Maca a snažení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.9.23 11:36

Maca a snažení

Ahoj, snažíme se s přítelem 10 měsíců o mimčo. Je mi 25 a jemu 27.
Byli jsme na základních vysetrenich (spermiogram a já nějaké odběry z krve). Stále se nám nedaří..vyzkoušela jsem už hodně vitamínu, atd.. ale stále nic.
Nehledě na to, že s ex jsme se snažili taky něco málo přes rok, tak už mě to vážně stresuje, jestli není problém někde jinde ve mě a neměla bych si zajít na hlubší vyšetření..
Každopádně, začala jsem cca před měsícem užívat Macu.
Pomohla vám? A po jaké době třeba? Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
25.9.23 12:09

Hele za mě, nejdůležitější je psychika. První dítě trvalo rok, až když jsem dohnala prvního manžela na spermiogram najednou bum, byla jsem těhotná. Druhý a třetí byla nehoda de facto a na první dobrou. Ta psychika je hrozně silná…chce to v hlavě se odpoutat. Věnovat se úplně jinejm věcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.23 12:19
@Tarjei píše:
Hele za mě, nejdůležitější je psychika. První dítě trvalo rok, až když jsem dohnala prvního manžela na spermiogram najednou bum, byla jsem těhotná. Druhý a třetí byla nehoda de facto a na první dobrou. Ta psychika je hrozně silná…chce to v hlavě se odpoutat. Věnovat se úplně jinejm věcem.

Je to složitý.. přitom chodim do práce, máme dům, plánujeme novou kuchyň, máme psa.. furt je jakoby co dělat, ale já si na to pokaždé vzpomenu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9148
25.9.23 14:19
@Anonymní píše:
Je to složitý.. přitom chodim do práce, máme dům, plánujeme novou kuchyň, máme psa.. furt je jakoby co dělat, ale já si na to pokaždé vzpomenu :mrgreen:

Ja tomu rozumim, naprosto…je to jako nekomu rict nemysli na bilou krychli. Na co bude asi tak myslet zejo, na bilou krychli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madla90
25.9.23 19:37

Ahoj, ja Macu brala spolecne s pritelem a v jeden okamziku jsem se rozhodla nebrat nic, premohla zoufalost a nastvanost. Kazdopadne Maca je uzasna vec, neprispiva jen k podpore otehotneni kvalitnim spermii, ale i k psychice a mnoho dalsiho.:smiling_face_with3_hearts: Jinak me kamaradce Maca pomohla, nebo rika, ze veri, ze za to mohla Maca.❤️ Nic tim nezkazis.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex