Dvouroční syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
22.3.23 12:56

@Masina snažíme se málej tatínkovi říká tati jeho tatínek zas malemu říká řekni mamince nebo podej mamince a že ale malý má pořád svoje je na to hodně zvyklý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.23 12:59
@Annyta227 píše:
@martina.se právě že mě tak oslovuje přítel

Tak ho požádej, ať o tobe chvilku mluví jako o mamince..a bude to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.3.23 13:01

@Semtex vím jak to myslíš to všechno pořád děláme a taky říkáme
Málej ví kdo je máma když se ho někdo zeptá kde je maminka odpoví tady a ukáže na mě ví ze jsem jeho maminka ale říká mi jménem a už dost dlouhou dobu nevím už co stim docela mě to mrzí když u ostatních členů rodiny říká spravne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.3.23 13:02

@martina.se jo snaží se říká mu dinza maminkou kde je maminka a tak dále málej ale vy o koho se jedná když se zeptá někdo kde je maminka ukáže name a řekne tady jde k to že si hodně zvykl mi říkat jménem a mami mi neřekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.23 13:06

@Annyta227 tak musíte vydržte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.3.23 13:09
@Annyta227 píše:
@weebo rozumím co tím myslíš rodina ho opravuje i přítel jenže je to moje jméno asi mi všichni nebudou říkat mami to je blbost

Ne neni.ted uz mam deti vetsi takze chapou rozdil a ostatni me volaji normalne jmenem.Kdyz byly deti male, tak pred ditetem na me volali zasadne maminko. Nevidim v tom problem. Navic sama uvadis ze ten nejblizsi, tvuj partner, jeho otec te oslovuje jmenem. A temi ostatnimi myslim samozrejme jen nejblizsi rodinu.

Příspěvek upraven 22.03.23 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.3.23 13:12

@martina.se myslys že to pochopí mám mu nechat volný prostor nebo pořád dokola říkat jsem tvoje maminka dej to mamince už vážně nevím ale! azdooadne díky za odepsání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.3.23 13:13

@weebo takže té jako myšky taky oslovovali jinak než mami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.3.23 13:16
@Annyta227 píše:
@weebo takže té jako myšky taky oslovovali jinak než mami?

Ne, vzdycky mami maminko, odmalicka. Nikdy s tim problem nebyl, ale proste v nasi rodine to tak chapeme, ze je pro male dite dulezite neplest mu hlavu a v pritomnosti ditete oslovujeme rodinneho prislusnika maminko tatinku. Samozrejme kdyz jsme sami tak normalne jmenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14725
22.3.23 13:16
@Annyta227 píše:
@martina.se myslys že to pochopí mám mu nechat volný prostor nebo pořád dokola říkat jsem tvoje maminka dej to mamince už vážně nevím ale! azdooadne díky za odepsání

Tak on to muže říkat zčásti i proto, ze z toho vysilujes, a tím se to stává zajímavým :mrgreen: takže když na to nebudeš reagovat tím vysvětlováním, ať ti říká jinak a zlobit se a dělat kolem toho “scénu”, a naopak zároveň budeš říkat sama sobě maminko (pojď, maminka tě teď prevlekne, maminka ti dá nové tricko a vezme tě ven), tak by ho to mohlo časem pustit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.3.23 13:19

@Semtex jo to je taky možný víšje to asi už půl roku myslím že je na to hodně zvyklý už nevím mám lehké jméno a nevím jak ho naučit říkat mi mami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.3.23 13:20

@Semtex jsem stojí smutná a bojím se aby to takhle nezůstalo mám ještě malí mimco a pokud mi starší dítko nezačne říkat mami je možný že se to i ten druhý naučí říkat mi jménem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
22.3.23 13:26

No musí te začít jako mámu oslovovat hlavně okolí, syn to poslouchá od otce, prarodičů apod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.3.23 13:32

@Kriss Tina psala jsem totez a zakladatelka odpovedela ze je to blbost…takze tezko radit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
22.3.23 13:42
@Annyta227 píše:

No a nedělá to “na truc”? Pises, ze vi, kdo je maminka, ze na tebe i ukáže, taky ale pises, ze mu rikas, ze ti nesmí říkat jménem. Ostatní smí, to je pro dítě matoucí.
A já když svemu dítěti ve stejném věku něco zakazu, ze nesmí, tak jde a udělá to a vysmiva se mi do oci :lol:
Stane se něco, když se mu proste neozves, když te zavolá jménem? Nemyslím v noci ani v případě, ze něco nutne potrebuje. Ale když ti řekne? Anezko? podívej se potisící jak stojim porad na stejným místě a vůbec nic zajimavyho nedělám, a ty se proste nepodivas, tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí