Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jeeezis.. ja to nechci
cevky, hadicky, pytlicky.. aáááá, vy me pekne desite
tak fakt nwm.. nooo ja slysela ze kdyz je cisar, tak ze je clovek na jipce a nikdo k nemu nesmi.. no a a stli na jipce, tak prej nebudete mit ani deti u sebe, jen nakojit.. nebo je to blbost? kdo tim prosel.. povidejte…
sandritkal tak logicky kdyz mam digi vahu a zvazim se s ditkem pred a po tak vim kolik pribralo,mozna ne tak presne jako u te destek vahy,ale podle me to staci,hodne maminek to tak praktikuje:)
katisek ty jsi pako holka
jeste zbytecne neplas,vubec nevis jestli budes rodit cisarem nebo prirozene.Jinak po cisari jsi jeden den na jipce,nikdo k tobe sice nesmi ale je to jen jeden den,nekdy pul dne,pak jdes uz s detma na normalni pokoj sestinedeli,pokud jsou mimca v poradku.A mamky si to i chvalily,ze si jeden den odpocinuly a pak az dostaly deti.vsak maas jeste casu dost:)) ![]()
pac me to upe dostava co se dovidam a co se jeste dovim
já nechci hadicku a curat do pytliku
ááá
ale na to pokoji sestinedeli me pusti po par dnech ze? nebudu tam cely sestinedeli ne? me mate to, ze se tomu pokoji rika sesti nedeli…
tak náš Kubajz se narodil v úterý v 16:43 a ve středu v 6 jsem vstala na záchod.. nic mě nebolelo, nezvracela jsem, hlava v pohodě.. v klidu..
a váha??? no já ji neměla, ale nepotřebovala jsem tak prvních 14dní až 3 týdny.. pak bych ji uvítala, protože jsem neměla dost mléka a malej vůbec nepřibíral.. za měsíc nepřibral skoro nic, tak mi pediatr váhu půjčil a bylo to jasný..
katisek z porodnice te pusti domu podle stavu tveho a stavu deti,po prirozenem porodu cca po 3 dnech,po cisari po 5 dnech vetsinou,u zloutenky ditete zustavas treba 10 dni.6 tydnu urcite v porodnici nebudes,pokud budes rodit v terminu:))
Katko, po spinalni musis lezet na zadech par hodin, protoze musis pockat, az dostanes zpatky cit do tela, protoze jsi od pasu dolu znecitlivela. Takze nejdriv dostanes cit do prstu na nohou a pak se to zlepsuje. Ale tech par hodin fakt lezis bez hnuti jak ochrnuta ![]()
@Lištička3253
to musi byt neprijemne necitit polovinu tela,ale tesim se na tooo ![]()
já šla domů po 5ti dnech…žloutenku jsme neměli, takže dobrý..
a jsem teda zvědavá, zda je nutné rodit opět cs, po akutním císaři..
a holky, dneska sláva.. asi co dvě hodiny mi tak neskutečně kručí v břiše, že si musím něco dát.. oblíbila jsem si chleba s máslem a plátky rajčat.. posolit a mohla bych se uchrochtat.. ale jak přetáhnu, tak bych
takže to bude asi chtít udržovat ten NEHLAD.. a to jsem si pochvalovala, jak zatím nepřibírám… se bojím kam se dostanem… u malocha jsem přibrala 19kg.. nebo 18kg?? už nevím, ale pamatuju si,že jsem na sále hlásila hroznou váhu 89kg
to nesmím dopustit.. ale já žrala a žrala celé těhotenství, vůbec jsem se nehlídala.. neomezovala.. ale ted se to budu snažit trochu korigovat..
a ted to ukoriguju tak, že půjdu chrnět..
tak dobrou noc berunky
![]()
jůůůůů krásné
![]()
to nás čekají takové krásné pupíky??? takový jsem měla s Kubísem.. tak to je dobrý
![]()
jinak přejeme krásné pondělí
![]()
@Kátísek píše:
jeeezis.. ja to nechcicevky, hadicky, pytlicky.. aáááá, vy me pekne desite
tak fakt nwm.. nooo ja slysela ze kdyz je cisar, tak ze je clovek na jipce a nikdo k nemu nesmi.. no a a stli na jipce, tak prej nebudete mit ani deti u sebe, jen nakojit.. nebo je to blbost? kdo tim prosel.. povidejte…
Tak já rodila v celkový anestezii akutní CS v půl devátý večer, probrala jsem se až ráno, byla jsem tam dva dny a tak mě to bolelo že jsem za cévku byla ráda že nemusim vstávat na WC, akorát je fakt hnusný jak tě donutí jít do sprchy a si ty hadičky tahat s sebou, byla jedna cévka s pytlíkem a dvě hadičky na krev z dělohy a ta druhá taky z břicha ani nevim na co. Manžela za mnou pustili, dokonce mě i dali vozík aby mě dovezl kouknout se na děti.
@h84 píše:
Tak já rodila v celkový anestezii akutní CS v půl devátý večer, probrala jsem se až ráno, byla jsem tam dva dny a tak mě to bolelo že jsem za cévku byla ráda že nemusim vstávat na WC, akorát je fakt hnusný jak tě donutí jít do sprchy a si ty hadičky tahat s sebou, byla jedna cévka s pytlíkem a dvě hadičky na krev z dělohy a ta druhá taky z břicha ani nevim na co. Manžela za mnou pustili, dokonce mě i dali vozík aby mě dovezl kouknout se na děti.
Přeji krásné pondělí po krásném víkendu. Mám za sebou nákup a vychutnávám si čerstvé pečivo, dokud to jde ![]()