Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2288
26.3.12 13:08

@dagmariana
pááááni 8o do 42tt,tak to jsi vážně dobrá!a taky jsi přibrala 30 kilo :D doufám,že tak 15 nechám v porodnicic a zbytek už nějak zmáknem ,až budu skákat kolem dětí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
26.3.12 13:08

jj to je jsany ze neco je lepsi a neco horsi atd.. takze se to zmakne :-D no nic, ja frcim pomalu do prace..tak hezky odpoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
26.3.12 13:09

ZDravím holky, dneska jak jsem jak pytlem praštěná, neuměla jsem vůbec spát :nevim:
Nikdy jsem si nemyslela, že pohyby jsou tak krásný pocfit, teda předpokládám, že zatím, až to budou pecky od obou zároveň hlavně v noci, tak nevím :-) už ted jsou miloáčci nejaktivnější když lehnu do postele 8o
Jinak porod je to jediné, čeho se nebojím, bojím se toho, kdy to bude a hlavně jak dopadnou mimiši. Mám výhodu, že jsem zdrav.sestra, takže moc dobře vím, cop mě čeká. Už jsem i několikrát byla na čumendu u klasického porodu i císaře. Navíc dělám na oddělení, kde jsou pacienti po operaci a tak i vím, jak je třeba důležité se naučit vstávat z postele. Ale to už praktikuju i teď :mrgreen: někdy už mi to dá zabrat, když vylézám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
26.3.12 13:10

To vis ze to schodis raz dva, pac budes kolem miminek litat a nebudes mit cas se ani najist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
26.3.12 13:10

Dášo díky za uklidnění, já doufám, že to budu mít jako mamka, ta měla nejdelší porod na 4 hodiny od prasknutí vody.. Všichni 4 jsme šli hodně rychle, snad jsem to podědila :)
Katí, já začala přibírat až teď posledních 14 dní (2 kg)a ještě ve 3 měsíci jsem nosila moje normální kalhoty a mimča rostou jak mají dokonce už dohání rozdíl mezi PM a velikostí při UTZ kontrolách (do minulé kontroly tam byl rozdíl 6 dnů a naposledy před týdnem už jen 3 a 2 dny)a doktorka mě uklidňuje, že bříško teprve naroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
26.3.12 13:12

Jinak já mám 170cm, měla jsem 66Kg, 4jsem přibrala za měsím u hormonální přípravy před IVF, takže 70kg, ted jsem 23+4 a mám 76kg. Ale hrůza, za chvilku budu vážit víc než manža :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
26.3.12 13:12

noo ja posledne dle PM byla 12+1 a dle uzt 11+3 tkaze to dcl jde.. o 5 dnů.. no ja se do vseho taky jeste paradne vejdu.. tak jsem ale klidnejsi:) díky.. jůůj, to se mas ze vis co te tak nak ceka, to my ostatni nevime, ale treba je to tak lepsi aby jsme nebyly tak vystresly.. i kdyz ja bych asi chtela vedet co me ceka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
26.3.12 13:16

sandritkal nechces mi prihodit nejakou radu do rukavu?ja se ted koukla na video cisarskeho rezu,ale nedoporucuju nikomu,zapomente ,ze jsem to tu napsala,jen bych chtela vedet co me teda ceka na te JIPce? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
26.3.12 13:16

Ahoj holky, jestli jste někdo tak kolem 30 tt., jak vypadají vaše panděra? Vypadám jak na rozpadnutí a přitom ještě pomale 3 měsíce přede mnou . . . OMG, kam tohle povede :roll: . Takovou vanku jsem měla s malou až tak na konci 8. m. a to sem měla sakryš břicho oproti jiným . . . Nejsou pak na ty pupky nějaký vozítka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
26.3.12 13:19

@Zvědavica
mi povídej ,já jsem 37tt a už se neunesu,břicho je obříí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
26.3.12 13:22

Manžela snad nedoženu, váží 106 kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
26.3.12 13:32
@dagmariana píše:
Holky,mě je šoufl :poblion:

mě je taky pořád zle. ať jím nebo ne..
prostě ten dnešek je tím hnědým navrch… :roll: :roll: a do toho mi manžel snědl bramborovou kaši k sekané, tak jsem bez… ale brabor jako takový nepozřu.. ale kaše mi nevadí… asi si uvařím špagety a udělám jen nějakou šťávu, bez masa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
26.3.12 13:42

kačí, já na JIP nebyla.. teda aspoň o tom nevím.. mě rovnou ASI převezli na normální pokoj, kde jsem se pak probudila, tam pak byl se mnou i Kubís.. takže normálně.. jenom mě chodili častěji kontrolovat, teda podle slov sester :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
26.3.12 13:43

Holky, právě jsem snědla 6 knedlíku a půl litru rajský - já jsem prase :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
26.3.12 13:45

@LucieB84