Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2288
24.3.12 21:06

https://www.emimino.cz/…panve-97494/ našla jsem tohle,pročti si tu diskuzi,pokud jsem dobře pochopila,tak jde o to,jestli se ti během těhu dostatečně rozšíří pánev.Pokud jsi drobná možná :nevim: Doktorka asi změřila teď a potom změří na konci těhu,ať vidí o kolik se ti rozšířila.Ale radši se zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.12 21:09

Ahoj Katko, urcite si nech udelat jen lokalni anestezii, ja to mam za sebou a bylo to takove uklidnujici, kdyz jsem slysela vse, co si doktori povidali a hned pak jsem i na chvilku videla Kacku:) A navic ti pak neni spatne jako po celkove anestezii. Ja uz ted vim, ze znova pujdu na cisare a urcite si zase necham udelat jen to lokalni umrtveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
24.3.12 21:09

@katkabanova a neříkej, že bys už nechtěla holčičky pochovat v náručí :srdce: :srdce: a máš výhodu, že nebudou muset ani být v inkubátorech..jsou krásně dopečené :srdce: :srdce:

a holky, u nás se grilovalo a já si dala kuřecí prso jen tak bez oleje a nic mi to neudělalo. k tomu malou skleničku coca coly, no parááda :srdce: jsme konečně zahájili grilovací sezónu :dance:

jo a Káťo, co máte za kočárek??? mě se líbí ten easywalker :srdce: :srdce: ale jak říkám, já jsem na to magor :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
24.3.12 21:14

jo a ještě k císaři… já ho měla taky, ale v celkové neboť mi epidurál nezabral během porodu.. a pak to bylo šup šup. manžel prvně choval Kubíka, já ještě na sále a oni se už mazlili… malého jsem viděla až kolem ASI 9, kdy jsem se probudila.. a to ještě tak v polospánku.. a ptala jsem se,jestli je to ten chlapeček a jestli je v pořádku.. nebylo mi vůbec nic a hned na druhý den ráno jsem vstala a šla na záchod se sestrou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
24.3.12 21:15

Kato :hug: děkuji za diskuzi :lol: ,ale pro jistotu se ještě teda zeptám dr. at vím co to je…
Elunaj: grilování závidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
24.3.12 21:22

Lištičko jaktože už ted víš,že půjdeš na císaře?? :( a není to nebezpečný podruhý?To budeš mít dvě jizvy nebo udělají řez jinde?By mě zajímalo :think: já chci lokální,mě jen včera vyděsila budoucí tchýně,že se mám nechat uspat úplně,prý teď bylo pár nešťastných případů,jedna ženská po té lokální zapoměla ,že porodila,nenašla si k dítěti žádný vztah a úplně se zbláznila,špatně ji napíchli.To je akle jeden případ,zeptám se ve středu doktora,co si o tom myslí,já jsem určitě pro spinál :palec: díky moc :*
Elunaj máme Dorjan Danny Sport Twin 2011,posílám odkaz ;) http://www.dvojcatka.cz/detail.php?… koupili jsme ho z druhé ruky a je jako nový,za poloviční cenu a ještě rok v záruce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
24.3.12 21:44

kočárek je moooc pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
24.3.12 22:57

katko ja taky potrebuju projet 80 dverma,ale spis pujdu do teutonie. ted jsme koukala i na bumble bride indian(nebo tak nejak), ale nasla jsem siskuze, ze dost praskaji ramy. sice byly starsiho data, ale ta teutonie vypada jako jistota.
je dobre,ze se ti libi a jsi spokojena. kazda mame jine naroky a vkus a nastesti tech kocaru je vic. bohuzel ten vyber je omezenejsi o dvojcat, ale nejak to dopadne. ja si puvodne chtela koupit stejny kocar jako na prvni, ale mam smulu na dvojcata ho nedelaj. me se treba libi i easy walker,ale ta cena je proste silena i bazarova 8o 8o na to, ze ten kocar maji maminky nekdy treba jenom i rok me to prijde dost

jinak ti drzim palecky at uz se dockas a vse je v poradku :lol: :lol:

jinak ja se psychicky pripravuji na cisare. vidim to tak na 80 procentni sanci, ze bude. asi bych taky spise volila lokalni anestezii, mela ji segra a miminko videla taky hned a pochvalovala si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.12 07:48

Mne porod vyvolavali kvuli vysokemu tlaku, takze uz pri odchodu z porodnice me nezapomneli informovat, ze pokud budu priste rodit u nich, tak to bude zase rovnou cisar. Ale kde mi hodlaji udelat rez, to fakt netusim :) Te spinalni anestezie bych se nebala, to musel byt ojedinely pripad, co se stalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
25.3.12 08:05

AHoooj holky.. ohledne toho precitliveni.. diky.. jsem rada ze to jsou hormony a ja se nezblaznila :-D
Ohledne velikosti panve, to znamena, jak nekdo jiz psal zda ji nemams moc uzkou( to posledni cislo)a zrovna 17-18 je hranice, proto ti to dala do krouzku s vykricnikem aby to hlidala, pokud se ti panev moc nerozsiri,tak ti udelaji cisare, nebot by mimco nemuselo projit, ale me ji taky merila, a ja to mam 19, ale nestresuj se, pockej si az budes ve stadiu pred porodem, pac ta panev se opravdu jeste zmeni ;) takze v pohode.. ale stejne si myslim ze vetsina dvojcat jde cisarem :-) pokud si budu moct vybrat tak budu jen pro tu od pasu dolu, chci to vnimat.. :potlesk:
Holky, psali jste neco o cevkovani? CO TO JE?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.12 08:28

Pri cevkovani ti zavedou do mocove trubice hadicku a vypusti vsechnu moc :) neni to nic prijemnyho, ale neboli to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
25.3.12 08:29

Ahááá.. jééééj, to se jako musi jo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
25.3.12 08:30

to je takovejch veci ktery jeste nevim … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
25.3.12 08:41

Ahojte holky, vidím že tu diskutujete i o kočárcích, já mám EW a během dubna ho budu prodávat, koupili jsme klukům už golfáč. Je v záruce do prosince 2012, v top stavu se všemi originálními doplňky i fusaky v origoš EW (pláštěnky, taška, moskytiéra nejsou vůbec používané). Tak kdyby jste měly některý z vás zájem, písněte na mail: diva.eva@seznam.cz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.12 09:46
@Kátísek píše:
Ahááá.. jééééj, to se jako musi jo???

No jo, je to povinny. Ale toho se neboj, klystyr je daleko horsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí