Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5179
25.3.12 10:09

aaale, to je blbost s tím klystýrem.. nic na tom není.. nebolí to, jen je to malinko zvláštní pocit, když ta tekutina teče dovnitř… a cévkování nebolí… já to ani necítila..

jinak vám přeji krásné ráno.. já jsem doma sama samotinká. naši jeli do zámeckého zahradnictví na jarní výstavu :? já se tak těšila, že pojedu taky a prd.. nebudu nic riskovat.. počkám do úterka co řeknou v CAR… a dneska mi malej oznámil, že pojede s náma, že chce miminka taky vidět :srdce: :srdce:

odpoledne pojedou zase na chatu na kontrolu, tak tu budu zase sama.. ale lehnu si do pergoly na lehátko a budu se slunit.. dnes je opět nádherně, tak toho využiju a sednu si s knížkou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
25.3.12 13:10

Kátísek to je nutnost,po císaři nebudeš moct celý den vstát,jak bys chodila čurat ty dupo? :mrgreen: zavedou hadičku,to prej štípe a potom čuraš do pytlíku a ani o tom nevíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
25.3.12 13:11

ty zahrady a lehatka vam taaaaaak moc zavidim:(ja hniju v ostravskym byte a jedine co muzu je si otevrit balkon :lol: na prochazku kaslu,sotva se unesu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
25.3.12 13:14
@katkabanova píše:
ty zahrady a lehatka vam taaaaaak moc zavidim:(ja hniju v ostravskym byte a jedine co muzu je si otevrit balkon :lol: na prochazku kaslu,sotva se unesu :zed:

už se ti to blíží viď? kolik ještě dní? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
25.3.12 13:30
@katkabanova píše:
ty zahrady a lehatka vam taaaaaak moc zavidim:(ja hniju v ostravskym byte a jedine co muzu je si otevrit balkon :lol: na prochazku kaslu,sotva se unesu :zed:

aspoň budeš mít kam dát holky v kočárku :srdce: :srdce:

tu naši zahradu nám nikdo nezávidí.. má skoro 1300m2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
25.3.12 13:40

@lujami
přesně za týden nastupuju v neděli a v pondělí ráno to vypukne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
25.3.12 13:46
@katkabanova píše:
@lujami
přesně za týden nastupuju v neděli a v pondělí ráno to vypukne :dance:

tak to už je vážně chvilinka, pokud se jim na svět do té doby nebude chtít dřív tak už je za chvilku budeš mít u sebe..........paráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
25.3.12 14:47

Hezký den všem
cévkování se bát nemusíte, je to sice nepříjemné ale díky bohu za to, představa, že se s rozpáraným břichem soukám co chvilku na záchod…nic moc, navíc musíš po spinále hodně pít, takže průtokový ohřívač :-)
jo a klasické klyzma se už dneska moc neděla, v lékárně koupíte Yall, je to taková vodová směs s aplikátorem v plastové láhvičče. Jednoduše si to zasuneš do zadku, chvilku to vydržíš a hotovo, nemusíš na nikoho špulit zadek. Ale to si musíš koupit dopředu, v nemocnici to asi nedávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
25.3.12 14:58

takn jsem včera zjistila, že se dneska dá v lékárně půjčit odsávačka a někde i váha pro mimino, za 300Kč na měsíc, uvidíme, kdy se prckové narodí, známá, co má dvojčata říkala, že vážila každý den a prý si dělala čárky, kolkikrát kterého nakojila ať v tom nemá zmatek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
25.3.12 14:58

no,tam jde o to mit cas na zavedeni Yal gelu,pokud je to rychly porod,tak neni cas na nic,sotva na nejaky Yal gel,ktery je pry dost drahy :D to uz bych radsi vydrzela ten klystyr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
25.3.12 15:00

my máme doma normální váhu na které se vážím já,takže se zvážím sama a potom s mimčem,nebudu kupovat ani pujcovat mimi vahu,je to zbytecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
25.3.12 17:19

Ahoj holky,
Katko, ja taky rodila cisarem a pujdu taky znova. Tady se normalni porody po cisari v nemocnici nedelaji, je to riziko…
Taky bych si urcite vzala jen tu lokalni, proste tak nejak vis, co se deje…ja tedy nevim jak v CR, ale tady me cevkovali az po epiduralu, vubec jsem to nevedela. Byla jsem poprve v nemocnici, tak jsem na vsechno koukala jako blazen :lol: I kdyz tu hadicku pak vyndavali, tak to vubec nebolelo.
Mala se narodila v 5.00 rano a me uz nutili vstat ve 2.00 odpoledne a v 5.00 uz jsem chtela jit sama na prochazku po chodbe :D
Proste jak uz mam miminko/a, tak si nemuzes dovolit byt pacient :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
25.3.12 18:35

páááni,tu už to máte všechny za sebou,tak to čumím 8o mě píšou mamky že na sále zvracely,že jim bylo zle a tak,ale tu lokální zvolím,když mám na výběr.Nechci pak 3 dny omdlívat po celkové,myslím že ten stav po ní je horší.Pajo tak myslíš,že když jdu pod nůž okolo 7 ráno,tak večer už vstanu??nebo až další den?Mě všichni straší,jak budu muset ležet po té lokální celou dobu na zádech,no to bych se zbláznila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
25.3.12 20:10

Vis jak, jiny kraj, jiny mrav, ale situace stejna ;) Myslim si, ze zalezi na tom, jak kdo se snazi, ale cim driv chodis, tim lip. Jak rikam, odpoledne jsem vstala, nutili me a pak jsem chtela chodit sama. Porodila jsem v utery brzy rano a ve ctvrtek navecer jsem sla domu a to uz jsem byla rada, chtela jsem domu :D a pamatuju se, ze hned druhy den, v patek rano se mi spustilo mliko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
25.3.12 20:12

Pokud se ti narodí nedonošonené mimi nebo máš problémy s kojenáím tak to zbytečné rozhodné není. Moje kámoška musela vážit malého před a po každém kojení, na to ti normální váha asi stačit nebude. Neříkám, že to musíš mít, jenom že mě překvapilo, že se dneska už i půjčuje, kdyby náhodou někdo potřeboval, já jsem to třeba nevěděla…

@katkabanova píše:
my máme doma normální váhu na které se vážím já,takže se zvážím sama a potom s mimčem,nebudu kupovat ani pujcovat mimi vahu,je to zbytecny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí