Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3351
25.3.12 20:15

jeeezis.. ja to nechci :-D cevky, hadicky, pytlicky.. aáááá, vy me pekne desite :-D tak fakt nwm.. nooo ja slysela ze kdyz je cisar, tak ze je clovek na jipce a nikdo k nemu nesmi.. no a a stli na jipce, tak prej nebudete mit ani deti u sebe, jen nakojit.. nebo je to blbost? kdo tim prosel.. povidejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
25.3.12 20:48

sandritkal tak logicky kdyz mam digi vahu a zvazim se s ditkem pred a po tak vim kolik pribralo,mozna ne tak presne jako u te destek vahy,ale podle me to staci,hodne maminek to tak praktikuje:)
katisek ty jsi pako holka :D jeste zbytecne neplas,vubec nevis jestli budes rodit cisarem nebo prirozene.Jinak po cisari jsi jeden den na jipce,nikdo k tobe sice nesmi ale je to jen jeden den,nekdy pul dne,pak jdes uz s detma na normalni pokoj sestinedeli,pokud jsou mimca v poradku.A mamky si to i chvalily,ze si jeden den odpocinuly a pak az dostaly deti.vsak maas jeste casu dost:)) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
25.3.12 20:55

:-D pac me to upe dostava co se dovidam a co se jeste dovim :-D já nechci hadicku a curat do pytliku :-D ááá :-D ale na to pokoji sestinedeli me pusti po par dnech ze? nebudu tam cely sestinedeli ne? me mate to, ze se tomu pokoji rika sesti nedeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
25.3.12 20:56

jako že me pusti domu.. :-D co bych jeste mela vedet o cisari ? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
25.3.12 21:16

tak náš Kubajz se narodil v úterý v 16:43 a ve středu v 6 jsem vstala na záchod.. nic mě nebolelo, nezvracela jsem, hlava v pohodě.. v klidu..
a váha??? no já ji neměla, ale nepotřebovala jsem tak prvních 14dní až 3 týdny.. pak bych ji uvítala, protože jsem neměla dost mléka a malej vůbec nepřibíral.. za měsíc nepřibral skoro nic, tak mi pediatr váhu půjčil a bylo to jasný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
25.3.12 21:23

katisek z porodnice te pusti domu podle stavu tveho a stavu deti,po prirozenem porodu cca po 3 dnech,po cisari po 5 dnech vetsinou,u zloutenky ditete zustavas treba 10 dni.6 tydnu urcite v porodnici nebudes,pokud budes rodit v terminu:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.12 21:28

Katko, po spinalni musis lezet na zadech par hodin, protoze musis pockat, az dostanes zpatky cit do tela, protoze jsi od pasu dolu znecitlivela. Takze nejdriv dostanes cit do prstu na nohou a pak se to zlepsuje. Ale tech par hodin fakt lezis bez hnuti jak ochrnuta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
25.3.12 21:30

@Lištička3253
to musi byt neprijemne necitit polovinu tela,ale tesim se na tooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
25.3.12 21:34

já šla domů po 5ti dnech…žloutenku jsme neměli, takže dobrý..
a jsem teda zvědavá, zda je nutné rodit opět cs, po akutním císaři..

a holky, dneska sláva.. asi co dvě hodiny mi tak neskutečně kručí v břiše, že si musím něco dát.. oblíbila jsem si chleba s máslem a plátky rajčat.. posolit a mohla bych se uchrochtat.. ale jak přetáhnu, tak bych :poblion: takže to bude asi chtít udržovat ten NEHLAD.. a to jsem si pochvalovala, jak zatím nepřibírám… se bojím kam se dostanem… u malocha jsem přibrala 19kg.. nebo 18kg?? už nevím, ale pamatuju si,že jsem na sále hlásila hroznou váhu 89kg :roll: to nesmím dopustit.. ale já žrala a žrala celé těhotenství, vůbec jsem se nehlídala.. neomezovala.. ale ted se to budu snažit trochu korigovat..

a ted to ukoriguju tak, že půjdu chrnět..
tak dobrou noc berunky :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
25.3.12 22:04

dobrou noc přejeme všem co jsou také 3 v 1 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
25.3.12 22:08

Krásné fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
26.3.12 08:10

jůůůůů krásné :srdce: :srdce:

to nás čekají takové krásné pupíky??? takový jsem měla s Kubísem.. tak to je dobrý :lol: :lol:

jinak přejeme krásné pondělí :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
26.3.12 08:45
@Kátísek píše:
jeeezis.. ja to nechci :-D cevky, hadicky, pytlicky.. aáááá, vy me pekne desite :-D tak fakt nwm.. nooo ja slysela ze kdyz je cisar, tak ze je clovek na jipce a nikdo k nemu nesmi.. no a a stli na jipce, tak prej nebudete mit ani deti u sebe, jen nakojit.. nebo je to blbost? kdo tim prosel.. povidejte…

Tak já rodila v celkový anestezii akutní CS v půl devátý večer, probrala jsem se až ráno, byla jsem tam dva dny a tak mě to bolelo že jsem za cévku byla ráda že nemusim vstávat na WC, akorát je fakt hnusný jak tě donutí jít do sprchy a si ty hadičky tahat s sebou, byla jedna cévka s pytlíkem a dvě hadičky na krev z dělohy a ta druhá taky z břicha ani nevim na co. Manžela za mnou pustili, dokonce mě i dali vozík aby mě dovezl kouknout se na děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
26.3.12 08:54
@h84 píše:
Tak já rodila v celkový anestezii akutní CS v půl devátý večer, probrala jsem se až ráno, byla jsem tam dva dny a tak mě to bolelo že jsem za cévku byla ráda že nemusim vstávat na WC, akorát je fakt hnusný jak tě donutí jít do sprchy a si ty hadičky tahat s sebou, byla jedna cévka s pytlíkem a dvě hadičky na krev z dělohy a ta druhá taky z břicha ani nevim na co. Manžela za mnou pustili, dokonce mě i dali vozík aby mě dovezl kouknout se na děti.
:lol: :lol: já tomu říkala kabelky… myslím, že to byly dreny.. já měla jeden, ale musela jsemho mít myslím 3dny.. už fakt nevím… ono je to možná pokaždé jinak..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
26.3.12 09:10

Přeji krásné pondělí po krásném víkendu. Mám za sebou nákup a vychutnávám si čerstvé pečivo, dokud to jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí