Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zensky vidim,ze jste v celku v pohode
ja teda mam dneska chut na chleba s maslem a rajcetem,ale na to rajce nemam odvahu
aaaale zitra dostanu palacinku s vanilkovou zmrzlinou a mandlickama.jsem zvedava jestli to muj zaludek prebere..ted mam hlad,ale zaroven mi je blbe,tak se bojim neco pozrit.. Byvalo vam taky zle??
Elunaj, ja nemela zadny priznaky tehotenstvi, nezvracela jsem, zadny chute, nic.. kdybych se drzela toho co jsem rikala kdyz jsme se snazili o mimco( ze si k dr dojdu az zacnu zvracet) tak jsem doma bez prukazky s pupkem
hih…
@Kátísek píše:
Elunaj, ja nemela zadny priznaky tehotenstvi, nezvracela jsem, zadny chute, nic.. kdybych se drzela toho co jsem rikala kdyz jsme se snazili o mimco( ze si k dr dojdu az zacnu zvracet) tak jsem doma bez prukazky s pupkemhih…
no to bud rada ze ti nic neni..me byvalo malinko zle i u prvniho,ale ted asi jak tam jsou dve,tak je to mnohem horsi. A uz koukate po kocarcich??ja jsem maniak na kocary ![]()
já v těhotenství zvracela všehovšudy asi 3×,jinak taky bez problémů…
to jak píšeš miloušové je super,se mi to líbí
třeba ho to časem chytne ,neboj…já tomu mému ukazuju fotky malých miminek dvojčátek a je z toho unešený a když kopou,tak si s něma povídá.Počkej na pohyby,potom to bude zajimavější ![]()
Ahoj holky,
vy teda jedete ![]()
Vitam novou tehulku a snad te trochu povzbudim, me je porad zle
Uz to trva pres 5 tydnu a je to sileny, ale mam pocit, ze se to konecne lepsi. Ja teda zvracela asi jen 6×, ale presne jak pises, mam hroznu hlad a kdyz se najim, tak trpim jako zvire ![]()
Jinak, ja se taky nejak moc neomezuju, kamaradky mi rikaji, ze bych nemela ani sunku, ale to fakt nedodrzuju. Jsem taky pro nazor, ze vsechno s mirou ![]()
Tak co se přítele týče,tak já si nemůžu stěžovat,ale my se snažili skoro 4 roky takže bříškohladí až moc,pořád říká ahoj kluci tady táta
pořád mi vaří čaj a ptá se už jsi měla léky??
Dneska mi z lékárny dotáhl kapky do nosu a sprej do krku a ještě mi vyčítavě řekl,že já bych si tam nezašla nikdy ![]()
Ale u prvního těhu s bývalým manželem
tomu bylo naprosto jedno jestli jsem těhotná řval na mě vyčítal mi co mohl sliboval,že až po porodu se začne snažit a starat no a nezačal všechno bylo na mě a …
bylo by to na dlouhý povídaní a to nikoho nezajímá.........
![]()
to miloušové.. to bylo v Lovecká sezona..ta pohadka.. nejdriv jsme si rikali milouš a milouška a ted mame i milouše ci naši miloušové
… tak uz by mohli zacit kopat.. kdy jsi kaci citila prvni pohyby? na kočarky jsem koukala na netu ale nak jsem si jeste nevybrala.. mam asi tri favority ale stejne se pojedeme podivat co prodavaji v ML. Boleslavi( bydlime kousicek) tak uvidime.. ![]()
Jůůj, to vam nezavidim.. se ani poradne nenajite
noo ja miminka chtela asi po pul roce co jsme spolu zacli chodit.. jsme spolu 2 roky a 3 mesice a rok a 4 mesice spolu bydlime.. my se snazili od srpna a v prosinci jsme pocali..takze to bylo dcl rychly.. no ja si rika ze az budu mit trosku vetsi brisko uz znatelny tak snad bude vice ochotnejsi a vsimavejsi ![]()
já cítila první pohyyby až kolem 22týdne,takže jsem si taky pěkně počkala.. ![]()
Jojo, stokrát můžete mít štěstí na ty sýry, které nejsou kontaminované a pak jednou a budete si to vyčítat… Ale každý svého štěstí strůjce, že.
Nikdo neříká, že těhotenství je nemoc, ale zbytečně riskovat se nevyplácí. A to, že bakterie nejsou vidět neznamená, že tam nejsou. Ale když myslíte, tak jezte co chcete, většinou se opravdu nic nestane. ![]()
jůůj, to jsou jeste dva mesice
holky co mate v planu na dnesek vecer ci na vikend?
Já jsem zvracela až do 17. týdne, ale začala jsem až kolem 10. Ze začátku mi taky nic nebylo, ale pak jsem si to užila
, třeba jsem ani nebyla schopna dojet do práce a musela si brát dovolenou.
Já jsem něco jako pohyby začala občas cítit kolem 18. týdne a pak to bylo cítit víc a víc (a to jsem prvorodička). U prvorodiček se říká, že jsou pohyby cítit až později
.
bakterie jsou všude,ne jen v sýrech,žijou všude kolem nás.Kati ležet a čekat,nic nového ![]()
No joo u tebe to chapu, to asi inspiraci z tebe nedostanu
my budeme slavit teda narozeniny babicky 68 let ale znate to .. oslavy s rodinou
i kdyz obcas je to sranda.. ona ta babca je takova prdla.. a jinak se taky budu valet a odpocivat
a mozna uklidim ![]()
TAk uz se nebavte o syrech, atd..kazdy to vidi jinak;) nekdo je ji nekdo ne.. jeho vec.. bastete kdo co chce;)
Kači az te chytnou kontrakce ci porod tak honem na net a napsat ze jdes rodit;) ![]()