Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
je mi 27let, jsem maminkou 2-měsíčních dvojčátek (holčiček) a napadlo mi, jestli by se tady našla kamarádka/kamarádky z Plzně se stejným osudem? ![]()
Těším se na odpovědi, Markéta ![]()
Jsem taky z Plzně je mi 31 let a mám dvojčata holku a kluka,v červenci jim budou tři.
ahoj tetes
jéé, taky už se těším, až povyrostou ![]()
jak jste ten začátek zvládali?
Ahoj.
Začátky byly perné,ale tak dá se.Hlavně nic jiného nezbývá než to zvládnout.A je to fakt asi čím dál tím lepší.
Jaký máš kočárek?
@tetes píše:
Ahoj.Začátky byly perné,ale tak dá se.Hlavně nic jiného nezbývá než to zvládnout.A je to fakt asi čím dál tím lepší.
Jaký máš kočárek?
jasné, vím, že musím ![]()
já mám danny sport ten užší 79cm, hrozně se mi líbí vzhledově a chtěla jsem pevné korby proti směru jízdy atd..
jaký jste měly vy holky? byste mi mohly poradit se sporťákem ![]()
@peggy.sl píše:
Ahojky,
já mám dvojčátka holčičky, bude jim 21. měsíců..
ahoj
jůů, jsem zvědavá kolik se nás sejde ![]()
peggy také z Plzně? nebo okolí? nebo? ![]()
@memka píše:
ahojjůů, jsem zvědavá kolik se nás sejde
peggy také z Plzně? nebo okolí? nebo?
Já bydlím nedaleko Plzně.. ![]()
Kočárek mám Easy Walker, jsem s ním moc spokojená. ![]()
peggy na ten EW jsou tak různé názory
jedna ho hrozně chválí a druhá nadává
já právě přemýšlela, že si tento necháme jen na korby a autosedačky, pak jej prodáme a sporťák koupíme jiný - lehčí.. ale uvidíme. Vyměnili jsme kvůli kočáru auto
aby se nám vešel do kufru celý nesložený, tak třeba si ten sporťák necháme, ale bude dost těžký ![]()
@memka píše:
peggy na ten EW jsou tak různé názory![]()
jedna ho hrozně chválí a druhá nadává
já právě přemýšlela, že si tento necháme jen na korby a autosedačky, pak jej prodáme a sporťák koupíme jiný - lehčí.. ale uvidíme. Vyměnili jsme kvůli kočáru auto
aby se nám vešel do kufru celý nesložený, tak třeba si ten sporťák necháme, ale bude dost těžký
Mně teda lehce vadí to polohování zad na zipy. To je trochu nedomyšlený, ale holky teď už v kočárku moc nespí, takže se to dá přežít. Jinak jsem max. spokojená. Tohle je můj osmý kočár a jsem nadšená. Je lehký, krásně se ovládá, skládá se taky jednoduše…a navíc se mi líbí vzhledově. ![]()
osmý kočár???
počítám, máš 4 děti? tak to jo, to docela souhlasí
přesně o těch zipech holky mluvily a tak, že se nedá vlézt nějak do koše pod kočárem nebo tak něco ![]()
@memka píše:
osmý kočár???počítám, máš 4 děti? tak to jo, to docela souhlasí
přesně o těch zipech holky mluvily a tak, že se nedá vlézt nějak do koše pod kočárem nebo tak něco
Jooo, já mám čtyři holky, takže osm je akorát…
Ten koš pod kočárem mně moc netrápí, stejně tam dávám jenom deku nebo lahev s pitím. Jinak jsem spokojená, dokonce se mi s ním jezdí líp než s mono kočárkem. ![]()
5 ženskej v chalupě, tak to je mazec..
chudák manžel
ale co si udělal, to má ![]()
..a já mám pocit, že toho mám až nad hlavu
![]()
@memka píše:
5 ženskej v chalupě, tak to je mazec..chudák manžel
ale co si udělal, to má
..a já mám pocit, že toho mám až nad hlavu
![]()
![]()
A ještě máme fenku! A jednu dceru má manžel z prvního manželství…
ale jinak jsme naprosto ,,normální,,
![]()
@peggy.sl píše:
A ještě máme fenku! A jednu dceru má manžel z prvního manželství…ale jinak jsme naprosto ,,normální,,
![]()