Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@elunaj píše:
dobré ráno holky, tak já už jsem taky doma.. obě miminka jsou v pořádku,![]()
mají obě…odpovídají 7+1 + 7+0… no a pak šok.. z hematomu se vyklubalo nevyvíjecí se třetě.. nevím jak to nazvat no, jsou tam tři obaly, dvě s miminkama a třetí prázdný.. tak mám kontrolu ještě za týden ještě i s jedním doktorem, který dělá případné redukce, či jak se to jmenuje…no tak tak.. moc doufám,že zůstanou jen dvě a nebudu muset do špitálu na tu redukci..
![]()
jejda tak to je mazec no ono to třetí se může vstřebat samo zmizí
@katkabanova píše:
Doporučuji ten předporodní kurz,součástí byla přednáška o kojení se sestřičkou-laktační poradkyní,měla to formou prezentace a dozvěděla jsem se běhěm hodiny a půl úplně vše.Když maminka stresuje a obává se,že nebude mít mlíko,tak ho potom nemá-psychika dělá hodně,takže klid,budeš plně kojit obě mimča,kterí budou tááák spokojené
Ahoj Kati tobě swe to blíží jak se cítiš holka.
Já byla sdnes v poradně a vše ok prdolky jsou uplně stejné - doktor říkal že je to vzácnost že se to jen tak nevidí
Příspěvek upraven 27.03.12 v 10:41
AHoooj, ty jooo tri jo:-D tak to je mazec.. ale at ti dalsi kontrola dopadne dobre ![]()
Me nejak poboliva bricho a mam modrej toaltni papir a prislo mi jak kdybych spinila.. tak az pudju tak si musim vzit bilej papir a zkontrolovat… jinak pekne rano..
Pááni, to by se mnou asi švihlo
.. Ale jinak gratuluju k
a ať to za týden dopadne dobře! ![]()
Ahoj dámy, taky přispěju s troškou do mlýna. Dneska sem byla na ko ve 28. tt. Měřila mi dělohu a odpovídá na 38. tt s jedním prckem. Taky vám to tak měřej?
Balonům zdar!. Jinak ty 3 kousci, to by byla pecka teda. Mě to trochu asi čeká - malé bude teprve 14 m. až se ti dva lumpové vyloupnou . . . To už mě tady na miminu neuvidíte ![]()
no holky já opravdu doufám, že to třetí samo zmizí.. byl to jen prázdný obal, namísto těch dvou se srdíčky a už to byly mimina..
ahoj holky ![]()
jdu za vámi kouknout z vedlejší diskuze čekáme dvojčátka 2011, přesto, že naše cácorky se narodily v únoru 2012
koukám, že jsou tu i „tváře“ (nicky) od nás ![]()
elunaj píšu sem proto, že jsem koukla na tvé poslední příspěvky a chtěla jsem ti říct, že u nás to bylo taky tak, z původního hematomu se vyklubal prázdný váček
takž mám „jen“ dvojčata
![]()
tak tady jsou…
memko, díky za zprávu..trochu jsi mě uklidnila
jak se znám, tak se celý týden budu třepat, aby tam to třetí fakt nebylo…
Krásná fotečka!!
A v kolikátým prosím tě jsi týdnu? A tím, že tam je jen ten váček, tak ten se určitě vstřebá a budeš mít jen 2
Ale taky bych se asi nervovala ![]()
@Verulín86 píše:
Krásná fotečka!!A v kolikátým prosím tě jsi týdnu? A tím, že tam je jen ten váček, tak ten se určitě vstřebá a budeš mít jen 2
![]()
Ale taky bych se asi nervovala
dneska 7+1
hodím metřík
jůů ja si taky pamatuju kdyz jsem sla prvne v 7+1 a byly dva vacky
a prijde mi jako vcera a pritom uz jsem skoro v 16:-D
@Kátísek
myslím, že mi to měřila až později - na začátku by mohla proměřovat leda pnaumatiku
, ale nevím, má takový zastaralejší metody ta moje mudra - do nedávna ani neměla utz . . .
Zvědavica
Mě tedy doktor nikdy dělohu neměřil. Vždycky kontroluje čípek a pak měří prcky.
Kdy máš oficiální termín? Já 20.6.