Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak uz mam taky napsanej seznam co jak koupit, ale to byl seznam co jsem nasla na netu.. nejaky vlastni zkusenosti? podelte se, klidne celej seznam
krom obleceni, to je jasny.. ale co se treba hodi
na co jsem mohla zapomentou
sice je brzy, ale jeste nic nekupuju
jo,ale pořád se ty daně týkají jen vás,vdaných
Katisku,najdu ten seznam,počkej
tak,já si to sepsala od největší položky po tu nejmenší:
nemohla jsem to najit,ale uz
asi tam ani nemam vse ,hodne veci jsme dostali od rodiny na vanoce,obleceni mame plnou skrin,to tu psat nebudu ![]()
No obleceni je jasny
ale diky za seznam.. porovnam, dopisu a nakoupim
az po odstupnym
ja uz furt planuju co vsechno nakoupime a udelame za to odstupny
a pak abyhc nebrecela.. vzycky kdyz se neco mi dari ci se tesim tak to blbe dopada.. zakonite.. u me vzdy…
to jsme neplanovali ze budou dve..
proto mam jen seznam a nic nekupuju
planuju jen v hlave:-)
my koupili kazdy mesic jednu vetsi polozku a par mensich,no a jezisek najezil spooooustu veci,takze hodne veci jsme ani kupovat nemuseli ![]()
dneska jsem si koupila hemrelin a celozrne housticky ze si to snim k obedu.. ale v 10 jsem prisla a dojedla kousek pizzy co jsem delal vcera a jsem naka plna:-D) jeste zelny salat a uz se nemuzu ani hnout a jindy toho sporadam
je to divny
tak si ho zbastim holt jindy… jůůůj, to je nuda, taky se nudite:-D ja uz poklidila…a nak nwm co dal nez v pul 2 pojedu do prace
ani tam se mi nechce.. ale uz budu viiikendd ![]()
já mam prave v cervnu narozeniny tak budu chtit taky veci na miminka, nez pro me.. ja nak nic nepotrebuju.. leda tenisky, ale ty si musim koupit uz ted ![]()
to bych nemohla nic;) a nejim ho kadzy den, ale jendou za cas..bych nemohla ani colu, kafe… ja se neomezuju, dr mi nic nezakazala, jen rekla at jim vic ovoce a zeleniny coz taky bastim… a proc se vlastne nesmi?? ![]()
Obalený ano,ale nakládaný nebo jen tak kvůli listeriím,ale v malém množství asi neuškodí nic ![]()
Ahááá, to ani nwm čoveče
to vis ze ho nejim na kg.. tak jednou za 14 dni:-D jak kdy.. ale dam si na to pozor ![]()
já jím hermelín a žiju:))ony ty plísňové sýry by se v těhu neměla yasi tak jako ten kofein,takže v klidu,nikdo na to neumřel:))