Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1464
28.3.12 12:39
@sandritkal píše:
Hezký den,
jojo, kočár, to je asi nejhorší věc u dvojčat. řekla bych, že výrobci na to dost kašlou moc není z čeho vybírat. Dokonalý kočár neexistuje a každý chválí ten, co si vybral, takže bych na ty rady moc nedala. Nejlepší je zajet do obchodu, vyzkoušet všechno, pokoukat, nám dovolili si kočár složit do auta a povozit i se žátěží venku, takže to bych doporučila.
My taky kupujeme nový, přesně jak někdo psal, nemám ráda použité věci a jsou to moje první a poslední děti, takže je rozhodnuto. No moje mamka se užb těší na to, že bude babka, takže se neumí dočka, až svým prvním vnoučatou koupí kočárek :-) sice jsem ji varovala, že neví, do čeho jde ale když chce… :-)

No to máš naprostou pravdu od A do Z. A co to prosím tě bylo za obchod? To projetí venku je dost zásadní - až tam člověk pozná, co má za kočár - ale to nenechávají jezdit ani s jednokočárama, natož se dvoj . . . Nechápu třeba, proč ta fa - Daniela, co dělá ty výstavy v Brně něco takovýho neudělá. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
28.3.12 12:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
28.3.12 12:43

Nám se s manželem líbí ten černobílý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
28.3.12 12:44

ahoj holky, jen přidám trochu zkušeností s kočárem Dor Jan Danny sport twin :) máme jej, kolekci 2011, ten užší 79cm a jsme s ním maximálně spokojeni :palec: pravda, je těžší, ale poznáte to jen v kopci :lol: zase je pořádně bytelný, korby i sporťák jdou otočit po směru i proti směru, má velká, v předu aretovací, kolečka, všude projede, není tak drahý a je designově hezký :lol:
pravda, my jej teď už neskládáme do auta - vyměnili jsme kvůli kočáru auto a zajiždíme přímo do kufru s nesloženým :palec: :pankac: ale i předtím jsme ho do combi kufru dali dobře :)

Příspěvek upraven 28.03.12 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
28.3.12 12:45

Já jsem je ukecala :-) venku bylo hezky, tak proč ne?? To ježdění po prodejně a po koberci ať si nechají… je to jejich kšeft. Možná, že jsme narazili na nějakou slabší povahu ale prošlo to :-) v Ostravě, když jsem se zmínila o konkurenci…pak jde asi všechno… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
28.3.12 12:46

když nechcete nic drahýho, tak aspoň tohle.. myslím, že už ho tu někdo zmiňoval.. tenhle je už i s autosedačkama.. http://www.slune-cz.cz/…autosedacka/

nevybítej jen podle ceny.. je škoda na první děti šetřit.. proč taky.. a proč myslíš, že nebudeš nikam jezdit?? pediatr je u vás blízko?? cvičení pro děti taky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.3.12 12:47

boruvko na ty kocarky jsem taky koukala ;) ale spis to vidim na ten dor jan.. ale jak jsem psala, kazdymu se libi neco jinyho :-D a kdo vi az nekde nejaky okouknem a omakne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
28.3.12 12:48
@Kátísek píše:
boruvko na ty kocarky jsem taky koukala ;) ale spis to vidim na ten dor jan.. ale jak jsem psala, kazdymu se libi neco jinyho :-D a kdo vi az nekde nejaky okouknem a omakne :-D

jasný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
28.3.12 12:49
:palec:
kočár není bodýčko… počítám s ním na 2-3roky
@elunaj píše:
když nechcete nic drahýho, tak aspoň tohle.. myslím, že už ho tu někdo zmiňoval.. tenhle je už i s autosedačkama.. http://www.slune-cz.cz/…autosedacka/nevybítej jen podle ceny.. je škoda na první děti šetřit.. proč taky.. a proč myslíš, že nebudeš nikam jezdit?? pediatr je u vás blízko?? cvičení pro děti taky??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.3.12 12:51

