Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Co Izabela a Gabriela? Pro kluka se mi líbí Daniel. Máme podobný vkus na jména, my máme Sofii, pokud druhé bude holka, bude to asi Isabella ![]()
Izabela se mi líbí moc
, akorát ve variantě Isabella
ještě o něco víc, oblibu jména Sofie jsem nepochopila
, ale není to špatné jméno, jen já bych jej nedala, ale to je můj problém, Silvie se mi líbí, Anastázie ne.
Ta chlapecká jména taky O. K., kromě Benjamina, to mi nějak nesedí ![]()
Příspěvek upraven 13.05.17 v 16:41
@Včelička992 A jak to nakonec dopadlo? Máte Isabellu a Eliáše? Adrianka je hezké jméno
… @Karleon Ten Sebastian je krásné jméno v základním tvaru. Jenže se jim dost říká Sébo, Bastíku, Basty,… a to už mi moc nejde přes pusu. @Sofie2013 Gabriela super, Gábina už ne ![]()
Já bych dala Šarlotku nebo Charlotte a říkala bych jí Lotty. A chlapeček Daniel, Damian, Sebastian, Oliver
@Anonymní píše:
@Včelička992 A jak to nakonec dopadlo? Máte Isabellu a Eliáše? Adrianka je hezké jméno… @Karleon Ten Sebastian je krásné jméno v základním tvaru. Jenže se jim dost říká Sébo, Bastíku, Basty,… a to už mi moc nejde přes pusu. @Sofie2013 Gabriela super, Gábina už ne
Mám s Gabrielou stejný problém, v základním tvaru moc krásné jméno, ale oslovení Gábina mi vadí, nesedí. ![]()
@Karleon píše:
Sofie je super. A kluk Sebastian
To mi připomnělo film Bella a Sebastian ![]()
Napadá mě
Alexandra
Beata
Emily
Darina
Elena
Evelína
Ingrid
Julie
Marika
Patricie
Valerie
Rozálie - Izy a Rózi
z klučičích
Alex Mark
z vašich asi k Izabelce nejlépe jde Benjamin
pak mě napadají
Bruno
Damián
Erik
Patrik
Ch(K)ristian Mark
Jorik
Kevin
Denis
Ahoj,
prosím poraďte, čekáme dvojvaječná dvojčátka. Jedno bude holčička, u druhého to ale zatím není jednoznačné. Jednou nám řekli chlapečka, teď zase holčičku, ale že to neví jistě, druhé dvojčátko se totiž vždy nějak schovává. Jedno jméno máme už jasné, a to Izabelka. Pro druhé jsme se zatím na ničem nedomluvili.
Pro holčičku: Celkem se nám líbí Sofie. Já vím, že jich je hodně, že je to takové už oposlouchané. Ale zase to oslovení „Izí“ a „Sofí“, nebo Belinko, Sofinko, atd…to mi přijde super sladěné. Jména jsou podobného rázu, ale zase dostatečně jiná, aby se nepletla. Ještě se nám líbí Anastazie a Sylvie. Jinak moc nevíme.
Pro chlapečka: Na seznamu máme Daniel, Simon (ne Šimon), Tobias (ne Tobiáš), případně Benjamin, dál taky nevíme. Příjmení bude mít Mark (ne Marek, ale opravdu variantu Mark). U holky/holek ještě nevíme, jestli dát variantu Marková, nebo také nechat nepřechýleně Mark. Dík za názory.