Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
24.3.12 10:58

Přesně jak píše Dagmariana taky jsem 3× po IUI a až 2,pokus IVF vyšel,takže hooodně penízku jsme na mimi už dali a taky jsme na ně čekali 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
24.3.12 11:07

my jsme byli jednou a naštěstí to vyšlo, ale stašně se mi líbí, jak říkájí, že 3, nebo teď už 4 pokusy hradí pojišťovna, hahahah nás ten jeden vyšel nan 18tis

já si taky myslím, že časem zjistím, že je něco zbytečné ale nemám žádné zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
24.3.12 11:19

No tak nás IVF stálo 30 000,– a IUI kolem 10 000,–
Já tě chápu já u prvního chtěla všechno nové a už do předu nakoupené a pak jsem zjistila,že spoustu věcí mám zbytečně a nakoupeno a taky jsme měli zbytečně moc oblečků ze kterých hned vyrostl a něco ani na sobě neměl:zed: ale to si asi každej musí vyzkoušet sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
24.3.12 11:46

@sandritkal
Vše mám v popisku,možná je namáš zapnuté,je to v nastavení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
24.3.12 13:00

ahoj holky, konečně jsem doma.. ležela jsem v pergole na sluníčku a psala z mobilu..

na seznam hledím jako blázen.. nechápu, kde se berou ty částky.. já mám výhodu v tom, že spoustu věcí mám po Kubísovi… dokonce máme dvě postýlky, bo jedna byla v jídelně a druhá v ložnici, abych to nemusela tahat sem a tam.. a pak dokoupíme kočár no.. a sedačku, monitor dechu.. a teda pidi oblečení neb Kubajz začínal na 62 kvůli látkovým plenám :lol: :lol:

utrogestan beru, zvýšila jsem si dávku ascorutinu na 3×2 a ležím.. akorát vstanu na wc nebo ted na oběd.. ten vajíčkový salát na snídani asi fakt nebyl dobrý nápad :roll: :roll: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
24.3.12 13:24

Krasny den tehulky :D :D
ja vas stacim maximalne sem tam precist, ale nemam sanci reagovat. Ja poridju z prace hotova, pak si hrat s malym, vecere a pak jsem rada, ze si v tv neco pustim. ale nestezuju si. dokud je mo dobre, tak jen at trosku neco delam. ale na vas mi bohuzel moc casu nezbyva :(

jak se tu psalo o veku, tak se hlasim do mene pocetne skupiny starsich maminek, je mi 36. uz mame taky doma prtouse,ale jen 4-leteho, takze jsem na to zvedava. ale vyhoda je, ze uz je docela samostatny, oblikne se, naji, utre si zadek apod :lol: :lol:

teda ten seznam kdo tu nekdo psal je fakt precizni. my se budeme snazit popujcovat co pujde a kocar taky z druhe ruky. jedine novou matraci do postylky. jednu mam od Jendy, ta byla taky nova. koupila jsem tu omyvatelnou a nedam na ni dopustit. kdyz byla nehoda, tak jsem to postrikala dezinfekci a utrela plinou a bylo.

monitory tu uz nekdo resil. jeden mi dala funglac segra a druhy si asi pujcim jestli to pujde, jak nekdo psal-

Kačko tak ten dorjan jsem ted videla nazivo,ale pro me pada, protoze mrnousci budou srpnovy a ty pidi korby maji jen na chvilku. na zimu bych byla nahrana a nas*ana

tak si opatrujte briska a odpocivejte. ja pujdu na zahradu neco malo udelat co jeste zvladnu. je tam kraaasne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
24.3.12 16:29

Ahoj holky,
ja jsem taky dost spinila a jeste nekdy slabounce zaspinim a to jsem fakt jenom lezela! Dokonce ze me i jednou vytekla krev, rekla bych tak polivkova lzice, ale pak uz nic, tak jsem to nejak neresila. Taky jsme o jedno miminko v 6tt v prosinci prisli, tak se moc bojim, ale stejne s tim clovek nic nenadela :(
Ve ctvrtek jsu zase na kontrolu, tak se tesim, az zase ty moje prcky uvidim :D

Nastesti taky mame hodne veci po male, tak doufam, ze alespon jedno mimi bude holcicka, aby mohla dedit, jinak bysme vsechno museli kupovat 3×!!!

Hele, psala sem dneska neco Katka? Porad cekam, jestli se nezacne neco dit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
24.3.12 17:36

Katka dneska nic nepsala a ani nebyla přihlášená, tak kdo ví… třeba už se dočkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
24.3.12 18:22

je fakt, ze je vikend, uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
24.3.12 18:31
@LucieB84 píše:
Katkabanova: ahoj, stává se ti, že mimískové kopou ve stejnou dobu? Já to začínám pozorovat poslední dva týdny, že mají své hodiny :D

joooo,jsou to male potvurky,jak zacne jedna,spusti se i druha :lol: ale na leve strane (Klarka) kope vice celkove je akcnejsi,ma tam podle me vic mista,Karolinka napravo spis tak sedi jakoby vic v boku,Klara se roztahuje,mrska :mrgreen: ale je pravda,jak zacne jedna,druha aby nebyla pozadu :D je to pekny citit pres brisko na dotyk ruky jejich hlavicky,ruce i nozky:)) :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
24.3.12 18:37

