Dovolili by ste 12 ročnej pozerať horor?

31
18.3.23 14:10

Dovolili by ste 12 ročnej pozerať horor?

Ahojte, pýtam sa ohľadom dcéry. Má 12 a nie je žiaden bojko, nikdy sa v noci nebála. Sledovala Wednesday(síce som s tým úplne nesúhlasila) Dnes sa vrátila od kamošky a chválila sa, že pozerali horor Sinister :zed: Keď som sa jej opýtala, či si myslí, že je to vhodné vymenovala mi asi päť hororov, ktoré už s kamarátkou videla. Medzi nimi bola napríklad Žena v Čiernom alebo La Lorona… Už s tým nič nenarobím, už ich videla, nemyslím si, že by sa bála. Myslíte si, že má nejaký zmysel jej ďalšie horory zakazovať pozerať?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24995
18.3.23 14:18

A jak konkrétně jí zakážeš, aby na to nekoukala u kamaradů nebo s někym venku na mobilu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
18.3.23 14:30

Když se nebojí, tak v pohodě, taky to vypadá, že je dost vyspělá, mentálně a nebude ničemu z toho věřit, že by to mohlo být skutečné. Já jsem se v tomhle věku cca 12-13 let na horory také začínala dívat, Já ale z toho důvodu, že se ráda takhle v teple a pod dekou bojím, už od těch 12 mne bavilo to mrazení v zádech. Kdyby z toho dcerka měla nějaké noční děsy a můry, tak bych to zatrhla, ale dneska jsou celkově ty děti víc otrlejší, akční filmy a všelijaké počítačové hry, kde se to mezi sebou mele a zabíjí, je zocelí. Ostatně pohádky jsou taky pěkné horory, vraždící královna ve Sněhurce, málem upečené děti v Perníkové chaloupce, vlk s rozpáraným břichem v Karkulce a její zežrání zaživa i s babičkou a co teprve Zlatovláska, ta jde v noci za svitu svíce do kaple, kde leží mrtvý Jiřík a oživuje mrtvolu zázračnými vodami.
Mne v dětství víc děsili loupežnící a baba Jaga z Mrazíka, než Dracula a dodnes se mi karpatský upír jeví jako fajn týpek a z Mrazíka se mi dělá pořád husí kůže. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
18.3.23 14:36

Wednesday je pohadka. A jinak to tezko zakazes, kdyz kouka u kamaradky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6682
18.3.23 14:38

Tak správně tušíš, že to smysl nemá, odhaduju, že by tě o tom akorát přestala informovat. Jestli ji nerozházel Sinister, tak už je zjevně na to dost imunní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
18.3.23 15:06

Ona sama ví co dělá. Já bych jí nechala. Chápu ty starosti, ale všeho s mírou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.3.23 15:08
@Mamacz píše:
Ahojte, pýtam sa ohľadom dcéry. Má 12 a nie je žiaden bojko, nikdy sa v noci nebála. Sledovala Wednesday(síce som s tým úplne nesúhlasila) Dnes sa vrátila od kamošky a chválila sa, že pozerali horor Sinister :zed: Keď som sa jej opýtala, či si myslí, že je to vhodné vymenovala mi asi päť hororov, ktoré už s kamarátkou videla. Medzi nimi bola napríklad Žena v Čiernom alebo La Lorona… Už s tým nič nenarobím, už ich videla, nemyslím si, že by sa bála. Myslíte si, že má nejaký zmysel jej ďalšie horory zakazovať pozerať?

Jak pomůže zákaz? Si to pustí někde na mobilu nebo u kamarádů.
Neřeším, jestli se moje děti dívají. Oni ví, že tenhle žánr nemám ráda. Takže se společně dívat nebudeme určitě. Jestli si to pustí v pokojích :nevim:. Můj muž rád horory. Ten se půjde klidně dívat s děckama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
18.3.23 16:46

Je jí 12, už není úplné děcko. Je puberťačka a ty koukají na horory. Kašli na to, nijak jí to neublíží.

• Citovat
  • Upravit
1735
18.3.23 16:59

@Mamacz 12 je už dobrý věk. Nás nehlídala družinářka ve družině a spala. Kluci tenkrát na takovém tom DVD přehrávači pustili Kruh. Bylo nám 6/7 let. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
18.3.23 17:01

No já bych z toho taky radost neměla, ale už je ve věku, kdy to úplně neovlivníš… já bohužel viděla horor Kruh, když mi bylo asi 7.. měla jsem z toho noční děsy ještě asi další tři roky. Kéž by mi to tenkrát naši zatrhli. Ale aspoň jsem nadosmrti vyléčená a na horory nekoukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
18.3.23 17:22
@Mamacz píše:

Tak to ziram Sininister povazuji za jeden z nejhnusnejsich hororu vubec, ten konec je desny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
18.3.23 17:34
@Mamacz píše:

My si s kamoskou pujcovaly v pujcovne. Cca 12-13 let nám bylo. Pokud z toho nemá nějaký tiky, tak ais cajk. Já jsem naprosto normálni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
18.3.23 19:05

Kdyz se neboji, tak bych to neresila…ja myslim, ze critters jsem videla tak v 10ti a v 11ti uz vriskot apod :nevim: miluju horory do dnes..filmy, serialy, knizky..komplet vsechny stopy hruzy jsem zvladla urcite na zakladce..tak do 8me tridy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.3.23 19:13

Záleželo by na její povaze pokud by skutečně chtěla tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5783
19.3.23 08:10

Proč se ti nelíbí Wednesday? 8o Vždyť je to pohádka strašidelností na úrovni Harryho Pottera. 8o
Ty horory, co popisuješ, neznám, nicméně kdyby z toho měla ujímání, tak na to nekouká, velká je dost. Jako mladé mi horory vůbec nevadily, teď v dospělosti už je ráda nemám. Oni to ti teeneageři nevidí tak tragicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí