Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
594
28.3.12 10:26

Vítám nově příchozí :)

Jaji3: komplet nový EW za 27tis??? to musí být cena bez autosedaček, že? My ho máme taky + k tomu autosedačky Maxi Cosi s adaptéry na konstrukci a stálo to 37tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
28.3.12 10:41

lucieB84 jj, bez autosedaček, ty jsme kupovali jinde - měli akci -20%, takže máme ty Maxi cosi sedačky za necelých 6 tis. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
28.3.12 10:44

no my dokoupíme jen jednu.. jednu máme po Kubísovi.. myslíte, že to bude pasovat i když je to kolekce z roku 2008???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
28.3.12 10:58

elunaj ty adaptéry jsou snad pořád stejný ne? Měnili jen konstrukci kočárku a uchycení hlubokých korbiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
28.3.12 11:07

Jaji3: tak to jo :) už jsem se lekla, že nás s cenou natáhli :)

Elunaj: já taky myslím, že tam jde jen o ty adaptéry.

Holky, nevíte jestli jde EW složit i s korbičkama nebo se musí sundat. Ještě jsme to moc nezkoumali :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 11:11
@Borůvka12 píše:
Já jsem se registrovala 14.03..Šla jsem tam na 8h a už jsem byla 11 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak jsem to měla jen tak tak…
Na kdy máš termín porodu?Mě zatím řekli 14.srpen tak uvidíme jak se mimískům
bude chtít ven..Už víš pohlaví?

Termín mám 16.9., ale když budu počítat těch 38+0, do kdy max. dvojčátka nechávají, tak mi to vychází na 2.9. Tak to se tam (doufám) nepotkáme, nerada bych rodila tak brzo :cert:
Pohlaví zatím nevím, snad se ho dozvím 5.4., v 12.tt měla doktorka podezření na chlapečka a u druhého nevěděla, tak budu doufat, že to bude páreček. Ty už to víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
28.3.12 11:11

Holky,já tohle asi jediná neřešim,autosedačky koupím na aukru po dvojčateh a kočárek u nás v sekáči na kočárky po dvojčatech,nepotřebuji to nové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
28.3.12 11:15

no my ten kočár koupíme asi nový.. já nemám moc ráda použité věci.. já jsem puntičkářka, takže nějaké škrábance by mě hodně znervózňovaly… ujetá co?? :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
28.3.12 11:17

Proč ujetá? Někomu to vadí, někomu ne. Já zase chci nový kočárek, protože to jsou první a zřejmě poslední děti :) a chci to parádění hezky užít. A co se týká autosedaček - tak si raději připlatím za nový a bezpečnější model (stále nové inovace), budeme docela cestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
28.3.12 11:18

@elunaj
To ne,my na to ale nemáme peníze,tak proto :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
28.3.12 11:23

@LucieB84 Skládat jsme kočárek EW zkoušeli, ale jen se sundanými korbičkami. Myslím teda, že se sundat musí, ona se ta konstrukce zlomí, takže by to asi nešlo s nasazenýma :nevim: To sundávání korbiček je ale tak snadné, že to zvládneš levou zadní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
28.3.12 11:32
@Lištička3253 píše:
Termín mám 16.9., ale když budu počítat těch 38+0, do kdy max. dvojčátka nechávají, tak mi to vychází na 2.9. Tak to se tam (doufám) nepotkáme, nerada bych rodila tak brzo :cert:
Pohlaví zatím nevím, snad se ho dozvím 5.4., v 12.tt měla doktorka podezření na chlapečka a u druhého nevěděla, tak budu doufat, že to bude páreček. Ty už to víš?

Já se opravuji..Byla jsem tam 14.02 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
28.3.12 11:33

Mě tea mudr řekla,že si myslí,že jsou to holčičky 8)
Uvidíme v pátek co řekne na UZ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
28.3.12 11:38

tak já mám pocit, že u všech kočárků musíš sundat korbičky, než ho složíš. bylo by to obrovský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
28.3.12 11:39
@Kátísek píše:
tako duo twin… sice je sirokej ale mame siroky dvere:-d jako ten se libil nam oboum, ale to jen co nas zaujal :) a nebo pak ten dor jan nebo tak nak.. ale uz to neresim at se stara tatik kdyz s emu to nelibi;)

Tenhle kočárek se mi mooooc líbí - hlavně ty korby a i sportovní sedačky proti směru :potlesk:
http://www.kocarkynec.com/…novinka.html#
To žádný easywalkery a jim podobný nemají . .. Taky mají pěkný barvy a vůbec - mám podobnej pro jednu kukačku a je naprosto super.
Jen nechápu tu šířku, že fakt udělali 8!1! cm . . .

My šli nakonec do TFK (nemá tak debilní dizajn jako EW - taková mrcha hranatá :poblion: ) a má polohovací nožky.

Jo a mám ho doma už teď a to mám skoro 3 měsíce před sebou - fakt pro klid duše . . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí