Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
moje řeč.. kamoska mi taky rikala at se neomezuju ze se budu omezovat az pri kojeni ![]()
tak jsem koukala na seznam a tady je muuj
teda stli vas to zajima.. kdyz ne tak to je jedno, uz to pisu ![]()
kocarek
autosedacky
vanicka+matrace penova
zinky
osusky
hrebinky
sprchovy samon
olejicek
zasip
bepanthen mast
borova voda
lih na pupik ci framikoin
gazove ctverecky
nuzticky
prasek na prani
pleny(bavlnene a jednorazove)
vlhcene ubrousky
prebalovaci pult
jednorazove prbalovaci podlozky
postylky
matrace
mantinel
lozni pradlo+ovleceni
zavinovacky
fusaky
deky
obleceni..
Pak monitory, odsavacky, tepolmer do vody a noralni tepolomer
ahoj holky,
můžeme se k vám přidat??? zjistili jsme, že ze // na testu jsou dvě miminka
napřed jsem byla v šoku, ale už jsem se s tím srovnala a těšíme se na ně.. doma už mám skoro 4letého raráška, který se na miminka už těší ![]()
všechny vás moc zdravím..
ahojky dagmariano ![]()
děkuji moc holky.. můžu mít dotaz? jak to vzali vaši partneři/manželé???
ten můj je absolutně nadšený.. to on mě uklidňoval,že to zvládnem i se dvěma špunty najednou.. to já byla ta vyděšená, která tomu nemohla uvěřit..
katko, vidím, že ty už finišuješ.. holčičky jsou jedno či dvouvaječný???
jsem nevěděla,že se dvojčátka můžou takhle krásně dopékat
![]()
elunaj,ani mi to nepřipomínej,taky jsem myslela,že v tuto dobu už budu mít tak měsíční prdelky,ale ony prostě ne a ne ven
já trpím,ale aspoň budou zralé a brzo nás pustí domů
jsou dvojvaječné nejspíš
doktor to neříkal moc přesvědčive stejně jako to pohlaví,ale počítáme s tím,růžový pokojíček nachystaný,tak snad nebudeme moc překvapení
já otěhotněla neplánovaně přes Ha,takže naprostý šok,přítel zrovna neskákal radostí…v našem věku,ale potom to vzal jako chlap a těšíme se ![]()
ahoj,holky tak jsem si vás dneska dočetla
Já byla dnea vpráci si pro výpoveď
byla jsem naštvaná,ale pak jsem si zašla ke kadeřnici obarvit a trošičku ostříhat,tak si mi zlepšila nálada. Ted sedím na lehátku na zahradě nootebok na klíně a relaxuju
a doma práce jak v kostele
,ale mě se tak nic neeeeeechce
Budu muset poklidit a chci vytřídit zimní oblečení,no ,ale ještě nevím jestli to udělám dneska.
Jinak Elunaj Vítej holka
už jsem si říkala,kdy asi sem dorazíš ![]()
pááni,taky bych brala tu zahradu s lehátkem
já už mám dneska hotovo,navařeno,uklizeno,prádlo se suší,tak jdu ještě dát péct bábovku
a čekat,čekat a čekat… ![]()
Holky, plisnove syry fakt ne, ty plisne obsahuji totiz antibiotika penicilin a ty by vam doktor v tehu taky rozhodne nepredepsal kvuli moznymu poskozeni plodu…Ja si taky obcas dam kafe nebo colu, ale hermelin, niva a spol. je pro me vazne tabu, toho se bojim.
to slyším poprvý,že by hermoš obsahoval antibiotika.Já ho normálně jím,mám na něj chuť,tak si dám a doktor nezakázal,já se ho na začátku těhu ptala co NESMÍM,tak řekl vyložene se vyhýbejte jen syrovému masu,jinak vše.Naopak při poslední prohlídce jsme měla podezření na preeklampsii,vysoký tlak,vysoký obsah bílkoviny v moči,takže hospitalizace ve špitále a tam mi sám primář nemocnice řekl,že mám začít hojně jíst šunku,mléčné výrobky a sýry ve všech podobách.Si zas nemyslím,že by to nějak vyloženě škodilo,větší důraz se klade na to syrové maso-tatarák aspol ![]()
Ja ted taky lezim venku na lehatku.je tu vetsi teplo nez doma.. A k tem syrum,me bylo taky receno,ze tyhle syry nee..ale tak ja mam ted velky problem s jidlem.zvladam suche pecivo,sem tam testoviny ci ryzi a maso..mam chut na spoustu veci,ale zaludek to neudrzi..momentalne je mi blbe po spenatu.ale dala bych si palacinku se zmrzlinou..to je des ty chute..skoda jen,ze to ten muj zaludek nepobira..uz ma 3kg dole ![]()
Příspěvek upraven 23.03.12 v 15:11
@elunaj píše:
Ja ted taky lezim venku na lehatku.je tu vetsi teplo nez doma.. A k tem syrum,me bylo taky receno,ze.plysnove syry nee..ale tak ja mam ted velky problem s jidlem.zvladam suche pecivo,sem tam testoviny ci ryzi a maso..mam chut na spoustu veci,ale zaludek to neudrzi..momentalne je mi blbe po spenatu.ale dala bych si palacinku se zmrzlinou..to je des ty chute..skoda jen,ze to ten muj zaludek nepobira..uz ma 3kg dole
neblázni,já mám 30 kilo nahoře
![]()
@katkabanova píše:
neblázni,já mám 30 kilo nahoře![]()
nj ale ty jsi o 30tt dopredu ![]()
Mě taky doktor říkal, že plísńové sýry NE.
Já vás obdivuji, mě se poslední dobou nic nechce dělat, nejraději bych jenom polehávala
.
elunaj My jsme byli na umělém oplodnění a manžel si vždy přál dvojčátka, tak jsme transferovali 2 embrijka. No a on se mu splnil sen, tak je nadšený.