Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, nikde jsem nenasla primo stejnou otazku, tak zakladam novou diskuzi ![]()
Snazime se o druhe mimco, mam jen jeden vejcovod, pco a dalsi problemy… No ale k otazce, tento cyklus jsem brala od 2DC clostilbegyt, 10DC byla na folikulometrii a folik byl na vajecniku bez vejcovodu. 14DC byl uz velky, pry ovulace kazdym dnem, i ovu test pozitivni. Pregnyl mi dr ani nedavala kdyz byl na tom spatnem vajecniku. Od 17DC do 24DC jsem brala Duphaston, dva dny po vysazeni opet pozitivni ovu test, napadlo me treba tehotenstvi (zazrak
) ale dalsi dny uz byl negativni, i tehu test. Mela jsem i trochu bolesti jakoby na tom druhem vajecniku. Myslite ze je mozne, aby probehla druha ovulace? Jeste az po dobrani duphastonu. Toho 14DC na ultrazvuku ale na druhem vajecniku nic nebylo. Jsem 4 dny od vysazeni duphastonu a ms nikde.
Snad nekdo poradi, kdo ma podobnou zkusenost ![]()
Nechapu, proc ti nepichla pregnyl.to ze byl folikul na spatnem vajcniku nic neznamena. vejcovod z protejsi strany si vajicko muze klidne zachytit. dvjita ovulace muze byt, ale spise v radu nekolika hodin a ne dnu.
Presne tak, taky nemam jeden vejcovod ale dr. mi rikal ze si ten druhy vejcovod muze prebrat vajicka z obou stran ![]()
Pry se to muze stat, ale je to nepravdepodobne. Me spis zajimaji ty dve ovulace cca tyden od sebe. Jinak nechapu ten pozitivni ovulacni test. A ms uz bych asi taky mela mit
Tak ms porad nikde, tehu test negativni a dneska ovulacni zase pozitivni. Tak to nechapu ![]()