Dvojčata Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
22.4.12 10:14
@memka píše: :mrgreen: :palec:

Někdy je to o nervy, ale ty větší holky už jsou velký, takže se to dá přežít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
28.5.12 11:59

ty Pegy, teď jsem koukla na diskuzi o lymfodrenážích a došlo mi, že to ty ses mě tenkrát ptala na ten kontakt.. :D bylas tam nakonec?? u toho jižního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.5.12 12:42
@memka píše:
ty Pegy, teď jsem koukla na diskuzi o lymfodrenážích a došlo mi, že to ty ses mě tenkrát ptala na ten kontakt.. :D bylas tam nakonec?? u toho jižního?

Ahojky!! :mavam:
To víš, že jsem ještě nikde nebyla..nemám vůbec čas, dvojčata jsou neustále v akci, takže lítám jako hadr na holi.. :D
Co ty tvoji prďolové? Jak se jim daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
23.6.12 10:06

Ahoj holky,
se k vám přidám, jo? Čekám dvojčata, termín koncem října a bydlíme mezi Rokycanamaa a Plzní. Ale koukám, moc to tu nežije, dvojky jsou asi fakt záhul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
23.6.12 22:41

ahoj Jazminko :) jj, tady si moc holek s dvojčatama není.. já se přidala do klubu dvojčat v Plzni a tam to žije :palec: :palec: jestli pak budeš chtít, tak na facebooku je skupina Dvojky Plzeň a pořádají se různá sestkání s dětmmi i bez dětí ;) a tady jsou jejich stránky http://www.dvojcata-plzen.bluefile.cz/ :)
konec října… to už byste mohli vědět pohlaví co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.1.13 14:32

dvojčata a starší bráška

Ahoj holky, tak našim dvojčátkům- klukům je 19. měsíců. Dají dost práce…ale větší starost mi dělá jejich starší bráška 5 let. Kdyžto tak vezmu, už 2 roky na něj pořádně nemám čas:-( a z našeho velýho kluka se stává introvert, nejraději má pohádky, kreslení ale jinak by se nejraději tak nějak poflakoval a hlavně, začal se chovat jako malej - asi se snaží přiblížit našim dvojčátkům. Nemáte někdo podobný problém? A jak to řešíte vy? díky moc za tipy!!!Jinak my jsme taky z Plzně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.1.13 16:26
@Evell píše:
Ahoj holky, tak našim dvojčátkům- klukům je 19. měsíců. Dají dost práce…ale větší starost mi dělá jejich starší bráška 5 let. Kdyžto tak vezmu, už 2 roky na něj pořádně nemám čas:-( a z našeho velýho kluka se stává introvert, nejraději má pohádky, kreslení ale jinak by se nejraději tak nějak poflakoval a hlavně, začal se chovat jako malej - asi se snaží přiblížit našim dvojčátkům. Nemáte někdo podobný problém? A jak to řešíte vy? díky moc za tipy!!!Jinak my jsme taky z Plzně:-)

Já to dělám tak, že dvojčata hlídá táta a já se starším dcerami vyrážím na dámské jízdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.1.13 13:12

Hm to uní super:-) a kolik let je dcerám?
Já se bohužel na manžela moc spolehnout nemohu, je dost v práci a nebo má jiné aktivity:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.1.13 14:55
@Evell píše:
Hm to uní super:-) a kolik let je dcerám?
Já se bohužel na manžela moc spolehnout nemohu, je dost v práci a nebo má jiné aktivity:-(

Téměř 17 a 11. let..chodíme do kina, se starší na tanečky, nákupy a jiné dámské libůstky.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
28.1.13 21:47

@peggy.sl hmmm to je paráda, to bych si taky dala líbit!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.1.13 07:51
@Evell píše:
@peggy.sl hmmm to je paráda, to bych si taky dala líbit!:-)

Tak pojd s námi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
29.1.13 21:19

:D já jsem se tak dneska s malým nasmála, hrála jsem si s ním divadlo, malý dvojčátka na to koukali, tak se taky zabavili a bylo to hrozně fajn:-) a odpoledne po školce jsme se projížděli v autě kolem Zoo, venku pršelo, tak to bylo taky fajn, viděli jsme klokana dokonce.:-)
tAK jsem si říkala, že když se člověk snaží a ten čas si najde, tak to jde. A má to obrovský úspěch. Náš starší je teď spokojenej a začal se chovat jako 5 letý kluk a spolupracuje…no mám dnes fajn den.
A co vy?
doufám, že taky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
8.3.13 22:28

Jazminko, přidala jsi se do toho klubu dvojčat v Plzni?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
31.7.14 08:08

Scházíte se holky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
11.12.14 03:40

Oživuji diskuzi.

Najdou se další nebo nové dvojčátka z Plzně a okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová