Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
https://www.emimino.cz/…panve-97494/ našla jsem tohle,pročti si tu diskuzi,pokud jsem dobře pochopila,tak jde o to,jestli se ti během těhu dostatečně rozšíří pánev.Pokud jsi drobná možná
Doktorka asi změřila teď a potom změří na konci těhu,ať vidí o kolik se ti rozšířila.Ale radši se zeptej.
Ahoj Katko, urcite si nech udelat jen lokalni anestezii, ja to mam za sebou a bylo to takove uklidnujici, kdyz jsem slysela vse, co si doktori povidali a hned pak jsem i na chvilku videla Kacku:) A navic ti pak neni spatne jako po celkove anestezii. Ja uz ted vim, ze znova pujdu na cisare a urcite si zase necham udelat jen to lokalni umrtveni.
@katkabanova a neříkej, že bys už nechtěla holčičky pochovat v náručí
a máš výhodu, že nebudou muset ani být v inkubátorech..jsou krásně dopečené
![]()
a holky, u nás se grilovalo a já si dala kuřecí prso jen tak bez oleje a nic mi to neudělalo. k tomu malou skleničku coca coly, no parááda
jsme konečně zahájili grilovací sezónu ![]()
jo a Káťo, co máte za kočárek??? mě se líbí ten easywalker
ale jak říkám, já jsem na to magor
![]()
jo a ještě k císaři… já ho měla taky, ale v celkové neboť mi epidurál nezabral během porodu.. a pak to bylo šup šup. manžel prvně choval Kubíka, já ještě na sále a oni se už mazlili… malého jsem viděla až kolem ASI 9, kdy jsem se probudila.. a to ještě tak v polospánku.. a ptala jsem se,jestli je to ten chlapeček a jestli je v pořádku.. nebylo mi vůbec nic a hned na druhý den ráno jsem vstala a šla na záchod se sestrou
![]()
Kato
děkuji za diskuzi
,ale pro jistotu se ještě teda zeptám dr. at vím co to je…
Elunaj: grilování závidím ![]()
Lištičko jaktože už ted víš,že půjdeš na císaře??
a není to nebezpečný podruhý?To budeš mít dvě jizvy nebo udělají řez jinde?By mě zajímalo
já chci lokální,mě jen včera vyděsila budoucí tchýně,že se mám nechat uspat úplně,prý teď bylo pár nešťastných případů,jedna ženská po té lokální zapoměla ,že porodila,nenašla si k dítěti žádný vztah a úplně se zbláznila,špatně ji napíchli.To je akle jeden případ,zeptám se ve středu doktora,co si o tom myslí,já jsem určitě pro spinál
díky moc ![]()
Elunaj máme Dorjan Danny Sport Twin 2011,posílám odkaz
http://www.dvojcatka.cz/detail.php?… koupili jsme ho z druhé ruky a je jako nový,za poloviční cenu a ještě rok v záruce ![]()
katko ja taky potrebuju projet 80 dverma,ale spis pujdu do teutonie. ted jsme koukala i na bumble bride indian(nebo tak nejak), ale nasla jsem siskuze, ze dost praskaji ramy. sice byly starsiho data, ale ta teutonie vypada jako jistota.
je dobre,ze se ti libi a jsi spokojena. kazda mame jine naroky a vkus a nastesti tech kocaru je vic. bohuzel ten vyber je omezenejsi o dvojcat, ale nejak to dopadne. ja si puvodne chtela koupit stejny kocar jako na prvni, ale mam smulu na dvojcata ho nedelaj. me se treba libi i easy walker,ale ta cena je proste silena i bazarova
na to, ze ten kocar maji maminky nekdy treba jenom i rok me to prijde dost
jinak ti drzim palecky at uz se dockas a vse je v poradku
![]()
jinak ja se psychicky pripravuji na cisare. vidim to tak na 80 procentni sanci, ze bude. asi bych taky spise volila lokalni anestezii, mela ji segra a miminko videla taky hned a pochvalovala si to.
Mne porod vyvolavali kvuli vysokemu tlaku, takze uz pri odchodu z porodnice me nezapomneli informovat, ze pokud budu priste rodit u nich, tak to bude zase rovnou cisar. Ale kde mi hodlaji udelat rez, to fakt netusim
Te spinalni anestezie bych se nebala, to musel byt ojedinely pripad, co se stalo…
AHoooj holky.. ohledne toho precitliveni.. diky.. jsem rada ze to jsou hormony a ja se nezblaznila ![]()
Ohledne velikosti panve, to znamena, jak nekdo jiz psal zda ji nemams moc uzkou( to posledni cislo)a zrovna 17-18 je hranice, proto ti to dala do krouzku s vykricnikem aby to hlidala, pokud se ti panev moc nerozsiri,tak ti udelaji cisare, nebot by mimco nemuselo projit, ale me ji taky merila, a ja to mam 19, ale nestresuj se, pockej si az budes ve stadiu pred porodem, pac ta panev se opravdu jeste zmeni
takze v pohode.. ale stejne si myslim ze vetsina dvojcat jde cisarem
pokud si budu moct vybrat tak budu jen pro tu od pasu dolu, chci to vnimat.. ![]()
Holky, psali jste neco o cevkovani? CO TO JE?? ![]()
Pri cevkovani ti zavedou do mocove trubice hadicku a vypusti vsechnu moc
neni to nic prijemnyho, ale neboli to.
Ahojte holky, vidím že tu diskutujete i o kočárcích, já mám EW a během dubna ho budu prodávat, koupili jsme klukům už golfáč. Je v záruce do prosince 2012, v top stavu se všemi originálními doplňky i fusaky v origoš EW (pláštěnky, taška, moskytiéra nejsou vůbec používané). Tak kdyby jste měly některý z vás zájem, písněte na mail: diva.eva@seznam.cz ![]()
@Kátísek píše:
Ahááá.. jééééj, to se jako musi jo???
No jo, je to povinny. Ale toho se neboj, klystyr je daleko horsi ![]()