Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5179
26.3.12 14:10

Honza platil i za to, že chtěl být u porodu.. bylo to 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
26.3.12 14:23

tak jsem se teď dívala na web naší porodnice a ti si dokonce účtujou 900Kč 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
26.3.12 14:29

Já to nikde nenašla, ale myslím, že je to kolem 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
26.3.12 14:37

Půjdu na chvilku pracovat na zahrádce a nechat se prohřát sluníčkem :D
Už aby bylo krásně a tepleji každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
26.3.12 15:00

Zvědavica

Já mám mega břicho nebo mi to alespoň přijde. Ale určitě mám břicho jak kamarádka, když šla rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
26.3.12 15:33

@Smudla11
No,já u mladase neměla moc břicho,ještě v 26tt jsem měla jen hrbolek nad stydkou kostí,jinak vůbec a no a ted,mám břicho jako švagrová ve 20tt 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
26.3.12 15:48

@sandritkal
děkuju ti moc!hodně mi to pomohlo,člověk by měl vědět,do čeho jde a tohle nám na předporodním kurzu nikdo neřekl,tam se všichni věnovali maminkam co budou mít přirozený porod.Já jediná se u cvičení,jak prodýchávat kontrakce trošku nudila :mrgreen: :mrgreen: takže,operace bude v 7 ráno,večer už bych mohla vstát?aspoň se opláchnout nebo tak.A na druhý den už by mě snad dali k holkám.Co se týče taťky u porodu,tak u nás ve Fno opravdu 900,–,od března je to teď nově udělané,u normálního porodu neplatí už nic.Ještě uvidíme,ale přijde nám zbytečné,aby u toho císaře byl-přece jenom je to operace a moc mi tam nempomůže.A za tu cenu… :roll: může být vedle v místnosti,kam děti hned ponesou,takže je může fotit,se sestřičkou vážit atd(to on ještě ale neví,řeknu mu to až tam,jinak by nejel :mrgreen: :mrgreen: ).Ani jsem nevěděla,že budu mít nějaký drén či co :,( Hlavně ať mi dovolí vzít si ten telefon na JIPku,jinak se zblázním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.12 15:53
@Sopttíček píše:
Sandritko a jak je to s manželem u císaře? Může tam nebo ne?

Já měla akutního císaře (po 14 hodinách kontrakcí) a manžela tam nepustili. Měli jsme zaplacenej poplatek za přítomnost manžela u porodu dopředu a pak nám ho poctivě vrátili :-)
Mě spíš zajímá, jestli po císaři ve spinální anestézii mi mohou dát dítě na břicho, resp. přiložit k prsu. Já to hrozně moc chtěla, ale nedovolili mi to, jen mi dcerku na pár vteřin ukázali a hned odnesli. Přijde mi, že by jim to nic neudělalo, když by to dovolili… Nemáte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
26.3.12 16:01

@Lištička3253
tak k tomu měli asi nějaký důvod,mimčo nebylo úplně ok nebo nevím,né vždy ho přikládají po císaři,já ani nevím,jestli po tom budu zrovna toužit,ale třeba bude vše ok a bě mi je dají-to bych ale bulela jak žeeeeelva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
26.3.12 16:34

Kriste, holky.. vy me desite tim cisarem.. to snad radeji preziju ty kontrakce.. ja se bojim tech hadicek :( ááá.. jsem posera, priznavam.. ja to nemela cist.. sice je dobre co clovek vi co ho ceka, ale ja si to predstavuju uplne nejhur :( az se mi z toho chce brecet..
s tim jidlem.. to je v pohode.. jen a jen basti basti :-) at jsou to pekny macci;)
Jde to nejak ovlivnit aby se prcci otocil na prirozeny porod.. ch joo ja vubec nwm.. omlouvam se ze tak plasim ale jsem hotova a to jsem se bala porodu v prvnich tydnech a pak si rekla ze to nak dopadne a ted me to zasejc desi…
Kači, porad jsi napuchla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
26.3.12 16:37

Kátísek: už jsem měla několik operací - v celkové narkoze a nebylo to tak hrozný. A nás navíc čeká „jen“ spinál. Bude to taková rychlovka, že si ani nevšimneš, že tě řízli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
26.3.12 16:46

Kačko,já si myslím,že v našem případě je císař mnohem lepší-já jsem prvorodička,ty taky,dokážeš si představit,že ze sebe tlačíš dvě děti třeba celej den?Nebudem tě strašit,porod je krásný!!!Teda aspoŇ na kurzu nám to říkali :mrgreen: Já ležela ve špitále kvůli tomu tlaku a byla jsem na pokoji se slečnou,které praskla doma voda,byla úplně v pohodě,pořád mluvila,vysmátá,dvě hodiny v kuse nezavřela pusu a potom to začalo-celá zčervenala,padaly jí slzy a s ubrečeným obličejem mi říkala,že mám být vděčná za ten císař.O hoďku později porodila Nelinku,nedávno jsem jí potkala a říkala,že to byla nejhorší hodina jejího života,že malá měla pupeční šňůru kolem krku a tak.Já jsem v tomto případě vděčná za císař,porod vůbec neucítíš,jen potom pobolívá jizva,myslím že jsou horší věci než hadičky,to nebude,že do tebe někdo narve zahradní hadici na vodu,ale napíchnou tě jehlou,tak když ti sestřička bere krev,taky to zvládáš ne?Si myslím,že to moc hrotíme a pak to bude úplně hračka,žádné bolesti si ani nevšimnu až budu mít ty dvě kočičky u sebe :srdce: :dance: No stress :hug: a oteklá jsem jak labuť,to už asi zůstane do porodu,mám obličej jak po botoxu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
26.3.12 16:59

Teď jsem pročítala seznam věciček pro miminka, který tady někdo psal a nevím na co jsou potřeba:
vatové čtverečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
26.3.12 17:01

:-D kdyz ja se bojim tech hadicek ze to bude bolet, ani se nebojim ze me riznou- to neucitim, ale spis ty hadicky… ze to bude neprijemny jak to do me budou davat a jak to ze me pak budou tahat.. ja to moc hrotim ja vim.. ale i pres to vsechno asi bude lepsi ten cisar pro dve deti..ale je to sileny to slyset.. on si to clovek predstavuje dle sve fantazie a verte tomu ze ja ji mam fakt bujnou… :roll: dekuju ze me tak uklidnujete.. :* pak kaci musis napsat jak to proste vsechno probiha, jdu cihnout na diskuze zda neni nekdo kdo rodil v Ml. Boleslavi a mel cisare a jak to probiha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
26.3.12 17:01

@Smudla11
na pupík,budeš ho oštřovat lihem aby se zahojil:)) byt tebou,moc se tim seznamem neridim,je hodne nadsazeny,já si počkám,jakým způsobem budou ošetřovat pupíčky sestřičky v nemocnici,pak to budu dělat stejně,tetě to s těma gazovyma čtverečkama šlo špatně,tak používala ty dětské špilky do uší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí