13 hříchů rodičovství - podcast

19.3.23 14:07

13 hříchů rodičovství - podcast

Posloucháte někdo podcast 13 hříchů rodičovství od psychoterapeuta Martina Zikmunda? Poslouchávala jsem ten původní, který dělal ve spolupráci s Marianne. - Ten mi přišel dobrý. Teď má ale nový, který dělá se svojí manželkou a já po pár dílech nevím, co si o tom myslet. Údajně je vše evidence based a science based. Mně to ale přijde strašně sebevědomě podané a přehnané. Sem tam možná i špatně interpretované odborné informace. Je to škoda, protože to byl dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
19.3.23 15:04

Ja zatim 2 dily z te puvodni serie a uz tam mi to prijde, ze trochu placa pate pres devate…jako ty zakladni myslenky jsou dobre, ale argumentace a aplikace trochu pokulhava :nevim: Takze taky nevim, jestli vubec poslouchat dal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2019
19.3.23 15:06

Vyposlouchala jsem ten původní, nové neznám. Vlastně se to dobře poslouchalo, ale nic převratného jsem se nedozvěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
19.3.23 15:26

Souhlasim. Ten původní od Marianne byl fajn a ten s manželkou jsem dala jeden díl a stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.5.24 11:43

Musim tuto konverzaci znovu otevrit, protoze jsem uz dlouho neslysela neco tak strasneho a jsem rada, ze to tak nevnimam sama! „Pan psychoterapeut“ akorat strasi rodice a z pece o dite dela vedu, kterou zvladne (krome jeho, samozrejme) jen studovany raketovy inzenyr s deseti tituly… Boze, proc???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí