:
Co plánuješ za plemeno u druhého psa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.7.09 23:12
saryk75 píše:
Lesino,
tak zkus buď stejnou rasu a nebo toho jezevčíka drsňáka - odolný a houževnatý ;-). Když to beru podle toho perpetum mobile, co mám doma, tak by se vyřádili. A pak by byl klid od obou ;-).

Tobin a Bajča zdraví :-) :lol:
http://img5.rajce.idnes.cz/…baja_003.jpg

Mi se drsňáci moc líbí. Fakt hodně - tak mám drsňáka JRT :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
12.7.09 23:15

aha než to dopíšu tak už to čtu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787

No jsou k sežrání a je s nima sranda.
Taky jsem si říkala, že nemít jezevčíka jako rodový znamení :lol: , pořídím Jacka ;-)
 http://www.dogwild.info/…-terrier.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
ditiska píše:
Ahoj, mám jednoho psa, ale zvládnout se to určitě dá. Jsem právě ve fázi rozhodování, že bych chtěla druhého psa. Ale z důvodu, že tento už je starý a nemůžu s ním už na závody. Takže pootřebuju mladou krev :lol: . Takže plánuji tak za rok že bych pořídila štěně, chtěla bych abych byla ještě na mateřský, ale aby obě děti byli už trochu samostatné tak snad to výjde. Tak už nám jen chybí větší byt a bylo by to v pohodě. Výchovy se vůbec nebojím, starej je flegmouš takže snad to bude pohoda. :wink:
Co plánuješ za plemeno u druhého psa?

Řešila jsem i nějakého útulkáče, ale popravdě, bojím se kvůli dětem. Takže spíš nějakého se známým původem a hlavně minivzrůstem.

Zatím je to ve fázi teorie, ale je nám s chlopem jasné, že přijít k nám někdo se štěnětem tak zaslintáme a je vymalováno… My jsme oba dost blázni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
12.7.09 23:19
Lesina píše:

Řešila jsem i nějakého útulkáče, ale popravdě, bojím se kvůli dětem. Takže spíš nějakého se známým původem a hlavně minivzrůstem.

Zatím je to ve fázi teorie, ale je nám s chlopem jasné, že přijít k nám někdo se štěnětem tak zaslintáme a je vymalováno… My jsme oba dost blázni.

tak z útulku bych se k dětem bála. nikdy nevíš čím si prošel a kdy se může objevit problém… No to já jsem asi větší blázen, protože „nutně“ potřebuji velkého psa :oops: když jsem to našim oznámila, že silně uvažuji o druhým tak protočili panenky :roll: :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.7.09 23:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
12.7.09 23:21

Lesino,
tak kdyby ses rozhodla pro jezy drsy mini, mám kontakty na chovatele, dej vědět :-)
No a blázen jsem taky - si tu slintám nad „Majlou“
 http://st.blog.cz/…/5757959.jpg

a už mažu, zapomněla jsem rozposlat pár prac mailů :roll:
a ještě jsem určitě roztáhla diskusi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
12.7.09 23:22

aha, tak neroztáhla :lol:
to je ten váš? tak to je torpédo, jako ten náš :lol: akorát nemá tak rychlou a šikovnou paničku fotografku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.7.09 23:26
saryk75 píše:
Lesino,
tak kdyby ses rozhodla pro jezy drsy mini, mám kontakty na chovatele, dej vědět :-)
No a blázen jsem taky - si tu slintám nad „Majlou“
http://st.blog.cz/…/5757959.jpga už mažu, zapomněla jsem rozposlat pár prac mailů :roll:
a ještě jsem určitě roztáhla diskusi :oops:

Hele, nepokoušej mě :) Ale na drahé štěně to nevidím, Keša je sice s PP a echtsuper původem, ale je kupovaný s tím, že je nohatý a že na chov není (tomu odpovídala cena), ale i tak byl dost drahý… jenže jsme byli bez Kačenky zoufalí…

Takže kdybys věděla o levném drsňákovi, dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.7.09 23:28

Saryk, jo jo , jezevčík - hladkosrstý, černý - stejného zbarvení jako rotvajler :wink: Měl být standardní, ale je jakýsi větší a je hrozně těžký, na to, jak je hubený 8O

U nás padly za vlast všechny mamčiny proutěné košíky a jeden koberec kusový s třásněmi :lol:

Jezevčíci jsou nezdolatelní, to potvrzuju - kolikrát velký už je vyřízený a malý furt lítá jak šílenec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný