Dvojčata Plzeň

5323
21.4.12 12:33

Dvojčata Plzeň

Ahoj všem,
je mi 27let, jsem maminkou 2-měsíčních dvojčátek (holčiček) a napadlo mi, jestli by se tady našla kamarádka/kamarádky z Plzně se stejným osudem? :kytka:

Těším se na odpovědi, Markéta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1710
21.4.12 12:52

Jsem taky z Plzně je mi 31 let a mám dvojčata holku a kluka,v červenci jim budou tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
21.4.12 12:56

ahoj tetes :mavam: jéé, taky už se těším, až povyrostou :lol:
jak jste ten začátek zvládali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
21.4.12 14:01

Ahoj. :) Začátky byly perné,ale tak dá se.Hlavně nic jiného nezbývá než to zvládnout.A je to fakt asi čím dál tím lepší. :palec: Jaký máš kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.4.12 16:14

Ahojky,
já mám dvojčátka holčičky, bude jim 21. měsíců.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
22.4.12 08:19
@tetes píše:
Ahoj. :) Začátky byly perné,ale tak dá se.Hlavně nic jiného nezbývá než to zvládnout.A je to fakt asi čím dál tím lepší. :palec: Jaký máš kočárek?

jasné, vím, že musím :lol:
já mám danny sport ten užší 79cm, hrozně se mi líbí vzhledově a chtěla jsem pevné korby proti směru jízdy atd..
jaký jste měly vy holky? byste mi mohly poradit se sporťákem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
22.4.12 08:21
@peggy.sl píše:
Ahojky,
já mám dvojčátka holčičky, bude jim 21. měsíců.. :mrgreen:

ahoj :mavam: jůů, jsem zvědavá kolik se nás sejde :lol:
peggy také z Plzně? nebo okolí? nebo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.4.12 08:34
@memka píše:
ahoj :mavam: jůů, jsem zvědavá kolik se nás sejde :lol:
peggy také z Plzně? nebo okolí? nebo? :mrgreen:

Já bydlím nedaleko Plzně.. :D
Kočárek mám Easy Walker, jsem s ním moc spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
22.4.12 08:51

peggy na ten EW jsou tak různé názory 8o :nevim: jedna ho hrozně chválí a druhá nadává :lol: já právě přemýšlela, že si tento necháme jen na korby a autosedačky, pak jej prodáme a sporťák koupíme jiný - lehčí.. ale uvidíme. Vyměnili jsme kvůli kočáru auto :mrgreen: aby se nám vešel do kufru celý nesložený, tak třeba si ten sporťák necháme, ale bude dost těžký :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.4.12 09:00
@memka píše:
peggy na ten EW jsou tak různé názory 8o :nevim: jedna ho hrozně chválí a druhá nadává :lol: já právě přemýšlela, že si tento necháme jen na korby a autosedačky, pak jej prodáme a sporťák koupíme jiný - lehčí.. ale uvidíme. Vyměnili jsme kvůli kočáru auto :mrgreen: aby se nám vešel do kufru celý nesložený, tak třeba si ten sporťák necháme, ale bude dost těžký :?

Mně teda lehce vadí to polohování zad na zipy. To je trochu nedomyšlený, ale holky teď už v kočárku moc nespí, takže se to dá přežít. Jinak jsem max. spokojená. Tohle je můj osmý kočár a jsem nadšená. Je lehký, krásně se ovládá, skládá se taky jednoduše…a navíc se mi líbí vzhledově. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
22.4.12 09:20

osmý kočár??? :mrgreen: počítám, máš 4 děti? tak to jo, to docela souhlasí :lol: přesně o těch zipech holky mluvily a tak, že se nedá vlézt nějak do koše pod kočárem nebo tak něco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.4.12 09:23
@memka píše:
osmý kočár??? :mrgreen: počítám, máš 4 děti? tak to jo, to docela souhlasí :lol: přesně o těch zipech holky mluvily a tak, že se nedá vlézt nějak do koše pod kočárem nebo tak něco :think:

Jooo, já mám čtyři holky, takže osm je akorát… :mrgreen: Ten koš pod kočárem mně moc netrápí, stejně tam dávám jenom deku nebo lahev s pitím. Jinak jsem spokojená, dokonce se mi s ním jezdí líp než s mono kočárkem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
22.4.12 09:27

5 ženskej v chalupě, tak to je mazec.. 8o chudák manžel :lol: ale co si udělal, to má :mrgreen:

..a já mám pocit, že toho mám až nad hlavu :roll: :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.4.12 10:08
@memka píše:
5 ženskej v chalupě, tak to je mazec.. 8o chudák manžel :lol: ale co si udělal, to má :mrgreen:..a já mám pocit, že toho mám až nad hlavu :roll: :oops: :D

A ještě máme fenku! A jednu dceru má manžel z prvního manželství… :mrgreen: ale jinak jsme naprosto ,,normální,, :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
22.4.12 10:11
@peggy.sl píše:
A ještě máme fenku! A jednu dceru má manžel z prvního manželství… :mrgreen: ale jinak jsme naprosto ,,normální,, :pankac: :mrgreen:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová