Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
myslíš,že to stihnu joo?
i když já jsem tu furt napojená a v nemocnici budu taky,mám net v mobilu
tak přítel jde na pivo poprvé za celou dobu,co jsem těhotná.Jsem ráda,ať se odreaguje.Já půjdu koukat na výměnu manželek ![]()
to ten muj je na pivu furt(ale mame udelanou klubovnu nad bytem na pude:-D) ty joo tak at ma mobil aby te to nechytlo.. ja si asi taky poridim net do mobilu. bych se jinak asi zblaznila… i kdyz asi tam budu mit furt co delat
ja pujdu spáát, dokoukam vip zpravy, sprcha a spát, jse naka znicena.. tak se tu devcata mejte a asi zase zitra ::-D
![]()
já budu taky koukat na manželky, tak pro dnešek papa milé spolučekatelky
![]()
pohyby?? já je cítila od 16tt.. pořád jsem si myslela,že to jsou střeva,ale nee.. pak když jsem ležela na zádech večer už v klidu, tak to bylo krásně cítit..
a ještě mám dotaz holky, tím že jsou tam dvě miminka, je tam nějaké častější špinění??? mám tam u miminek malý hematom, tak musím ležet, protože jsem pár dní špinila a docela se toho neřáda bojím… mudra v CAR mi říkala, že můžu zašpinit, a kdyby to bylo krvácení silné, tak hned do nemocnice…
Já jsem taky začala špinit a jak jsem z toho byla vyděšená, tak jsem byla na pohotovosti a dali mi Ascorutin (nebo tak nějak se to píše). Můj gynekolog mi pak říkal, že s dvojčaty je to normální, jen to musí být špinění (slabé a hnědé).
jo jo, spíš jen takové tmavé nitky… ascorutin mám taky, tak snad to bude v pořádku..
zrovna jsem byla
tak snad jsou obě mimi v pořádku.. v úterý mám poslední kontrolu v Car a pak mě už prý vyhodí
![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem 7+5tt a včera nám pan doktor oznámil, že mám v bříšku 2 mrňousky
Byl to šok, ale přítel to vzal v pohodě…Těšíme se, i když máme trošku strach jak to zvládneme… ![]()
Verulín86 vítej
gratuluji k mimiskuum a zvládnete to,co by ne,máš dost času na to se připravit ![]()
AHoooj, jakpak jste se vyspali?? ja dcl dobre, jen me budil kocour
ale jsem ranni ptace tak mi to nevadi ![]()
Verulínko moc moc gratuluju a vítej, at se ti tu s nami libi.. podel se s nami o sve zazitky, emoce atd
a prirozenym pocetim? a chtene miminko?
my se taky bojime jak co bude, penez na zbyt neni nikdy, ale kdyz uzivis jedno tak to druhy , jak se rika, se veze.. zvladneme to.. muj pritel je z toho ve stresu az se dostal do nemocnice, on kdyz ho neco trapi tak to neprojevuje nahlas ale dusi to v sobe, tak se to v nem nakupilo.. ale uz je dobrej ![]()
s tím špiněním nemam vubec zkušenosti.. co jsem mela posledni MS tak jsem nekrvacela ani nespinila…
jÁ jsem špinila dost a dva dny jsem krvácela a to dost
Ale byl to taky hematom…ale vše OK Ascorutin je dobrej,já měla 2-2-2 ![]()
Vítám nováčka
![]()
Holky co trpíte nevolností, já to měla taky hned od začátku asi do 15 týdne. Zvracela jsem i 6× denně, nemohla jsem ani vstát z postele. Ale trošku mi na to pomáhalo vychlazené rajče z ledničky a nebo cucat kostky ledu a potom taky jenom obyčejná voda s vymačkaným cintronem.
Dobre rano holky,ja lezim.dneska mi neni moc dobre.rano jsem mela na intimce hnedy vytok opet s tema nitkama,tak se uklidnuju,ze to je ten hematom..akorat me poboliva bricho jako bych mela dostat ms..tak me to malinko znervoznuje.. Ale verim,ze je vsechno v poradku.
Elunaj: já teda od poslední menstruace nekrvácela, ale jednou se mi stalo to co tobě, že jsem na kalhotkách objevila „hnědou nitku“, při kontrole jsem to říkala doktorce a povídala, že je to tím, jak se tam všechno rozpíná a připravuje a že kdyby se to změnilo v krvácení tak mám přijet. ODpočívej a bude to dobré.