Dvě čárky na tt?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
25.9.23 18:02

Dvě čárky na tt?

Ahoj holky, potrebuju poradit :* snazime se uz dlouho (2 a pul roku) a momentalne jsem byla vystavena velkemu stresu. Uplne jsem zapomnela cokoliv pocitat, protoze byly jine starosti jako je umrti v rodině. Cyklus mam cca 30 dni, dnes jsem 47, na testu viz. fotka… do teto doby jinak nic. Vidite prosim taky ducha? Jinak normalne mam teplotu cca 35,4, ted asi mesic o stupen výš. Asi mesic jsem zvracela cely den, ale po negativnich testech a neuspesnych pokusech jsem tuhle moznost smetla ze stolu. Mohlo by to vyjit? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43
25.9.23 18:03

Tady je fotka tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16181
25.9.23 18:21

@Šaru5 Možná nějaký duch, ale těžko říct, je to rozmazané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.9.23 18:25

Já tam ducha vidím :mavam: Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
25.9.23 18:34

Já taky vidím! Moc držím pěsti, aby to vyšlo. Zajdi si na krev, ať mas jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
25.9.23 18:46

@Šaru5 Je tam duch, už skoro //. Gratuluji.  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madla90
25.9.23 19:32

Je tam 👻 ❤️ ❤️

• Citovat
  • Upravit
11790
25.9.23 19:36

No duch tam je ale s dvoutýdenním spozdenim bych čekala teda mnohem silnější čárku…takovéhle duchy tu holky loví 10dpo…
Nejlepší bude dojít si na krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
25.9.23 20:13

Ono se to nahralo v trochu horší kvalitě, než je fotka. V originálu to jde vidět víc :andel: bych se asi od radosti zbláznila kdyby to už vyšlo :dance: říkala jsem si, že jsem mohla kit později ovu a celkově u nás v rodině byl problém s otěhotněním a udrženim plodu, takže zajdu k dr. pro jistotu :) každopádně moc dekuju za povzbudivé reakce :kytka: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.23 22:52

Souhlasím s Vladusxx… po 17 dnech zpoždění bys jen duchy lovit neměla… Já bych se ještě neradovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
25.9.23 23:27

Vsetko je možné. Mohla si mat ovulaciu pozdejsie. Po 17 dnoch už by si malá dvě krásné //. Niekedy aj ked počítáme dobre zabudame ale, že naše tělo se neriadi tabulkami grafmi a ani ovulacnimi testami. Držím ti palce nech si těhotná a skus este iny test alebo zajdi na odber krvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
26.9.23 04:50

Ta druhá carka vypada pekne a jak tu holky pisou, ze je to pozde, tak ja treba onen sex mela v noci z 11.na 12.cervna a slabou i kdyz teda uz nepochybne viditelnou druhou carku jsem mela az 27.cervna.Mela jsem tehdy takovy zvlastni pocit, takze jsem si delala test uz 23.cervna tzn.11 dni od styku a snehove bilo, ani naznak.Ale protoze mi to nedalo a mela jsem jeste druhy test z baleni, tak jsem to zkusila dalsi tyden a byla tam.Ted mame pulrocni holcicku 😅 Klidne mohla byt ovulace o chlup dele, myslim, ze je dost ojedinelych pripadu tehotenstvi, ktere do tabulek vubec nezapadaji 😅 Moje kamaradka mela tehdy udajne dle dr. anovulacni cyklus, normalne menstruovala a pak kdyz ji vynechala menstruace, tak sla k dr. a ten ji rekl, ze je v 13tt 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí