Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, v sobotu me chytla nejaka strevni infekce a odvezla me sanitka a ja byla celou noc na kapackach. Uz jsem doma, ale porad jsem jako matoha. Vcera a dnes jsem mela mit nocni, ale nejdu do prace, muze mi obvodak napsat pouze dvoudenni neschopnost?
@Šárka1989
Já to nechápu ![]()
To sis zavolala sanitku, že máš průjem a oni opravdu přijeli? ![]()
@zvědavá borůvka A proč by nepřijeli? Kamarád taky takhle skončil na kapačkách, toho tam sice drahá polovička odvezla autem, ale kdyby byl doma sám, tak jak by se tam dostal?
No může, ale nedostaneš ani korunu. Není lepší dovolená, nebo náhradní volno?
@zvědavá borůvka To by ses divila, pro co sanitky jezdí. Teď to myslím vážně, ale rychlá jela i pro chlapíka, kterého svědil zadek. To nadávali snad všichni.
@Šárka1989 Tak napsat ti ji může, ale je otázka, zda bude chtít, protože by ji měla vypsat nemocnice, když tě tam hospitalizovali.
@zvědavá borůvka píše:
@Šárka1989
Já to nechápu
To sis zavolala sanitku, že máš průjem a oni opravdu přijeli?
A proč by ne jako?
@zvědavá borůvka no vzhledem k tomu že jsem zvracela natrávenou krev a měla bílý průjem tak jsem byla docela vystrašená ![]()
@poplach bohužel mi právě zbývají už jen tři dny dovolený, tak si je nechci vyplácat ![]()
Me teda napsali neschopenku ihned u prijmu v nemocnici byla jsem hospitalizovana se zvracenim, dehydrataci,39horecky a 8tt tehu.
urcite to jde, ale budes doma i tak zadarmo, neplacene volno Ti nedaji v praci?
@Lana222 Když u neplaceného volna je problém se zdravotním… to je lepší vyřešit tu neschopenku, akorát bych ji taky chtěla po nemocnici, mě ji taky vystavili hned, když mě tam přivezli po nehodě… a taky jsem tam byla jen 2 nebo 3 dny.
@poplach píše:
No může, ale nedostaneš ani korunu. Není lepší dovolená, nebo náhradní volno?
@zvědavá borůvka To by ses divila, pro co sanitky jezdí. Teď to myslím vážně, ale rychlá jela i pro chlapíka, kterého svědil zadek. To nadávali snad všichni.
vím že to není moc vtipný, ale složilo mě to
![]()
jinak neschopenku dostat určitě můžeš, akorát nebude placená no
@j.a.n.i1 @poplach @Leniczka23
@Šárka1989 píše:
@zvědavá borůvka no vzhledem k tomu že jsem zvracela natrávenou krev a měla bílý průjem tak jsem byla docela vystrašená
To chápu, když jsi zvracela krev tak to je jasný. To bych se ani nepozastavovala. Ale v úvodním příspěvku to nebylo.
Tak mě to zarazilo, protože jsou případy, kdy žena rodila a saniťáci ještě měli kecy.
Každopádně přeji brzké uzdravení ![]()