Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
aaale, to je blbost s tím klystýrem.. nic na tom není.. nebolí to, jen je to malinko zvláštní pocit, když ta tekutina teče dovnitř… a cévkování nebolí… já to ani necítila..
jinak vám přeji krásné ráno.. já jsem doma sama samotinká. naši jeli do zámeckého zahradnictví na jarní výstavu
já se tak těšila, že pojedu taky a prd.. nebudu nic riskovat.. počkám do úterka co řeknou v CAR… a dneska mi malej oznámil, že pojede s náma, že chce miminka taky vidět
![]()
odpoledne pojedou zase na chatu na kontrolu, tak tu budu zase sama.. ale lehnu si do pergoly na lehátko a budu se slunit.. dnes je opět nádherně, tak toho využiju a sednu si s knížkou ![]()
Kátísek to je nutnost,po císaři nebudeš moct celý den vstát,jak bys chodila čurat ty dupo?
zavedou hadičku,to prej štípe a potom čuraš do pytlíku a ani o tom nevíš ![]()
ty zahrady a lehatka vam taaaaaak moc zavidim:(ja hniju v ostravskym byte a jedine co muzu je si otevrit balkon
na prochazku kaslu,sotva se unesu ![]()
@katkabanova píše:
ty zahrady a lehatka vam taaaaaak moc zavidim:(ja hniju v ostravskym byte a jedine co muzu je si otevrit balkonna prochazku kaslu,sotva se unesu
už se ti to blíží viď? kolik ještě dní? ![]()
@katkabanova píše:
ty zahrady a lehatka vam taaaaaak moc zavidim:(ja hniju v ostravskym byte a jedine co muzu je si otevrit balkonna prochazku kaslu,sotva se unesu
aspoň budeš mít kam dát holky v kočárku
![]()
tu naši zahradu nám nikdo nezávidí.. má skoro 1300m2
@lujami
přesně za týden nastupuju v neděli a v pondělí ráno to vypukne ![]()
@katkabanova píše:
@lujami
přesně za týden nastupuju v neděli a v pondělí ráno to vypukne
tak to už je vážně chvilinka, pokud se jim na svět do té doby nebude chtít dřív tak už je za chvilku budeš mít u sebe..........paráda ![]()
Hezký den všem
cévkování se bát nemusíte, je to sice nepříjemné ale díky bohu za to, představa, že se s rozpáraným břichem soukám co chvilku na záchod…nic moc, navíc musíš po spinále hodně pít, takže průtokový ohřívač ![]()
jo a klasické klyzma se už dneska moc neděla, v lékárně koupíte Yall, je to taková vodová směs s aplikátorem v plastové láhvičče. Jednoduše si to zasuneš do zadku, chvilku to vydržíš a hotovo, nemusíš na nikoho špulit zadek. Ale to si musíš koupit dopředu, v nemocnici to asi nedávají
takn jsem včera zjistila, že se dneska dá v lékárně půjčit odsávačka a někde i váha pro mimino, za 300Kč na měsíc, uvidíme, kdy se prckové narodí, známá, co má dvojčata říkala, že vážila každý den a prý si dělala čárky, kolkikrát kterého nakojila ať v tom nemá zmatek ![]()
no,tam jde o to mit cas na zavedeni Yal gelu,pokud je to rychly porod,tak neni cas na nic,sotva na nejaky Yal gel,ktery je pry dost drahy
to uz bych radsi vydrzela ten klystyr ![]()
my máme doma normální váhu na které se vážím já,takže se zvážím sama a potom s mimčem,nebudu kupovat ani pujcovat mimi vahu,je to zbytecny.
Ahoj holky,
Katko, ja taky rodila cisarem a pujdu taky znova. Tady se normalni porody po cisari v nemocnici nedelaji, je to riziko…
Taky bych si urcite vzala jen tu lokalni, proste tak nejak vis, co se deje…ja tedy nevim jak v CR, ale tady me cevkovali az po epiduralu, vubec jsem to nevedela. Byla jsem poprve v nemocnici, tak jsem na vsechno koukala jako blazen
I kdyz tu hadicku pak vyndavali, tak to vubec nebolelo.
Mala se narodila v 5.00 rano a me uz nutili vstat ve 2.00 odpoledne a v 5.00 uz jsem chtela jit sama na prochazku po chodbe ![]()
Proste jak uz mam miminko/a, tak si nemuzes dovolit byt pacient ![]()
páááni,tu už to máte všechny za sebou,tak to čumím
mě píšou mamky že na sále zvracely,že jim bylo zle a tak,ale tu lokální zvolím,když mám na výběr.Nechci pak 3 dny omdlívat po celkové,myslím že ten stav po ní je horší.Pajo tak myslíš,že když jdu pod nůž okolo 7 ráno,tak večer už vstanu??nebo až další den?Mě všichni straší,jak budu muset ležet po té lokální celou dobu na zádech,no to bych se zbláznila ![]()
Vis jak, jiny kraj, jiny mrav, ale situace stejna
Myslim si, ze zalezi na tom, jak kdo se snazi, ale cim driv chodis, tim lip. Jak rikam, odpoledne jsem vstala, nutili me a pak jsem chtela chodit sama. Porodila jsem v utery brzy rano a ve ctvrtek navecer jsem sla domu a to uz jsem byla rada, chtela jsem domu
a pamatuju se, ze hned druhy den, v patek rano se mi spustilo mliko ![]()
Pokud se ti narodí nedonošonené mimi nebo máš problémy s kojenáím tak to zbytečné rozhodné není. Moje kámoška musela vážit malého před a po každém kojení, na to ti normální váha asi stačit nebude. Neříkám, že to musíš mít, jenom že mě překvapilo, že se dneska už i půjčuje, kdyby náhodou někdo potřeboval, já jsem to třeba nevěděla…
@katkabanova píše:
my máme doma normální váhu na které se vážím já,takže se zvážím sama a potom s mimčem,nebudu kupovat ani pujcovat mimi vahu,je to zbytecny.