Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud by se nebála, tak bych neřešila, každému se líbí něco jiného. Jen by měla zákaz dívat se přede mnou, já je nerada ![]()
Dítko se mnou v první třídě koukalo na Doktora a v pohodě, ale detektivky mělo „zakázané“, protože když zahlédlo u příbuzných kousek, tak se bálo.
@Lil Kitkatt píše:
Proč se ti nelíbí Wednesday?Vždyť je to pohádka strašidelností na úrovni Harryho Pottera.
Ty horory, co popisuješ, neznám, nicméně kdyby z toho měla ujímání, tak na to nekouká, velká je dost. Jako mladé mi horory vůbec nevadily, teď v dospělosti už je ráda nemám. Oni to ti teeneageři nevidí tak tragicky…
Poslední dva díly HP byly temnější než celá wednesday
a na HP koukám s mým 3,5 letym synem.
@Lil Kitkatt píše:
Proč se ti nelíbí Wednesday?Vždyť je to pohádka strašidelností na úrovni Harryho Pottera.
Ty horory, co popisuješ, neznám, nicméně kdyby z toho měla ujímání, tak na to nekouká, velká je dost. Jako mladé mi horory vůbec nevadily, teď v dospělosti už je ráda nemám. Oni to ti teeneageři nevidí tak tragicky…
Wednesday neznám, ale Sinister taky považuju za jeden z nejhorších hororů…
Bude mít zákaz nějaký smysl?
Já měla v 8 letech nakoukane všechny díly Věřte, nevěřte a Noční můru v Elm street, pak v 10 s babičkou Critters, Jeepers Creepers a Nezvratný osud. Jeden čas jsem horory fakt žrala a Vřískot patří doteď mezi moje srdcovky. Mimochodem s čerstvě jedenáctiletým máme v plánu brzy udělat Vřískot maraton. ![]()