a nestraště měěěě,ještě nerodím:D byli jsme s přítelem a budoucí tchýni na velkým nákupu,posledním předporodním,teď už jen sedím doma a čekám…ale jste moc hodné,že na mě myslíte,potěšíí to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
24.3.12 18:40

jituš jak se to vezme,ja v zimě potkala paní,která v korbách měla 9ti měsíční páreček ve fusacích a vlezli se krásně :nevim: buď se uskromníte,děti se maličko zmáčknou-aspoň jim bude teploučko,ale za tu cenu,že projedu dveřma mi to stojí,je pěkné si pořídit kočár,kde bude mít mimi plno místa ale za jakou cenu?že ho budu nechávat před obchodem?před doktorem?všude?my chceme taky jezdit na návštěvy a pokud jen nevytáhnem vajca z auta a nepůjdem,tak kočár prostě dveřma projet musí,nebo měl by,pro mě je nesmyslné kupovat širší.To je jako kdybych si koupila auto,které se nevleze na silnice :nevim: ale každého názor,třeba vybereš nějaký líp vyhovující,za sebou nebo tak:)) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
24.3.12 18:56

jinak k příspěvku sandritkal co se výbavy týče :mrgreen: mi to přijde hooodně přehnané..Všimla jsem si,že tam máš někde sambaby:)super obchod,můžu jen doporučit :palec: :palec: máme tam koupených dost věcí,ale tvé ceny jsou hooodně nadsazené a moc věcí zbytečných,je super být připravená,my dali za výbavu cca 40 tisíc i s kočárkem a máme všechno a tolikrát,že nevím c os tím budu dělat,oblečení máme pro děti nakoupeno až do věku jednoho roku!A né vždy musíš kupovat nové,tak drahé.Vždyť ty děti tak rychle rostou,za měsíc už jiná velikost a na bazárcích je plno krásných věcí,skoro nových,které maminky skoro nevyužily.Já třeba navštívila u nás v Ostravě ten MIMIBAZAR z Avíza,mamky tam na stolech prodávají oblečky,ceny-10 až 50 kč,všechno jako nové!!!Nakoupila jsem tam tři plné igelitky bodyček,čepiček,dupaček,svetříčků asi za 500 kč.To bys v obchodě dala za dvoje dupajdy.Proč 4× spací vak,taky nechápu,my nemáme ani jeden,ze začátku budou v zavinovačkách a potom máme teplé fleesové dečky,kdyby si je odkopávaly-pořídím spací vak,hodně maminek si na něj stěžuje,že v něm děti brečí atd.Zavinovačky máme nádherné,koupené z internetu,růžové s mašlí,ve slevě jedna za 199kč.Proč dvě cestovní postýlky taky nechápu :nevim: asi jestli budete s tak malinkýma dětma někam jezdit,tak jedině kvůli monitorům,jinak by stačila v pohodě jedna-my taky ještě nemáme žádnou,dokoupí se časem,první měsíce budu vůbec ráda,že jsem doma a zvládám to.Sada teploměrů Avent vůbec neznám o co jde :mrgreen: teploměr máme jeden do vaničky na teplotu vody-taky není nutnost a jeden rektální na měření teploty dítku.Ke krmení je podle mě blbost kupovat dopředu,nevíš jestli budeš kojit,pokud ano,kolik budeš mít mlíčka,nedávno mi psala známá,že si před porodem pořídila tohle vše za cca 2000,– ,i odsávačku a teď krásně plně kojí a nemůže to nikde prodat.Zbytek by se celkem dal,až na ty přehnané ceny :mrgreen: bych to podělila všechno dvěma a pak ještě polovinu vyřadila :D chápu,že chceš být dobře připravená a když si to můžete dovolit,tak proč néé,je to radost tohle všechno zařizovat,jen pro ostatní maminky,které to tak finančně nemaj-stačí mnohem mnohem míň,přejte si na narozeniny plínky,na ježíšky oblečky a kojící polštáře jako já :mrgreen: (ježíšek vám asi nevyjde no :D ),ono se dá vše pořídit z druhé ruky levně a nikdo to nemusí vědět,na první pohled jako nové,nebo i nové ve slevách.Jsem se nějak rozepsala sakriš :D :D tak nakupujte,utrácejte co to jde,ať se pak ti naši mazlíčci mají fajn-a bude jim jedno,jestli na sobě mají ohoz za 50kč nebo 300kč.Hlavně když je budem pusinkovaaaaat,já už se tááák těším :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.3.12 19:36

AHoooj.. pani vy pisete jak divý :) my jsme dneska byly venku na zahrade, oslavili babicky narozeniny a vecer si upekli burtiky a ted cekame zda prijede kamarad na pivo.. kdo vii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
24.3.12 19:36

Ahoj Katko,tak ty ještě nerodíš :lol: taky jsem myslela,že už tam ležíš :lol: Já se dneska stavila za kamarádkou do práce byla jsem tam od dvou do sedmi :oops: ,ale dlouho jsme se neviděly a mely si o čem povídat :lol: však to taky znáte,ne?? Jinak u nás dnes moc krásně,ale těším se až bude ještě tepleji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí