Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, potrebuju poradit
snazime se uz dlouho (2 a pul roku) a momentalne jsem byla vystavena velkemu stresu. Uplne jsem zapomnela cokoliv pocitat, protoze byly jine starosti jako je umrti v rodině. Cyklus mam cca 30 dni, dnes jsem 47, na testu viz. fotka… do teto doby jinak nic. Vidite prosim taky ducha? Jinak normalne mam teplotu cca 35,4, ted asi mesic o stupen výš. Asi mesic jsem zvracela cely den, ale po negativnich testech a neuspesnych pokusech jsem tuhle moznost smetla ze stolu. Mohlo by to vyjit? ![]()
Já taky vidím! Moc držím pěsti, aby to vyšlo. Zajdi si na krev, ať mas jistotu.
No duch tam je ale s dvoutýdenním spozdenim bych čekala teda mnohem silnější čárku…takovéhle duchy tu holky loví 10dpo…
Nejlepší bude dojít si na krev…
Ono se to nahralo v trochu horší kvalitě, než je fotka. V originálu to jde vidět víc
bych se asi od radosti zbláznila kdyby to už vyšlo
říkala jsem si, že jsem mohla kit později ovu a celkově u nás v rodině byl problém s otěhotněním a udrženim plodu, takže zajdu k dr. pro jistotu
každopádně moc dekuju za povzbudivé reakce
![]()
Souhlasím s Vladusxx… po 17 dnech zpoždění bys jen duchy lovit neměla… Já bych se ještě neradovala.
Vsetko je možné. Mohla si mat ovulaciu pozdejsie. Po 17 dnoch už by si malá dvě krásné //. Niekedy aj ked počítáme dobre zabudame ale, že naše tělo se neriadi tabulkami grafmi a ani ovulacnimi testami. Držím ti palce nech si těhotná a skus este iny test alebo zajdi na odber krvy.
Ta druhá carka vypada pekne a jak tu holky pisou, ze je to pozde, tak ja treba onen sex mela v noci z 11.na 12.cervna a slabou i kdyz teda uz nepochybne viditelnou druhou carku jsem mela az 27.cervna.Mela jsem tehdy takovy zvlastni pocit, takze jsem si delala test uz 23.cervna tzn.11 dni od styku a snehove bilo, ani naznak.Ale protoze mi to nedalo a mela jsem jeste druhy test z baleni, tak jsem to zkusila dalsi tyden a byla tam.Ted mame pulrocni holcicku 😅 Klidne mohla byt ovulace o chlup dele, myslim, ze je dost ojedinelych pripadu tehotenstvi, ktere do tabulek vubec nezapadaji 😅 Moje kamaradka mela tehdy udajne dle dr. anovulacni cyklus, normalne menstruovala a pak kdyz ji vynechala menstruace, tak sla k dr. a ten ji rekl, ze je v 13tt 😅