elunaj, na ten jsem presne koukala, ale spis vemu ten o kterym se zminila memka(ten dor jan danny sport twin) ten uz mam dcl delsi dobu vycihlej :-D
A i kdyz to platej rodice tak je nechci zrujnovat, autosedacky koupime starsi, kocare ne, ale ty autosedacky mi nevadi starsi…
jůůůj, za chivli musim zase do prace :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
28.3.12 12:55

hele vždyť každý podle sebe.. ptala jsi se na zkušenosti, tak jsem odpověděla :srdce: :srdce:
a když už jsme teda u těch prarodičů, ti se na nás zlobili, že jsme si vybrali takový kočár na prvního vnuka… nechtěli pro něj nic levného jen kvůli tomu, že dávali peníze oni.. proto jsme po půl roce kupovali nový, starý prodali a bylo to o 100% lepší… tak jen tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
28.3.12 12:55
@Kátísek píše:
elunaj, na ten jsem presne koukala, ale spis vemu ten o kterym se zminila memka(ten dor jan danny sport twin) ten uz mam dcl delsi dobu vycihlej :-D
A i kdyz to platej rodice tak je nechci zrujnovat, autosedacky koupime starsi, kocare ne, ale ty autosedacky mi nevadi starsi…
jůůůj, za chivli musim zase do prace :(

Kaťo, to je jeden a ten samý kočárek :palec: jen já mám jinou barvu :lol: a na danny sport jdou jen autosedačky danny sport - na to bacha ;) ale komlet je i tak za super cenu, my jej dokonce kupovali z druhé ruky, ještě s roční zárukou, nepoškozený, nepoškrábaný za 9000,– celou trojkombinaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
28.3.12 13:02
@memka píše:
Kaťo, to je jeden a ten samý kočárek :palec: jen já mám jinou barvu :lol: a na danny sport jdou jen autosedačky danny sport - na to bacha ;) ale komlet je i tak za super cenu, my jej dokonce kupovali z druhé ruky, ještě s roční zárukou, nepoškozený, nepoškrábaný za 9000,– celou trojkombinaci :palec:

tak tak :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
28.3.12 15:47

naši mimísci:)

Ahoj holky, koukám, vy jste tu to zase od včera rozjely!:) KOukám, že řešíte kočárky, no já musím říct, že dívat jsme se na žádné zatím nikde nebyli ale na netu se občas dívám a je pravda že již od začátku mě na první pohldem vzhledově uchváltil dorjan danny sport! U nás taky kočárek budou platit rodiče, taky je nechceme nějak rujnovat, myslím že je docela za solidní cenu, nevím, zatím je to náš favorit:) auto velké máme, takže bychom do něj klidně šli. Jinak mám za sebou dnes screening. Byla jsem dle posledni MS 12+4, prckové měli 5,7 a 6,1 cm, odpovídali 12+1 a 12+3, dr. říkal, že vše vypadá v pořádku, že samozřejmě počkáme na výsledky krve ale že co může zatím z UZ říct, že vše vypadá ok, tak jsme si s manžou oddychli, porpvé je viděl, tak to byl pro něj zážitek:) jen mě trošinku zarazilo, že před 2 týdny odpovídali dle UZ 11+1 a 11+2 a ted po 2 týdnech povyrostli jakoby jen o týden :nevim: ale byli jsme u jiného dr. tak třeba je to i jiným UZ či co? přikládám fotečky, přeji pěkný slunečný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
28.3.12 17:20
Ono nepomuze bohuzel nic :( Ja 5 tydnu jen lezela a trpela, ted uz je to alespon dopoledne dobry, ale odpoledne a vecer to zase prijde, snad uz to nebude dlouho trvat. Ja mela to same, kdyz jsem cekala dceru, ale ted je to fakt dvojnasob :roll:
@elunaj píše:
@Kátísek jenom mu dej :hug: :hug:

holky, mě je furt tak hrozně blbě… hladná být nemůžu, to se nadrapuju a zase s plným žaludkem to je taky mazec… já už chci ať mije dobřee… zkoušela jsem ty piškoty hned po ránu, ale bohužel, žádná změna..

Kubísek mi odjel k babičce, tak mám klid.. jen mě teda bolí hlava… :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí